Şimdi Ara

Serit led'e anahtar ekleyince cizirti cikiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Trafodan sonra led'e giderken - tarafina anahtae ekledim ancak anahtarla led'i kapatinca cizirti geliyor ne yapmaliyim anahtar koymak sakincali mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• anahtarın led akımına büyük gelmiş anahtarın iç kontaklarını yakmış olabilir.anahtarın içine bak yanma siyahlaşma olduysa daha büyük, ledin akımını kaldıracak anahtar alabilirsin.anahtarı trafondan öncede 220V luk taraftanda bağlayabilirsin.görmeden ne söylesek yalan.
  • topcu197877 kullanıcısına yanıt
    Ses anahtardan gelmiyormus cunku led kablolarini tamamen cikarinca trafodan yine ses geliyor ama iyice kulaginiz dibine sokmaniz gerekiyor. Anahtar kapaliyken de iyice dibine sokmaniz gerekiyor sesi duymak icin

• saasc S kullanıcısına yanıt
    trafoda sorun olmadığına eminsen anahtarı 220v girişine bağla.

kullanmadığın zaman kapatırsın trafonda dinlenmiş olur elektrik çekmez.

lede bağlarsan ısık kapalı olsa dahi trafo calısır olacak.
  • Sac trafolar öter

• MEMATİ kullanıcısına yanıt
    Emin degilim ama anahtarin plastik kismi hic yok o yuzden 220volta baglamaktan korkuyorum

• saasc S kullanıcısına yanıt
    hocam alıver bi tane elektrikciden cok pahalı bir şey değil ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SMPS'ler boştayken ses çıkarabiliyor. LCD monitörümü düğmeden kapatınca ve tablet şarj aletim boştayken ses çıkarıyor. Bu konuda bildiklerim bu kadar, nedenini açıklayabilecek arkadaşlar vardır mutlaka.
  • Trafonu bosta calıstır muhtemelen dandık bır trafodur eger ses yapıyorsa bostada trafonu degıstırmenı onerırım ancak ses yapmıyorsa geregınden fazla akım cekıyor olabılırsın .( trafonun dandık olmasından dolayıda cıkabılıyor )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.