Acil bir yardıma ihtiyacım var. Bilgisayarımda büyük olasılıkla bir virüs var. Taratıyorum fakat bir türlü çözüm bulamıyorum. Bilgisayara başka bir kullanıcı eklendi ve denetim masasından bir türlü kullanıcılar kısmını açamıyorum. Aşağıda hijackthis dosyasını bulabilirsiniz. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 18:13:35, on 2007-04-05 Platform: windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)
Orjinalden alıntı: tneris Merhabalar, Acil bir yardıma ihtiyacım var. Bilgisayarımda büyük olasılıkla bir virüs var. Taratıyorum fakat bir türlü çözüm bulamıyorum. Bilgisayara başka bir kullanıcı eklendi ve denetim masasından bir türlü kullanıcılar kısmını açamıyorum. Aşağıda hijackthis dosyasını bulabilirsiniz. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
yaw serji aklıma takıldı bir güvelik formunda onların hijack sonuclarını birileri kullanıyor kendi forumlarında veriyor diye sitem etmişlerrr sonracıma küsmüşşşler sözüm ona burda hijack raporu o güve formuna copy paste edilip onların ord profları çözüyormuşmuş ve sonra burda onların çözdükleri bu foruma copy paste ediliyomuş.yani onların yüksekkk ilimlerinden istifede edliyormuşmuş hani bizim hijack konusuna bunu yazıp kirletmiim dedim nedir hocam aslı varmıdır??? yoksam aslı bizim arkilerden kumral yeşil gözlü olanmı
quote:
Orjinalden alıntı: TheGate yaw serji aklıma takıldı bir güvelik formunda onların hijack sonuclarını birileri kullanıyor kendi forumlarında veriyor diye sitem etmişlerrr sonracıma küsmüşşşler sözüm ona burda hijack raporu o güve formuna copy paste edilip onların ord profları çözüyormuşmuş ve sonra burda onların çözdükleri bu foruma copy paste ediliyomuş.yani onların yüksekkk ilimlerinden istifede edliyormuşmuş hani bizim hijack konusuna bunu yazıp kirletmiim dedim nedir hocam aslı varmıdır??? yoksam aslı bizim arkilerden kumral yeşil gözlü olanmı
dstm tam olarak anlyamadim ama eger anladigim dogruysa (burada benim incelediklerimi ben baska yerden aliyorum digerlerindne faydalaniyorum) soylicek tek kelime yok. herkesle her trlu tartsmaya girebilirm bunu kanitlamak icin. bunlar tamamen benm bilgilerimin sonucu
Orjinalden alıntı: TheGate yaw serji aklıma takıldı bir güvelik formunda onların hijack sonuclarını birileri kullanıyor kendi forumlarında veriyor diye sitem etmişlerrr sonracıma küsmüşşşler sözüm ona burda hijack raporu o güve formuna copy paste edilip onların ord profları çözüyormuşmuş ve sonra burda onların çözdükleri bu foruma copy paste ediliyomuş.yani onların yüksekkk ilimlerinden istifede edliyormuşmuş hani bizim hijack konusuna bunu yazıp kirletmiim dedim nedir hocam aslı varmıdır??? yoksam aslı bizim arkilerden kumral yeşil gözlü olanmı
dstm tam olarak anlyamadim ama eger anladigim dogruysa (burada benim incelediklerimi ben baska yerden aliyorum digerlerindne faydalaniyorum) soylicek tek kelime yok. herkesle her trlu tartsmaya girebilirm bunu kanitlamak icin. bunlar tamamen benm bilgilerimin sonucu
neyse uzatmayalım.kendi bilgilerinle tecrübenle yapıyorsan helal sana yani ne diyelim.tşk
quote:
Orjinalden alıntı: TheGate neyse uzatmayalım.kendi bilgilerinle tecrübenle yapıyorsan helal sana yani ne diyelim.tşk
elbeette oyle dostm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme