Şimdi Ara

ŞERİT LED silikonlu silikonsuz 3.chip RGB KALİTE UYGUN FİYAT! KDV BİZDEN!! (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
35
Favori
80.508
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LED TOPTAN

quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

quote:

http://www.youtube.com/watch?v=HK8IQF8XRPc

Ya şunun gibi bir şey yapmanız mümkün değil mi?

En azından bakıp bir maliyet çıkarsanız. Ev yapımı olarak ben de yapabilirim ama çok vakitimi alır bir yandan çalışırken.

Yani pek çok kişinin istediği bir şey.

video gerçekten güzel
    hazırda piyasada varmı bilmiyorum
    ama ilginç olan kısım
    aynı renk i verebilmesi için
    aynı renkge duyarlı digital camera gibi bir göz ve devre olmalı

Göz yok.

Nasıl anlatsam. Şöyle diyelim. Bir led kontrolcü devre var. PC den aldığımız video sinyalini bu devreye veriyoruz. Bu devre görüntü ile senkronize olacak biçimde ledleri sürüyor.

Aslında kayan yazı ya da sizin sattığınız led sürücülerden farkı yok sayılır. Asıl nokta videoya bakıp hangi ledin hangi renk olacağını söyleyen devre.

İnternette siteleri var. Zaten video sayfasında da linki olması lazım. Yani benim tahminim hepsi Karaköyden temin edilebilecek malzemeler. Hani diyorum ki en azından gereken malzemeler için fiyat alıp bir tahmini satış fiyatı çıkarsanız duruma göre bir talep çıkabilir. Baktınız çok talep var uygulamaya o zaman geçilir.

Çünkü bu olay Philips TV lerdeki Ambilight özelliğidir aslen. E bakıyoruz küçücük TV ye sırf bu özellik için 700-800TL fazla değer biçiyorlar. Siz misalen 300-400 e satsanız gene iyi iş yapar diye düşünüyorum.

Yok olmadı sonunda ben gireceğim bu işe zaten.

slm
    siz yaparsanız haber verin fiyatı uygun olursa ben sizden alırım.

300-400 tl ye bu ürünü alacak 1-2 kişi çıkar 3 cü çıkmaz.

Ahhh ahhh yeterli vaktim olacak neler yaparım neler de işte.

Vakit bulsam sırada pek çok şey var da. Lazerli CNC gibi.

Neyse. Peki ses duyarlı güzel ürünler var mı elinizde. ?

• Dün kargoya verilen RGB led setini bugün akşam 18.00 sularında teslim aldım. Hızlı ve kaliteli alışveriş için LED TOPTAN'a teşekkür ederim.

Akvaryum kapağına montaj işlemine başladım hemen. Montaj işi biraz uğraştırdı ama değdi. Montaj esnasında bir kaç resim çekip buraya ekleyim dedim.
     ŞERİT LED silikonlu silikonsuz 3.chip RGB KALİTE UYGUN FİYAT!  KDV BİZDEN!! ŞERİT LED silikonlu silikonsuz 3.chip RGB KALİTE UYGUN FİYAT!  KDV BİZDEN!! ŞERİT LED silikonlu silikonsuz 3.chip RGB KALİTE UYGUN FİYAT!  KDV BİZDEN!! ŞERİT LED silikonlu silikonsuz 3.chip RGB KALİTE UYGUN FİYAT!  KDV BİZDEN!! ŞERİT LED silikonlu silikonsuz 3.chip RGB KALİTE UYGUN FİYAT!  KDV BİZDEN!! ŞERİT LED silikonlu silikonsuz 3.chip RGB KALİTE UYGUN FİYAT!  KDV BİZDEN!! ŞERİT LED silikonlu silikonsuz 3.chip RGB KALİTE UYGUN FİYAT!  KDV BİZDEN!! ŞERİT LED silikonlu silikonsuz 3.chip RGB KALİTE UYGUN FİYAT!  KDV BİZDEN!! ŞERİT LED silikonlu silikonsuz 3.chip RGB KALİTE UYGUN FİYAT!  KDV BİZDEN!! ŞERİT LED silikonlu silikonsuz 3.chip RGB KALİTE UYGUN FİYAT!  KDV BİZDEN!! ŞERİT LED silikonlu silikonsuz 3.chip RGB KALİTE UYGUN FİYAT!  KDV BİZDEN!! ŞERİT LED silikonlu silikonsuz 3.chip RGB KALİTE UYGUN FİYAT!  KDV BİZDEN!! ŞERİT LED silikonlu silikonsuz 3.chip RGB KALİTE UYGUN FİYAT!  KDV BİZDEN!! ŞERİT LED silikonlu silikonsuz 3.chip RGB KALİTE UYGUN FİYAT!  KDV BİZDEN!! ŞERİT LED silikonlu silikonsuz 3.chip RGB KALİTE UYGUN FİYAT!  KDV BİZDEN!! ŞERİT LED silikonlu silikonsuz 3.chip RGB KALİTE UYGUN FİYAT!  KDV BİZDEN!! ŞERİT LED silikonlu silikonsuz 3.chip RGB KALİTE UYGUN FİYAT!  KDV BİZDEN!! ŞERİT LED silikonlu silikonsuz 3.chip RGB KALİTE UYGUN FİYAT!  KDV BİZDEN!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sintech -- 31 Ekim 2013; 23:20:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: thedarkride

metrede 1,4-1,5A akım çeken 5050 SMD RGB 5 metre LED için nasıl 5A trafo kullanıyorsunuz bunu bir açıklar mısınız ? Heleki çinde üretilen ve ışığı fazla versin diye direnç bakımından daha yüksek üründen bahsediyoruz.

slm

1:şerit led kullandınızmı hayatınız boyunca_?
    2:kullandınız ise elinize ölçü aleti alıp ölçtünüzmü_?
    3:metrede 1--.1.2a desen hadi sana hak verecem ama direk kullaktan duyma aslı astarı olmayan net ortamında maximum metrede çekecegi akım 14.4 wat olan bir led DİKKAT EDİN MAXİMUM nasıl oluyoda metrede 1.4--1.5 amper çeker ve 1.4,,,1.5 amper çekmeli diye tabiri caiz se salladınız_?. bilinçsiz yazılmış yazıları okuyup 1.4--1.5 amperden bahsetmişsiniz.

14.4 wat 5 metrenin amper hesaplamasını ögrenin sonra ATILIR TUTULUN BİR YORUM yapın onu tartışalım.
    kulaktan duyma boş sözleri yazmanın anlamı yok

3:elinizde metrede 1.4--1.5 amper akım çeken bir led SMD 5050 ŞERİT LED varsa kargo bana it bana yollayın.

4: direnç bakımından daha yüksek demişsiniz. led in ışık degerinin artması için direnç degerinin küçülmesi gerekmekte.

ayrıca bu okudugunuz yazılar bir çogu yıllar öncesine led ürünlerin piyasada ben varım dedigi dönemlerim başlarına ait. gelişen teknolojide unutuyorsunuz.
    ve biz millet olarak yaptıgımız tek şey yıllar önce herhangi bişey için X denilmişse günün teknolojisi ile önümüze ondan daha kaliteli Y ürün konulsada biz x i duydugumuz için Y i almayız. yada Y i alsakta isterken X diye isteriz.

kullandıgınız smd 5050 ledler için metrede 0.70 deger yeterlidir. 5 amper çok fazalası ile yeterlidir.

sormak istediginiz aklınaza takılan bişey olursa PM atarsanız yardımcı olurum

göstermiş oldugunuz ilgi için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: reymor01

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: reymor01

Selamlar,odamda ve salonumda RGB led kullanıyorum fakar RGB kumanda kartları sürekli bozuluyor,bunların kalite olarak farklı modelleri varmı yoksa hepsi aynımı,bendekinin üzerinde sanırım ROHS gibi bişi yazıyordu...

slm
    3x2 amper
    24 tuşlu gibi bir kontrol kartı kullanıyorsanız bunların arıza yapma olasılıgı yüksek.

en ufak kısa devrede arıza yapar ve tekrar çalışmaz. yada sabit renkte kalır.

ayrıca kullandıgınız metrajda önemli ortalama maximum 3x 2 a yazıyorsa 9--10 metrede kullanmanız gerekmekte.
    bunların daha iyisi dokunmatik 18a yada tuşlu olan 18 a modelleridir.
    kolay kolay arıza yapmaz. yanlız en büyük sorunları kumanda bozulursa yedek kumanda bulunmaz genelde olanaksız.

peki hocam sizde varmı o bahsettiğiniz kaliteli kumandalardan?

slm
    sonuncusunu bugün verdim :)
    işler yogundu internete bile girme imkanı bulamadım desem yerinde olur.
    önümüzdeki hafta cumartesi günü gelecek.

• quote:

quote:

metrede 1,4-1,5A akım çeken 5050 SMD RGB 5 metre LED için nasıl 5A trafo kullanıyorsunuz bunu bir açıklar mısınız ? Heleki çinde üretilen ve ışığı fazla versin diye direnç bakımından daha yüksek üründen bahsediyoruz.

slm

3:metrede 1--.1.2a desen hadi sana hak verecem ama direk kullaktan duyma aslı astarı olmayan net ortamında maximum metrede çekecegi akım 14.4 wat olan bir led DİKKAT EDİN MAXİMUM nasıl oluyoda metrede 1.4--1.5 amper çeker ve 1.4,,,1.5 amper çekmeli diye tabiri caiz se . bilinçsizsalladınız_? yazılmış yazıları okuyup 1.4--1.5 amperden bahsetmişsiniz.

14.4 wat 5 metrenin amper hesaplamasını ögrenin sonra ATILIR TUTULUN BİR YORUM yapın onu tartışalım.

3:elinizde metrede 1.4--1.5 amper akım çeken bir led SMD 5050 ŞERİT LED varsa kargo bana it bana yollayın.

4: direnç bakımından daha yüksek demişsiniz. led in ışık degerinin artması için direnç degerinin küçülmesi gerekmekte.

ayrıca bu okudugunuz yazılar bir çogu yıllar öncesine led ürünlerin piyasada ben varım dedigi dönemlerim başlarına ait. gelişen teknolojide unutuyorsunuz.
    ve biz millet olarak yaptıgımız tek şey yıllar önce herhangi bişey için X denilmişse günün teknolojisi ile önümüze ondan daha kaliteli Y ürün konulsada biz x i duydugumuz için Y i almayız. yada Y i alsakta isterken X diye isteriz.

kullandıgınız smd 5050 ledler için metrede 0.70 deger yeterlidir. 5 amper çok fazalası ile yeterlidir.

14.4W 1.2A çıkar sonuç o önemli değil 1.2A olsada kaldırmıyor zaten 5A trafo,lafı uzatmayacağım siz önce Şerit ledinize bu kadar güveniyorsanız ölçüm aletiniz edevatınız her şeyiniz vardır çekin fotoğrafını bizde görelim kaç Watt sizin lediniz. İkinci olarak siz bi hesaplayın bakalım kaç A çıkıyor ? Watt = A x Volt benim bildiğim.

Herşeyden önemlisi dediğim gibi sizin Lediniz 14.4W mı ?

Bunu şurdan anlarız , alan arkadaş 5 metreyi tek seferde trafoya girsin, kumandanın başındaki ledlerle sonundaki ledlerde ışık farkı var mı yok mu baksın

Teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

slm

3:metrede 1--.1.2a desen hadi sana hak verecem ama direk kullaktan duyma aslı astarı olmayan net ortamında maximum metrede çekecegi akım 14.4 wat olan bir led DİKKAT EDİN MAXİMUM nasıl oluyoda metrede 1.4--1.5 amper çeker ve 1.4,,,1.5 amper çekmeli diye tabiri caiz se . bilinçsizsalladınız_? yazılmış yazıları okuyup 1.4--1.5 amperden bahsetmişsiniz.

14.4W 1.2A çıkar sonuç o önemli değil 1.2A olsada kaldırmıyor zaten 5A trafo,lafı uzatmayacağım siz önce Şerit ledinize bu kadar güveniyorsanız ölçüm aletiniz edevatınız her şeyiniz vardır çekin fotoğrafını bizde görelim kaç Watt sizin lediniz. İkinci olarak siz bi hesaplayın bakalım kaç A çıkıyor ? Watt = A x Volt benim bildiğim.

Herşeyden önemlisi dediğim gibi sizin Lediniz 14.4W mı ?

Bunu şurdan anlarız , alan arkadaş 5 metreyi tek seferde trafoya girsin, kumandanın başındaki ledlerle sonundaki ledlerde ışık farkı var mı yok mu baksın

Teşekkürler.

üste size cevap vermeme ragmen burda ikinci bir konuya kaydırıyorsunuz
    bu seferde sonuç önemli degil 1.4,,1.5 olmaz 1.2 a olabilir demissiniz. hocam bu tip ayrıntılara kafanızı takmayın.

ayrıca smd 5050 lediniz 14.4 wat ( maximum çekecegi wat ) mı diye soruyorsanız e pes dogrusu hocam yani :)

SON SORUNUZADA GELİNCE

5 metrenin ucu başka sonu başka yanıyor olsaydı forumda 10 larca arkadaş alım yaptı tek tek çıkar yazarlardı degilmi_?

10 metreden sonra sonlarda düşme olur 10--13 metre sonunda tekrar beslerseniz hiç bir sıkıntıda olmaz.

kısaca hem giriş hem çıkıştan besleme yaparsanız 10 metre üzerinde kulllanımda kaybınız varda tekrar dengeye girer.

ilginize çok çok teşekkürler direnç degerleri çok ufak olsa çekecegi akım artar ve 5 amperde yetmezdi.

wat:1.5x12 :18 wat verir sizin hesabınıza göre ama etiketinde yazan deger maximum 14.4 wat

bu konuda bu şekilde tartışır gibi yazılara girmek istemiyorum.

ürünüm ortada
    kalitem ortada
    memnun kalan arkadaşlarımda burada saolsunlar

memnun kalmayan bir aradaşım varsa onada her konuda yardımcı olurum.

forumda tüm arkadaşların gösterdigi ilgiye tekrar teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LED TOPTAN -- 3 Kasım 2013; 4:29:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sintech

Dün kargoya verilen RGB led setini bugün akşam 18.00 sularında teslim aldım. Hızlı ve kaliteli alışveriş için LED TOPTAN'a teşekkür ederim.

Akvaryum kapağına montaj işlemine başladım hemen. Montaj işi biraz uğraştırdı ama değdi. Montaj esnasında bir kaç resim çekip buraya ekleyim dedim.
     ŞERİT LED silikonlu silikonsuz 3.chip RGB KALİTE UYGUN FİYAT!  KDV BİZDEN!! ŞERİT LED silikonlu silikonsuz 3.chip RGB KALİTE UYGUN FİYAT!  KDV BİZDEN!! ŞERİT LED silikonlu silikonsuz 3.chip RGB KALİTE UYGUN FİYAT!  KDV BİZDEN!! ŞERİT LED silikonlu silikonsuz 3.chip RGB KALİTE UYGUN FİYAT!  KDV BİZDEN!! ŞERİT LED silikonlu silikonsuz 3.chip RGB KALİTE UYGUN FİYAT!  KDV BİZDEN!! ŞERİT LED silikonlu silikonsuz 3.chip RGB KALİTE UYGUN FİYAT!  KDV BİZDEN!! ŞERİT LED silikonlu silikonsuz 3.chip RGB KALİTE UYGUN FİYAT!  KDV BİZDEN!! ŞERİT LED silikonlu silikonsuz 3.chip RGB KALİTE UYGUN FİYAT!  KDV BİZDEN!! ŞERİT LED silikonlu silikonsuz 3.chip RGB KALİTE UYGUN FİYAT!  KDV BİZDEN!! ŞERİT LED silikonlu silikonsuz 3.chip RGB KALİTE UYGUN FİYAT!  KDV BİZDEN!! ŞERİT LED silikonlu silikonsuz 3.chip RGB KALİTE UYGUN FİYAT!  KDV BİZDEN!! ŞERİT LED silikonlu silikonsuz 3.chip RGB KALİTE UYGUN FİYAT!  KDV BİZDEN!! ŞERİT LED silikonlu silikonsuz 3.chip RGB KALİTE UYGUN FİYAT!  KDV BİZDEN!! ŞERİT LED silikonlu silikonsuz 3.chip RGB KALİTE UYGUN FİYAT!  KDV BİZDEN!! ŞERİT LED silikonlu silikonsuz 3.chip RGB KALİTE UYGUN FİYAT!  KDV BİZDEN!! ŞERİT LED silikonlu silikonsuz 3.chip RGB KALİTE UYGUN FİYAT!  KDV BİZDEN!! ŞERİT LED silikonlu silikonsuz 3.chip RGB KALİTE UYGUN FİYAT!  KDV BİZDEN!! ŞERİT LED silikonlu silikonsuz 3.chip RGB KALİTE UYGUN FİYAT!  KDV BİZDEN!!

hayırlı ugurlu olsun

resimde bile bu kadar hoş görünmüş
    canlısını görmek daha bir başka

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.youtube.com/watch?v=HK8IQF8XRPc

Ya şunun gibi bir şey yapmanız mümkün değil mi?

En azından bakıp bir maliyet çıkarsanız. Ev yapımı olarak ben de yapabilirim ama çok vakitimi alır bir yandan çalışırken.

Yani pek çok kişinin istediği bir şey.

video gerçekten güzel
    hazırda piyasada varmı bilmiyorum
    ama ilginç olan kısım
    aynı renk i verebilmesi için
    aynı renkge duyarlı digital camera gibi bir göz ve devre olmalı

Göz yok.

Nasıl anlatsam. Şöyle diyelim. Bir led kontrolcü devre var. PC den aldığımız video sinyalini bu devreye veriyoruz. Bu devre görüntü ile senkronize olacak biçimde ledleri sürüyor.

Aslında kayan yazı ya da sizin sattığınız led sürücülerden farkı yok sayılır. Asıl nokta videoya bakıp hangi ledin hangi renk olacağını söyleyen devre.

İnternette siteleri var. Zaten video sayfasında da linki olması lazım. Yani benim tahminim hepsi Karaköyden temin edilebilecek malzemeler. Hani diyorum ki en azından gereken malzemeler için fiyat alıp bir tahmini satış fiyatı çıkarsanız duruma göre bir talep çıkabilir. Baktınız çok talep var uygulamaya o zaman geçilir.

Çünkü bu olay Philips TV lerdeki Ambilight özelliğidir aslen. E bakıyoruz küçücük TV ye sırf bu özellik için 700-800TL fazla değer biçiyorlar. Siz misalen 300-400 e satsanız gene iyi iş yapar diye düşünüyorum.

Yok olmadı sonunda ben gireceğim bu işe zaten.

slm
    siz yaparsanız haber verin fiyatı uygun olursa ben sizden alırım.

300-400 tl ye bu ürünü alacak 1-2 kişi çıkar 3 cü çıkmaz.

Ahhh ahhh yeterli vaktim olacak neler yaparım neler de işte.

Vakit bulsam sırada pek çok şey var da. Lazerli CNC gibi.

Neyse. Peki ses duyarlı güzel ürünler var mı elinizde. ?

slm
    malesef hocam
    sadece stok durumumuz yettigi sürece şerit led ve kayan yazı

• METREDE 60 LED RGB 5 METRE
    +
    2-3 A DEGİL 5AMPER ADAPTÖR
    +
    24 TUŞ KONTROL KART
    +
    KARGO
    +
    sanalpazar KOMİSYON DAHİL
    +
    KDV DAHİL

SİLİKONSUZ TAKIM 63 TL
    SİLİKONLU TAKIM 69 TL

TÜRKİYEDE DAHA SICAK FİYATI VARSA BUYRUN BULUN :)

SİLİKONSUZ SMD 5050 METREDE 60 LED 5 METRE MAKARA
    +
    5AMPER ADAPTÖR

KARGO KDV HERŞEY DAHİL 49 TL :)

SİLİKONLU 5 METRE SMD 5050 + 5AMPER ADAPTÖR + KARGO : 55 TL

SMD 3528 METREDE 60 LED 50 METRE (BEYAZ YADA GÜN IŞIGI ) İÇ MEKAN : 99 TL

SMD 3528 METREDE 60 LED 50 METRE (BEYAZ YADA MAVİ ) DIŞ MEKAN : 150 TL

sınırlı stok!!

OĞUZ MARKET & ELEKTRONİK

hafta sonuna kadar gecerli
    hafta sonu fiyatlarda degişiklik olacak
  • quote:

METREDE 60 LED RGB 5 METRE
    +
    +
    24 TUŞ KONTROL KART
    +
    KARGO
    +
    +
    KDV DAHİL

SİLİKONSUZ TAKIM 63 TL
    SİLİKONLU TAKIM 69 TL

+
    5AMPER ADAPTÖR

sınırlı stok!!

OĞUZ MARKET & ELEKTRONİK

hocam kusura bakma gecenin bu saatinde rahatsız ediyorum ama ben akvaryuma daha doğrusu dışarıya tavana 50 x 2 lik şerit çektim. çok iyi oldu ama devamlı yandığı için yaklaşık 1,5 senede şeritler sertleşti ve ışık şiddeti azaltı. dahası sondakiler mum ışığından daha az ışır oldu. bu hem böylemi dir. başka çarasi var mı. veya daha kaliteli nasıl bir şey yapmalıyım ki cebimi yakmasın. teşekkürler....

• Merhaba . ben 10 metre 3 cipli silikonsuz led ve buna uygun adaptor alsam ne kadar tutar. Elden alacagim icin sanalpazar komisyonu ve kargo olmiyacak. Bilgi verirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgoze1

quote:

METREDE 60 LED RGB 5 METRE
    +
    +
    24 TUŞ KONTROL KART
    +
    KARGO
    +
    +
    KDV DAHİL

SİLİKONSUZ TAKIM 63 TL
    SİLİKONLU TAKIM 69 TL

+
    5AMPER ADAPTÖR

sınırlı stok!!

OĞUZ MARKET & ELEKTRONİK

hocam kusura bakma gecenin bu saatinde rahatsız ediyorum ama ben akvaryuma daha doğrusu dışarıya tavana 50 x 2 lik şerit çektim. çok iyi oldu ama devamlı yandığı için yaklaşık 1,5 senede şeritler sertleşti ve ışık şiddeti azaltı. dahası sondakiler mum ışığından daha az ışır oldu. bu hem böylemi dir. başka çarasi var mı. veya daha kaliteli nasıl bir şey yapmalıyım ki cebimi yakmasın. teşekkürler....

slm
    devamlı yanması silikonu sertleştirir ve zamanla öldürür.
    eger sıvı teması olmayacak ortamda ise kullanacagınız ledler
    SİLİKONSUZ modelleri tercih etmeniz daha saglıklı olur.

ayrıca smd 5050 modeller 3528 modellere göre daha uzun ömürlüdür.
    zorunlu kalmadıgınız sürece silikonsuz modelleri tercih etmenizde fayda var. ayrıca silikonlu model alım yapmak zorunda iseniz smd 5050 olmalı ve zaman zaman üst yüzeyini temizlemeniz gerekmekte.

• quote:

Orijinalden alıntı: fagala

Merhaba . ben 10 metre 3 cipli silikonsuz led ve buna uygun adaptor alsam ne kadar tutar. Elden alacagim icin sanalpazar komisyonu ve kargo olmiyacak. Bilgi verirseniz sevinirim

slm

smd 5050 10 metre : 55 tl
    adaptör olarakta 10amper trafo : 29 tl

genel toplam 84 tl tutar
  • Banyo aynasının çevresini led ile aydınlatmak istiyorum. Ayna 60x80cm boyutunda. Duvar ile aynanın arkasında 1.8cm aralık var ve 5cm derinliğinde. Dışardan görünmeyecek şekilde led uygulaması yapılabilir mi? Uygulama için neler almam lazım?
  • Arkadaşlar langırt ışıklandırması için ne tür led kullanılıyor bilen varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khaneye

Banyo aynasının çevresini led ile aydınlatmak istiyorum. Ayna 60x80cm boyutunda. Duvar ile aynanın arkasında 1.8cm aralık var ve 5cm derinliğinde. Dışardan görünmeyecek şekilde led uygulaması yapılabilir mi? Uygulama için neler almam lazım?

slm
    aynanın arkasınada yapıtıra bilirsiniz yada alttaki derinlik dediginiz 5 cm tüm ayna için gecerli ise komple buraya yapıştırırsınız

burda gerekli olan elektrik akımını ayna arkasında nasıl gizlersiniz sıkıntınız bu olur. adaptör ü ayna arkasına sıgdıramazsınız. adaptör konusunuz çözmeniz gerek yani adaptör ü farklı bir yere koyup gerekirse kablosunu uzatıp ledlere akımı ulaştırmanız gerek bunun içinde uygun yer varsa
    düşüneceginiz hiç bişey yok demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikro-big0

Arkadaşlar langırt ışıklandırması için ne tür led kullanılıyor bilen varmı.

slm
    bir foto yokmuydu_?
    varsa eklerseniz bende merak ettim
    neresi ışıklandırılmış.
  • https://store.donanimhaber.com/70/cd/82/70cd827a3e849462a5e805bc84838763.jpg

ekteki resimde bulunan kırmızı çizgi ile işaretli yere led yapmak istioyrum ama 2 taraflı olacak aynı yerin karşısına da lazım bana 3.50m x 2 taraf toplam 7 m lazım + sizin verdikleriniz toplam ne kadara mal olur bana fiyat verirseniz satın almak istiyorum teşekkürler.
     ŞERİT LED silikonlu silikonsuz 3.chip RGB KALİTE UYGUN FİYAT!  KDV BİZDEN!!

• quote:

Orijinalden alıntı: hebelup

https://store.donanimhaber.com/70/cd/82/70cd827a3e849462a5e805bc84838763.jpg

ekteki resimde bulunan kırmızı çizgi ile işaretli yere led yapmak istioyrum ama 2 taraflı olacak aynı yerin karşısına da lazım bana 3.50m x 2 taraf toplam 7 m lazım + sizin verdikleriniz toplam ne kadara mal olur bana fiyat verirseniz satın almak istiyorum teşekkürler.

slm
    hocam 5 metre + 5 metre olarak toplam 10 metre olarak alım yapabilirsiniz

smd 3528 olsun derseniz : 2.35 x 10 : 23.5 tl led

ayrı yerlerde kullanacagınız içinde 2 adet adptör ihtiyacınız olacak

14 x 2 : 28 tl de adaptörler tutar

toplam 51.5 tl

smd 5050 yani ışık gücü biraz yüksek olsun derseniz

6 x10 : 60 tl
    ve yine iki adet adptör 20 x2 : 40 tl
    toplam tutar 100 tl olur

• [simage]
    [/simage]

benim ufak akvaryum
    üst kapak resimde görüldügü gibi yok
    ortalama 8 aydır rgb led kullanıyorum

ve ledler ilk günkü gibi tertemiz ( 20 gün ara ile ortalama çamaşır suyu yada porçöz le temizliyorum ledleri )
    su seviyesinden görüldü gibi 5 cm üstteler

hava motoruda mevcut hava motoru kullananlar bilir hava motor u su parçaçıklarının şıçratır
    bu sularda led e temas etmekte.
    20 gün arayla bakım yapıyorum ve ilk günkü gibi tertemiz ledler

ayrıca ledleri kesmekle ugraşmadan direk dikdörtgene çevrili resimde görüldügü gibi ortalama 5 dakka sürüyor baglantısı

akvaryum aydınlatmayı bu şekilde basit olarak yapabilirsiniz.
    ve cerdigi ışık gücüne inanamazsınız. dışardan baklınca evimim camları tam olarak renk degiştiriyor
    kullandıgım metrajda resimde görüldüğü üzere 2 metre anca gelmekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LED TOPTAN -- 6 Kasım 2013; 18:26:41 >

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.