Şimdi Ara

ŞERİT LED silikonlu silikonsuz 3.chip RGB KALİTE UYGUN FİYAT! KDV BİZDEN!! (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
35
Favori
80.508
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evimn salonunda tavanda boydan boya gizli dekorasyon ile 25 mt şerit led döşettirdim. smd 3528 tek çipli 60 led/mt olanlardan.
    çok aydınlık olmasın diye amber sarı rengi tercih ettim ancak biraz daha karartabilmek istiyorum bazen.
    dimmer ile bunu halledebilirim sanırım.
    nasıl bir dimmer kullanmalıyım?
    teşekkürler.

ŞERİT LED silikonlu silikonsuz 3.chip RGB KALİTE UYGUN FİYAT!  KDV BİZDEN!!

• quote:

Orijinalden alıntı: LED TOPTAN

quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

SİLİKONSUZ TAKIM 63 TL olanı aldım.

Dün testini yapıp onayı verdim.

Ben gayet memnunum şimdilik

tekrardan teşekkürler hayırlı olsun

Çok teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ;
    Stoklarınızda adaptör kullanmadan direkt 220 volt ile çalışan şerit led var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKnight

Merhaba ;
    Stoklarınızda adaptör kullanmadan direkt 220 volt ile çalışan şerit led var mı ?

slm
    direk 220 ile çalışan yok
    her bir metre aralıklarla kesilme olanagı sagladıgı için
    stok a sokmayıda düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: korcin

merhaba,
    evimn salonunda tavanda boydan boya gizli dekorasyon ile 25 mt şerit led döşettirdim. smd 3528 tek çipli 60 led/mt olanlardan.
    çok aydınlık olmasın diye amber sarı rengi tercih ettim ancak biraz daha karartabilmek istiyorum bazen.
    dimmer ile bunu halledebilirim sanırım.
    nasıl bir dimmer kullanmalıyım?
    teşekkürler.

slm
    dimmer şerit ledler için tavsiye edilmez.

rgb kontrol kartlarda bile dimmer özelligi olmasına ragmen ledlerin özelliklerine bakarsanız dimmer özelligi olmadıgını kısaca akımın düşürülmesi yada yükseltilmesi led in ömrünü kısaltmakta.

bu nedenle karar size kalmış alabilirsiniz herhangi bir model fark etmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

http://www.youtube.com/watch?v=HK8IQF8XRPc

Ya şunun gibi bir şey yapmanız mümkün değil mi?

En azından bakıp bir maliyet çıkarsanız. Ev yapımı olarak ben de yapabilirim ama çok vakitimi alır bir yandan çalışırken.

Yani pek çok kişinin istediği bir şey.

video gerçekten güzel
    hazırda piyasada varmı bilmiyorum
    ama ilginç olan kısım
    aynı renk i verebilmesi için
    aynı renkge duyarlı digital camera gibi bir göz ve devre olmalı

• Selamlar,odamda ve salonumda RGB led kullanıyorum fakar RGB kumanda kartları sürekli bozuluyor,bunların kalite olarak farklı modelleri varmı yoksa hepsi aynımı,bendekinin üzerinde sanırım ROHS gibi bişi yazıyordu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: reymor01

Selamlar,odamda ve salonumda RGB led kullanıyorum fakar RGB kumanda kartları sürekli bozuluyor,bunların kalite olarak farklı modelleri varmı yoksa hepsi aynımı,bendekinin üzerinde sanırım ROHS gibi bişi yazıyordu...

slm
    3x2 amper
    24 tuşlu gibi bir kontrol kartı kullanıyorsanız bunların arıza yapma olasılıgı yüksek.

en ufak kısa devrede arıza yapar ve tekrar çalışmaz. yada sabit renkte kalır.

ayrıca kullandıgınız metrajda önemli ortalama maximum 3x 2 a yazıyorsa 9--10 metrede kullanmanız gerekmekte.
    bunların daha iyisi dokunmatik 18a yada tuşlu olan 18 a modelleridir.
    kolay kolay arıza yapmaz. yanlız en büyük sorunları kumanda bozulursa yedek kumanda bulunmaz genelde olanaksız.
  • quote:

quote:

En azından bakıp bir maliyet çıkarsanız. Ev yapımı olarak ben de yapabilirim ama çok vakitimi alır bir yandan çalışırken.

video gerçekten güzel
    ama ilginç olan kısım

Göz yok.

Nasıl anlatsam. Şöyle diyelim. Bir led kontrolcü devre var. PC den aldığımız video sinyalini bu devreye veriyoruz. Bu devre görüntü ile senkronize olacak biçimde ledleri sürüyor.

Aslında kayan yazı ya da sizin sattığınız led sürücülerden farkı yok sayılır. Asıl nokta videoya bakıp hangi ledin hangi renk olacağını söyleyen devre.

İnternette siteleri var. Zaten video sayfasında da linki olması lazım. Yani benim tahminim hepsi Karaköyden temin edilebilecek malzemeler. Hani diyorum ki en azından gereken malzemeler için fiyat alıp bir tahmini satış fiyatı çıkarsanız duruma göre bir talep çıkabilir. Baktınız çok talep var uygulamaya o zaman geçilir.

Çünkü bu olay Philips TV lerdeki Ambilight özelliğidir aslen. E bakıyoruz küçücük TV ye sırf bu özellik için 700-800TL fazla değer biçiyorlar. Siz misalen 300-400 e satsanız gene iyi iş yapar diye düşünüyorum.

Yok olmadı sonunda ben gireceğim bu işe zaten.

• merhaba.
    1. bu resimdeki banyo aynası etrafına(kırmızı olan kısım) şerit led yapmak istiyorum toplamda 3.2 m tutuyor. sizden metre işi alırım yalnız 90 derece dönmeler var bu şekilde lehimleyip yollayabilir misiniz trafosu dahil. görüneceği için metresi 3.5 tl olan olur beyaz olacak.

2. ayrıca mutfak tezgahı altı için 6 metre beyaz led düşünüyorum dönmelerin ben yaparım görünmeyeceği için silikonsuz olur. görünmeyeceği için metresi 2.5 tl olan olur beyaz olacak.

cevap bekliyorum müsait olunca.

hayırlı işler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olepsinark -- 27 Ekim 2013; 19:14:14 >

• Evimde bulunan akvaryum için aydınlatmada kullanacağım. Silikonlu rgb olan setten alacağım. Akvaryum ölçüleri 70x26,5x35h. Aydınlatma yeterli olur mu? Kapak içini komple bu ledden döşeyeceğim. Yani tahmini 6 adet 70 cm. led şerit yapıştıracağım. Adaptör her şeridi eşit olarak aydınlatır değil mi? Bağlantıyı seri olarak mı yapacağız.
  • LED TOPTAN L kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim uyarınız için, bilmiyordum dimmer özelliği olmadığını ledlerin.
    vazgeçtim gibi şimdilik
  • Hocam n11'de dükkan açma şansınız yok mu? Malûm, n11 de hediye çekleri vs. bayağı bir iyi oluyor. Çok da uyguna gelebiliyor...ne dersiniz??
  • quote:

quote:

quote:

video gerçekten güzel
    ama ilginç olan kısım

Göz yok.

Nasıl anlatsam. Şöyle diyelim. Bir led kontrolcü devre var. PC den aldığımız video sinyalini bu devreye veriyoruz. Bu devre görüntü ile senkronize olacak biçimde ledleri sürüyor.

Aslında kayan yazı ya da sizin sattığınız led sürücülerden farkı yok sayılır. Asıl nokta videoya bakıp hangi ledin hangi renk olacağını söyleyen devre.

İnternette siteleri var. Zaten video sayfasında da linki olması lazım. Yani benim tahminim hepsi Karaköyden temin edilebilecek malzemeler. Hani diyorum ki en azından gereken malzemeler için fiyat alıp bir tahmini satış fiyatı çıkarsanız duruma göre bir talep çıkabilir. Baktınız çok talep var uygulamaya o zaman geçilir.

Çünkü bu olay Philips TV lerdeki Ambilight özelliğidir aslen. E bakıyoruz küçücük TV ye sırf bu özellik için 700-800TL fazla değer biçiyorlar. Siz misalen 300-400 e satsanız gene iyi iş yapar diye düşünüyorum.

Yok olmadı sonunda ben gireceğim bu işe zaten.

slm
    siz yaparsanız haber verin fiyatı uygun olursa ben sizden alırım.

300-400 tl ye bu ürünü alacak 1-2 kişi çıkar 3 cü çıkmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cikrikli

merhaba.
    1. bu resimdeki banyo aynası etrafına(kırmızı olan kısım) şerit led yapmak istiyorum toplamda 3.2 m tutuyor. sizden metre işi alırım yalnız 90 derece dönmeler var bu şekilde lehimleyip yollayabilir misiniz trafosu dahil. görüneceği için metresi 3.5 tl olan olur beyaz olacak.

2. ayrıca mutfak tezgahı altı için 6 metre beyaz led düşünüyorum dönmelerin ben yaparım görünmeyeceği için silikonsuz olur. görünmeyeceği için metresi 2.5 tl olan olur beyaz olacak.

cevap bekliyorum müsait olunca.

hayırlı işler...

slm

60 cm --100 cm yazan yerlere köşe olarak yapacaksanız kesmenize ve lehime gerek yok
    iç yüzeye yapacaksanız ozaman lehim şart.
    lehim yapıp yollama şanşım yok neden derseniz lehim yapıp yollarsam kargoya sıgdıramayız.
    ayrıca elinizden lehim yapmak geliyorsa benim yapacagım lehim sizinkinden farklıda olmaz
    5 metre ve katları olarak şatışımız var
    sizin yapmanız daha mantıklı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sintech

Evimde bulunan akvaryum için aydınlatmada kullanacağım. Silikonlu rgb olan setten alacağım. Akvaryum ölçüleri 70x26,5x35h. Aydınlatma yeterli olur mu? Kapak içini komple bu ledden döşeyeceğim. Yani tahmini 6 adet 70 cm. led şerit yapıştıracağım. Adaptör her şeridi eşit olarak aydınlatır değil mi? Bağlantıyı seri olarak mı yapacağız.

slm

rgb kontrol kartında + ve - olarak iki uç vardır.
    adaptörün de ucunu keserseniz iç + dış - dir bu iki ucu baglıyacaksınız

kontrol kartının diger ucu siyah mavi yeşil ve kırmızı
    bu çıkışı bu 6 parçaya renkleri renklere baglayacaksanız hepsi bu.

aydınlık konusuna gelince 70 cm uzunluk 50 cm yükseklik akvaryumum var benim cam yüzeye kesmeden direk yapıştırdım. ortalama 2 metre eder bana fazla bile geliyor.
    sizin aydınlık konusunda beklentiniz nedir onu bilemiyorum. kısaca rgb tam bir görselliktir. 20 cm bile olsa akvaryumda farkını görürsünüz ki siz ortalama 5 metre civarı kullanacaksınız. düşünün yani

• quote:

Orijinalden alıntı: idiz

Hocam n11'de dükkan açma şansınız yok mu? Malûm, n11 de hediye çekleri vs. bayağı bir iyi oluyor. Çok da uyguna gelebiliyor...ne dersiniz??

slm
    pmde cevap verdim.

n11 i düşünmüyorum
  • teşekkürler...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: reymor01

Selamlar,odamda ve salonumda RGB led kullanıyorum fakar RGB kumanda kartları sürekli bozuluyor,bunların kalite olarak farklı modelleri varmı yoksa hepsi aynımı,bendekinin üzerinde sanırım ROHS gibi bişi yazıyordu...

slm
    3x2 amper
    24 tuşlu gibi bir kontrol kartı kullanıyorsanız bunların arıza yapma olasılıgı yüksek.

en ufak kısa devrede arıza yapar ve tekrar çalışmaz. yada sabit renkte kalır.

ayrıca kullandıgınız metrajda önemli ortalama maximum 3x 2 a yazıyorsa 9--10 metrede kullanmanız gerekmekte.
    bunların daha iyisi dokunmatik 18a yada tuşlu olan 18 a modelleridir.
    kolay kolay arıza yapmaz. yanlız en büyük sorunları kumanda bozulursa yedek kumanda bulunmaz genelde olanaksız.

peki hocam sizde varmı o bahsettiğiniz kaliteli kumandalardan?

• metrede 1,4-1,5A akım çeken 5050 SMD RGB 5 metre LED için nasıl 5A trafo kullanıyorsunuz bunu bir açıklar mısınız ? Heleki çinde üretilen ve ışığı fazla versin diye direnç bakımından daha yüksek üründen bahsediyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.