Şimdi Ara

SERMAYE BENDEN, GÜNDE 400-500 KAZANIRIM DİYEN VAR MI?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: _HYPNOTIC_

otopark

Güzel fikir, ama nerde ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: jessica albay

quote:

Orijinalden alıntı: planor_16

EVET ARKADAŞLAR YANLIŞ DUYMADINIZ. 50.000 TL SERMAYE EDECEK PARAM VAR. VARSA KENDİNE GÜVENEN ARKADAŞ BUYURSUN TARTIŞALIM. GÜZEL FİKİRLERİ OLAN YALNIZ SERMAYESİ OLMAYAN ARKADAŞLARA İŞ FIRSATI. BU KONUDA GAYET CİDDİYİM, KONUYU TABİRİ CAİZSE SULANDIRMAYALIM..
    CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM..

internette sosyal paylasimla ilgili projem var. gunluk 400/500den fazla kazandirir. ciddi misin ama acaba?

Arkadaşlar aylık sabit geliri olan ama zamanında önüme çıkan çok güzel bi fırsatla helal yoldan kazandığım para bu 50.000 tl.
    Anlayacağın para var ama yeterli vaktim yok değerlendirmek için.
    O yüzden sağlam fikirlere ihtiyacım var. Kar ne olursa yüzde 50 yüzde 50 bölüşeceğiz..

• usta bana laboratuvar aç milletin tansiyonunu ölçelim enjeksiyon yapalım lab. tahlillerine bakalım rahat çıkarırız
  • ırakrğtan petrol kaçırmakta ısrarcıyım tehlikeli ama ana paranı ikiye hatta 3 e katlarsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni bul..Ciddiyim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jessica albay

quote:

EVET ARKADAŞLAR YANLIŞ DUYMADINIZ. 50.000 TL SERMAYE EDECEK PARAM VAR. VARSA KENDİNE GÜVENEN ARKADAŞ BUYURSUN TARTIŞALIM. GÜZEL FİKİRLERİ OLAN YALNIZ SERMAYESİ OLMAYAN ARKADAŞLARA İŞ FIRSATI. BU KONUDA GAYET CİDDİYİM, KONUYU TABİRİ CAİZSE SULANDIRMAYALIM..

internette sosyal paylasimla ilgili projem var. gunluk 400/500den fazla kazandirir. ciddi misin ama acaba?

Arkadaşlar aylık sabit geliri olan ama zamanında önüme çıkan çok güzel bi fırsatla helal yoldan kazandığım para bu 50.000 tl.
    Anlayacağın para var ama yeterli vaktim yok değerlendirmek için.
    O yüzden sağlam fikirlere ihtiyacım var. Kar ne olursa yüzde 50 yüzde 50 bölüşeceğiz..

Benim fikir için bi webmasterla anlaşmam daha uygun olur hocam. Ama nasıl değerlendirebilirim diyosan parayı sana eskişehirde body/fitness salonu aç derim ben. Garanti iş,müşteri potansiyeli mutlak.2000 de kazandırır ayda 3000 de.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• canlı para işine gir

Çiğköfte dükkanı aç, aynı zamanda mısır koy.Ve aynı zamanda elektrikli teflon koyup SuperFresh ile anlaşıp dondurulmuş pizza ve patates al ve kola dolabını koy içine 2 dolap lazım 1 tanesi duble dolap olup içinde ayran şalgam ve tatlı olacak şekilde 2. dolaptada kola fanta gazoz kutu ve şişe en alttaki boş yerede litreliklerini koy bizim bi ağabeyimiz var bu işi yapıyor 200-250 Çiğköfteden getirisi var Çiğköfte alana dandik ayranlardan hediyesi kampanyası iş yaptırıyor 2 tl küçük 3 tl büyük boy mısırdan en az 100 tane satsan 200-250 öyle getirisi, Patates ve pizzadan günde 100 Lira kazansan eder sene 500lira temiz sattığın kolalar günde 100 lira getirse 600 tatlın var şu 1tl ye satılan onlardan 50 satsan eder 600 minimum günde bunun 100 lirası Kâr olsa geri kalan parayı döndürsen kral olursun. Bu arada içersinin en az 20-30 metrekare dükkana sahip olman dükkanı iyi süslemen şart ve en önemlisi paket servis için liseye giden elektrikli bisiklet kullanacak şahıs. Ben sana tüm ayrıntısına kadar anlattım ben bu işi yaparım diyosan düşünmeden gir okula yakın bi yerde tutarsan 10 ay kazanırsın 2 ay sadece elektrik,kira ve cep harçlığı çıkar cüzi miktar eline kalır ama cadde üzeri ve okul yakını açarsan %100 boş olmadan devamlı hesabını tuttuğun takdirde devam edersin

• quote:

Orijinalden alıntı: Godolphin

Beni bul..Ciddiyim.

Fikrin nedir ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: magewarp

kaçak petrol

• quote:

altın a yatır derim çıkacak demedi deme :)
  • Herkes salaktı bi sen akıllısın günde 400TL kazanacak.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.