Şimdi Ara

ŞERİT LED silikonlu+silikonsuz+3çip+RGB de YENİ YIL ÖZEL ŞOK FİYAT!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
7
Favori
13.256
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 metre günışığı renkte şerit led ( power led 3 chipli) olana kaç amper trafo lazım?
  • şerit led 3 çip yada rgb 1 metre ideal deger 12v 1 amper
  • bugün için kargo bekleyen arkadaşlar

kargolar yılbaşı nedeni ile kapalı
    yarın sabahtan gönderimler yapılacak
  • rahmi bey izmir 30 metre rgb
    ve
    abdullah bey ankara 10 metre silikonsuz

alımlarınız saat 14.00 itibari ile kargoya teslim edildi

güzel günlerde kullanmanız ve memnun kalmanız dilegiyle
    teşekürler
  • burak bey

35 metre beyaz 3 çip metrede 60 led
    + 4 adet metal kasa trafonuz

saat 14 itibari ile sakarya adresinize gönderilmiştir

teşekkürler
  • abdullah bey ankara
    tekrardan 5 + 5 metre olarak siparişiniz gün içi kargoya verilmek üzere hazırlandı

oktay bey ankara
    sizinde 10 metre beyaz olarak siparişiniz gün içi kargoya verilmek için hazırlandı

gün içi teslimatı yapmaya çalışacagız yetişmez ise zaman olarak yarın sabah kargoda

güzel günlerde kullanmanız dilegiyle teşekkürler
  • Bu sanalpazar a yeni üyelere 10 tl veriliyor yazmış arkadaşlardan birisi,ben üye oldum 10 lirayı nasıl alıyoruz?Bilen var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidoriumen

Bu sanalpazar a yeni üyelere 10 tl veriliyor yazmış arkadaşlardan birisi,ben üye oldum 10 lirayı nasıl alıyoruz?Bilen var mı?

herhangi bir alış veriş yaparken kazanılan bonus un % 50 sini
    alım yaparken kullanma hakkı veriyor diye biliyorum.

( benimde aram sanal pazarla fazla iyi degil )

ama direk 10 tl yi ben ordan alayım diye bişey yok
  • 40 m2 salon için aydınlatma için bu ledleri kullanabilirmiyiz kaç m gider.
  • ledlerim geldi fiyat ve kalite olarak gercekten bence çok iyi tekrar teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Hayirli satislar dilerim.

Fiyat ile ilgili arkadaslari bilgilendirmek isterim musadenizle:

5 metre3çip 60 led rgb takım
    ışık şiddeti düşürme yükselme 16 renk 24 tuş animasyonlu

8:http://www.sanalpazar.com/Serit-Led-Rgb-3cip5050-Metrede-60-Led-silikonlu-89__isp5713019

Bunu karakoy yeralti carsisindan 75 liraya aldim
    5 Amperlik notebook adaptoru gibi adaptorle birlikte aldim, 4.2 amperlik metal kasa trafo degil.
    Tak fise calistir mantigi yani.
    80 lira dedi, 75e ver dedim aldim, pazarlik yapmayi bilen 70e rahat alir.

kumanda ile ne yapılıyor ??

bana sadece 5 metre silikonlu , 5 metrede silikonsuz şerit led lazım en ucuz nasıl alırım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: gulnare

40 m2 salon için aydınlatma için bu ledleri kullanabilirmiyiz kaç m gider.

loş bir ışık ortamı olsun derseniz yeterli

ama ben başka aydınlatmak için avize ve benzeri bişey kullanmayacam derseniz 3çip metrede 60led kesinlikle sizin odanızı aydınlatır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_uk

quote:

8:http://www.sanalpazar.com/Serit-Led-Rgb-3cip5050-Metrede-60-Led-silikonlu-89__isp5713019

5 Amperlik notebook adaptoru gibi adaptorle birlikte aldim, 4.2 amperlik metal kasa trafo degil.

kumanda ile ne yapılıyor ??

bana sadece 5 metre silikonlu , 5 metrede silikonsuz şerit led lazım en ucuz nasıl alırım ?

rgb ledlerin özelligi farklı renkleri biir arada sunmasıdır.

bunun için kontrol kartı ( piyasada modül olarakta tanımlanır ) gerekmekte

bu kart ve kumandası sayesinde istediginiz renk i secip ledlerde o ışıgın yanmasını saglarsınız.

almayı düşündügünüz herhangi bir led varsa sanal pazardan verdigim ilanlarlar haricinde belirtirseniz pm yada mesaj olarak yardımcı olurum.

• quote:

slm
    metal kasa fiyatları biraz daha yüksektir. hocam
    ayrıca metal kasa hava temas oldugu için daha uzun ömürlü ve fazla ısınma yapmaz.

ayrıca biz sanal pazar a sundugumuz ürünlerde
    SANAL PAZAR BİZDEN %5
    komisyon keser.
    ve sanal pazardan kredi kartı kullanabilir HATTA VADE FARKSIZ taksit imkanıda var
    metal kasadaki perfonmasn ı bir adaptörden alamazsınız.

üste saydıgınız tüm özellikler benim ilanımdaki kontrol kartı ve kumandasındada mevcut.

kısaca SANAL PAZAR VE METAL KASA TARAFO fiyatı elbette 10--20 tl yukarda tutabilir.

saygılar hocam aldıgınız ürünü güzel günlerde kullanmanız dilegiyle benden almasanızda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LED TOPTAN -- 4 Ocak 2013; 21:53:56 >

• müşteri memnuniyeti herşeyden önemli.

ama bendeki kumandanın markasıda zaten rohs :)
    ışık şiddeti düşürme yüksetme vs vs hepsi zaten mevcut
    ama yanlış hatırlamıyorsam sol altta sarı tuş olmalı sarı secerseniz sarı renk i vermez. bir deneyin isterseniz

balkonunuza gelince metal kasa trafoyu içeri alıp ucundan bir kablo uzatabilirdiniz. tabi bu sizin zevkiniz. sizin düşüncenin buna saygı duyarım.

ama adaptör olarak satış derseniz ben bunu asla düşünmedim.
    düşünmekte istemem.
    bana göre yüksek metrajlarda yada amperlerde adaptörLer performanslı degil.

bazı ürünleri görsellere göre degerlendirmeyin ekleme yaparken bizimde hatamız olabilir.
    altında özellikleri varsa yada tam emin degilseniz sorar sanız kafanızdaki kuşku tam olarak ozaman kalkkar.
    ışık düşürme yada yükseltme özelligi olmasa olmayan şeyede zaten var yazıp satan esnaf olamaz.

gercekten ince düşünen ince ayrıntıları önemseyen bir insansınız
    görüşmek üzere teşekkürler.

• Benim sanalpazar ilanlarında kafam karıştı biraz eniyisi buradan sorayım..Bana asıl olarak 5 metre ama fiyatı uygun ise 10 metre su geçirmez slikonlu 3 çipli beyaz ışık aydınlatması güçlü şerit led lazım...Fiyatı ne kadar..Birde sanalpazarla falan uğraşamam kargo yada ptt ödemeli olarak gönderme olanagınız varmı toplam maliyet ne olur bunun bilgisini verirseniz alacagım.tşk.
  • silikonlu 8.5
    silikonsuz 7.5 tl

eft yada havale yapar ve adres bilgileriniz gönderirseniz gönderebilirim.
  • quote:

Sözüme canı gönülden hayırlı satışlar dileyerek başladım farkındaysanız.

Gerisi forum üyelerine katkım olsun diyeydi.

Ben epey dolaştım o saçma sapan trafo yerine adaptör bulabileyim diye.
    Evimin balkonunda fişe takıp kullanacağım, ne yapayım ben o üzeri açık mini bilgisayar görüntüsündeki trafoyu :) tozlanacak su değecek biri basacak vs.
    Herkes kendi kullanım amacına göre ürünler bakıyor tabiki.

Trafo sistemini bilmediğim için fiyat konusunda da pahalı veya ucuz diye bir yorumum olmadı zaten.

Müşteri memnuniyetine önem verdiğiniz için de ayrıca takdir ettim. Kaliteli satıcı önemli detay.

Ben size hem soru, hem yorum, hem kullanıcı tavsiyesi niteliğinde bir şey söylemek isterim eğer kabul ederseniz:

Bende iki adet 24 tuşlu kumandalı bahsettiğim sistemden var. Bir kumanda beyninin üzerinde ROHS yazarken diğerinde bu yazı yok (resimlerden anladığım kadarıyla sizin sattığınız da üzerinde yazı olmayandan)
    Bu iki kumandanın tuş sayısı ve fonksiyonları aynı olsa da:
    1) Üzerinde ROHS yazan kumanda 12 kademeli ışık ayarlamasına izin verirken üzerinde yazı yazmayan kumanda 6 kademeli ışık ayarlamasına izin veriyor.
    2) Aynı ışık arttırma/azaltma tuşları ROHS kumandanın sağındaki fade, smooth vs fonksiyonlarının yavaş veya hızlı değişmesini sağlarken üzerinde yazı yazmayan kumandada bu hızları değiştiremiyorsunuz. Işık arttırma/azaltma tuşları böyle bir işlev görmüyor yazısız olanda.

- Burdaki farklılık heralde benim bahsettiğim gibi kumanda beyni farklılığıdır değil mi?
    - Sizde bu daha fazla fonksiyonu olan kumandadan var mı?
    - Tavsiye olarak da hem benim gibi tercih edebilecek kullanıcılar için sistemlerinizi aynı zamanda adaptör ile de alınabilecek şekilde yapmanız, hem de eğer hala piyasada mevcutsa bu rohs yazan kumanda beynini kullanmanız olacaktır.

Hayırlı satışlar

slm

bir 15 dakka zaman ayırdım ve raftan bir adet kontrol kartı çıkartım
    ve rgb 5050 bagladım

bu bahsettiginiz rohs yazısını kumanda üzerinde göremedim ama kutuda yazıyor. sizdekini merak ettim.

daha öncede yazdıgım gibi kumandanın tüm fonksiyonları çalışıyor.
    ve bunu bizzat CEP TELEFONUMA çekip paylaşayım bakın dedim görüntü biraz bozuk ehh nede olsa cep. ama video paylaşmak o kadar kolay degilmiş yeni fark ettim. :))
    bende bizzat çektigim video yu zipleyip yükledim
    buda link i indirip izlersiniz umarım http://www.dosya.tc/server26/VmTtvc/Video0008.rar.html size sanki yanlış bilgi vermişler yada gösterdikleri kumanda arızalı

umarım indirip izlersiniz
    görüşmek üzere saygılar

• evet arkadaşlar
    mevcut kampanyanın son zamanları

iş yerimizden elden teslim eft ve sanalpazardan alım yaparak destek olan tüm arkadaşlara teşekkürler.
    en kısa zamanda yeni kampanya'dayız

https://www.facebook.com/SeritLedToptanAntalya?ref=hl face sayfamızdanda takip edebilirisniz.

herkese teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssesli

Merhaba, havuz içerisinde kullanılacak RGB led'e ihtiyacim var. Yaklaşık 40 m olacak. Elinizde varmi?

Selam, ilgili soruma cevap alamadım. Böyle bir ürün elinizde yok mu? Yoksa da cevap verirseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.