Şimdi Ara

Serji yardım edersen sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Acil bir yardıma ihtiyacım var. Bilgisayarımda büyük olasılıkla bir virüs var. Taratıyorum fakat bir türlü çözüm bulamıyorum. Bilgisayara başka bir kullanıcı eklendi ve denetim masasından bir türlü kullanıcılar kısmını açamıyorum. Aşağıda hijackthis dosyasını bulabilirsiniz. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Logfile of HijackThis v1.99.1
    Scan saved at 18:13:35, on 2007-04-05
    Platform: windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
    MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)

Running processes:
    C:\WINDOWS\System32\smss.exe
    C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
    C:\WINDOWS\system32\services.exe
    C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
    C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
    C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
    C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
    C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exe
    C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashServ.exe
    C:\PROGRA~1\MICROS~3\MSSQL\binn\sqlservr.exe
    C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
    C:\WINDOWS\Explorer.EXE
    C:\PROGRA~1\MICROS~3\MSSQL\binn\sqlagent.exe
    C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashDisp.exe
    C:\Program Files\BillP Studios\WinPatrol\winpatrol.exe
    C:\Program Files\Unlocker\UnlockerAssistant.exe
    C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
    C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashMaiSv.exe
    C:\Program Files\iolo\System Mechanic 4 Professional\PopupStopper.exe
    C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashWebSv.exe
    C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
    C:\Documents and Settings\Mine Met\desktop\HijackThis.exe

R3 - URLSearchHook: (no name) - {A8BD6820-6ED7-423E-9558-2D1486B0FEEA} - C:\Program Files\DeluxeCommunications\DxcBho.dll (file missing)
    O4 - HKLM\..\Run: [S3TRAY2] S3Tray2.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [SynTPLpr] C:\Program Files\Synaptics\SynTP\SynTPLpr.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [SynTPEnh] C:\Program Files\Synaptics\SynTP\SynTPEnh.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [BluetoothAuthenticationAgent] rundll32.exe irprops.cpl,,BluetoothAuthenticationAgent
    O4 - HKLM\..\Run: [ATIPTA] C:\Program Files\ATI Technologies\ATI Control Panel\atiptaxx.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [dla] C:\WINDOWS\system32\dla\tfswctrl.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [HpWH myPrintMileage Agent] C:\Program Files\Hewlett-Packard\hp business inkjet 1100 series\Toolbox\mpm.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [TP4EX] tp4ex.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [avast] C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashDisp.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [Ad-aware] "C:\Program Files\Ad-aware 6\Ad-aware.exe" +c
    O4 - HKLM\..\Run: [WinPatrol] C:\Program Files\BillP Studios\WinPatrol\winpatrol.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [UnlockerAssistant] "C:\Program Files\Unlocker\UnlockerAssistant.exe"
    O4 - HKLM\..\Run: [DeluxeCommunications] C:\Program Files\DeluxeCommunications\Dxc.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [avast!] C:\PROGRA~1\ALWILS~1\Avast4\ashDisp.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [2chkdsk] rundll32.exe "C:\WINDOWS\system32\caenrsrv.dll",setvm
    O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
    O4 - HKCU\..\Run: [System Mechanic Popup Stopper] "C:\Program Files\iolo\System Mechanic 4 Professional\PopupStopper.exe"
    O4 - HKCU\..\Run: [DeluxeCommunications] C:\Program Files\DeluxeCommunications\Dxc.exe
    O16 - DPF: {6E32070A-766D-4EE6-879C-DC1FA91D2FC3} (MUWebControl Class) -http://update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/V5Controls/en/x86/client/muweb_site.cab?1158121582593
    O16 - DPF: {FD0B6769-6490-4A91-AA0A-B5AE0DC75AC9} (Performance Viewer Activex Control) -https://secure.logmein.com/activex/RACtrl.cab
    O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{DF71319C-0AFD-43F9-801B-D8C1A1B9BAE0}: NameServer = 212.76.39.211
    O20 - AppInit_DLLs: dxclib303562752.dll
    O21 - SSODL: WPDShServiceObj - {AAA288BA-9A4C-45B0-95D7-94D524869DB5} - C:\WINDOWS\system32\WPDShServiceObj.dll
    O23 - Service: avast! iAVS4 Control Service (aswUpdSv) - Unknown owner - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exe
    O23 - Service: Ati HotKey Poller - ATI Technologies Inc. - C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
    O23 - Service: ATI Smart - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\ati2sgag.exe
    O23 - Service: avast! Antivirus - Unknown owner - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashServ.exe
    O23 - Service: avast! Mail Scanner - Unknown owner - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashMaiSv.exe" /service (file missing)
    O23 - Service: avast! Web Scanner - Unknown owner - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashWebSv.exe" /service (file missing)
    O23 - Service: Windows Media Player Ağ Paylaşımı Hizmeti (WMPNetworkSvc) - Unknown owner - C:\Program Files\Windows Media Player\WMPNetwk.exe (file missing)

• daha önce hiç duymadım serji antivirüsmü.
  • Güvenlik bölümünde bir ilk
  • quote:

Orjinalden alıntı: tneris
    Merhabalar,
    Acil bir yardıma ihtiyacım var. Bilgisayarımda büyük olasılıkla bir virüs var. Taratıyorum fakat bir türlü çözüm bulamıyorum. Bilgisayara başka bir kullanıcı eklendi ve denetim masasından bir türlü kullanıcılar kısmını açamıyorum. Aşağıda hijackthis dosyasını bulabilirsiniz. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

dstm liste asagida simdiden kolay gelsn

R3 - URLSearchHook: (no name) - {A8BD6820-6ED7-423E-9558-2D1486B0FEEA} - C:\Program Files\DeluxeCommunications\DxcBho.dll (file missing)
    O4 - HKLM\..\Run: [DeluxeCommunications] C:\Program Files\DeluxeCommunications\Dxc.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [2chkdsk] rundll32.exe "C:\WINDOWS\system32\caenrsrv.dll",setvm
    O4 - HKCU\..\Run: [DeluxeCommunications] C:\Program Files\DeluxeCommunications\Dxc.exe

• yaw serji aklıma takıldı
    bir güvelik formunda onların hijack sonuclarını birileri kullanıyor kendi forumlarında veriyor diye sitem etmişlerrr sonracıma küsmüşşşler
    sözüm ona burda hijack raporu o güve formuna copy paste edilip onların ord profları çözüyormuşmuş ve sonra burda onların çözdükleri bu foruma copy paste ediliyomuş.yani onların yüksekkk ilimlerinden istifede edliyormuşmuş
    hani bizim hijack konusuna bunu yazıp kirletmiim dedim
    nedir hocam aslı varmıdır??? yoksam aslı bizim arkilerden kumral yeşil gözlü olanmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheGate
    yaw serji aklıma takıldı
    bir güvelik formunda onların hijack sonuclarını birileri kullanıyor kendi forumlarında veriyor diye sitem etmişlerrr sonracıma küsmüşşşler
    sözüm ona burda hijack raporu o güve formuna copy paste edilip onların ord profları çözüyormuşmuş ve sonra burda onların çözdükleri bu foruma copy paste ediliyomuş.yani onların yüksekkk ilimlerinden istifede edliyormuşmuş
    nedir hocam aslı varmıdır??? yoksam aslı bizim arkilerden kumral yeşil gözlü olanmı

dstm tam olarak anlyamadim ama eger anladigim dogruysa (burada benim incelediklerimi ben baska yerden aliyorum digerlerindne faydalaniyorum) soylicek tek kelime yok. herkesle her trlu tartsmaya girebilirm bunu kanitlamak icin. bunlar tamamen benm bilgilerimin sonucu

• sisteminize sophos kurun. bu dertlerden kurtulun.

http://www.sophos.com/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: serji

quote:

yaw serji aklıma takıldı

dstm tam olarak anlyamadim ama eger anladigim dogruysa (burada benim incelediklerimi ben baska yerden aliyorum digerlerindne faydalaniyorum) soylicek tek kelime yok. herkesle her trlu tartsmaya girebilirm bunu kanitlamak icin. bunlar tamamen benm bilgilerimin sonucu

neyse uzatmayalım.kendi bilgilerinle tecrübenle yapıyorsan helal sana yani ne diyelim.tşk

• quote:

neyse uzatmayalım.kendi bilgilerinle tecrübenle yapıyorsan helal sana yani ne diyelim.tşk

elbeette oyle dostm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.