Şimdi Ara

SERMAYE BENDEN, GÜNDE 400-500 KAZANIRIM DİYEN VAR MI??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EVET ARKADAŞLAR YANLIŞ DUYMADINIZ. 50.000 TL SERMAYE EDECEK PARAM VAR. VARSA KENDİNE GÜVENEN ARKADAŞ BUYURSUN TARTIŞALIM. GÜZEL FİKİRLERİ OLAN YALNIZ SERMAYESİ OLMAYAN ARKADAŞLARA İŞ FIRSATI. BU KONUDA GAYET CİDDİYİM, KONUYU TABİRİ CAİZSE SULANDIRMAYALIM..
    CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM..

• 7/24 ezan okurum günlük 10 tlcik yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iddaaya bas
  • Biri Clioauthentique'i çağırsın.
  • 50 bin tl ile günde 400 tl zor
  • Günde 10.000 TL de kazanırsın. Önemli olan ciro değil ki, maliyet düşünce elinde kalan para (kar)
  • Günde 400 demek, ayda 12bin demek. O da sermayeyi 5 ayda amorti eder demek. Yani çok zor, öyle bi iş sahası daha bulunmadı. Sırf piyasa yapıp üç beş bişey kazanmaya başlaman zaten en aşağı 1 sene alır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş 50 bin liran var diye kendiniz zengin mi zannettin ne yaptın o iş zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: stars4ever

kardeş 50 bin liran var diye kendiniz zengin mi zannettin ne yaptın o iş zor

Çok zor olmasa zaten burda paylaşmazdım ki :D
    Ama ticari fikri olan arkadaşlardan öneri bekliyorum sadece.
    Haa 400 olmaz da 200 olur 150 olur..
    Ama bi fikir lazım işte bi fikir..
  • fikri olan insan burda neden paylaşsın azcık kafanı calıştır kardeş o paranın 10 katı ile o parayı kazanamazsın ben sana söyleyeyim
  • fikrimizi pm atakda çal kayıplara karış sonra

• quote:

fikri olan insan burda neden paylaşsın azcık kafanı calıştır kardeş o paranın 10 katı ile o parayı kazanamazsın ben sana söyleyeyim

Herşeyi paylaşan insan bunu da paylaşır. Hem ille de paylaşacak diye bi kaide yok. Maksat beyin fırtınası olsun :))
  • net cafe kur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1. Ama güzel bi yere

• kadın aksesuar satan bi dukkan ac ,daha fazlasını bile kazanırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: planor_16

quote:

fikri olan insan burda neden paylaşsın azcık kafanı calıştır kardeş o paranın 10 katı ile o parayı kazanamazsın ben sana söyleyeyim

Herşeyi paylaşan insan bunu da paylaşır. Hem ille de paylaşacak diye bi kaide yok. Maksat beyin fırtınası olsun :))

hayatı ögrenmemişsin bitir elinde ki paranıda gör bakalım paylaşımlar neymiş beyin fırtınası neymiş burdan cıkacak tavsiyeleri söyleyeyim
    ps3 , çig köfte , aksesuar
  • quote:

quote:

quote:

hayatı ögrenmemişsin bitir elinde ki paranıda gör bakalım paylaşımlar neymiş beyin fırtınası neymiş burdan cıkacak tavsiyeleri söyleyeyim
    ps3 , çig köfte , aksesuar

Önerin için sağol kardeeeeeeeeşşş :)))

• kaçak petrol

• Sanal dükkan açabiliriz tablet zamanı geliyor ve onumuz yaz getirip satalım derim, tablet isinden ve web ticaretten anlarım.
  • quote:

EVET ARKADAŞLAR YANLIŞ DUYMADINIZ. 50.000 TL SERMAYE EDECEK PARAM VAR. VARSA KENDİNE GÜVENEN ARKADAŞ BUYURSUN TARTIŞALIM. GÜZEL FİKİRLERİ OLAN YALNIZ SERMAYESİ OLMAYAN ARKADAŞLARA İŞ FIRSATI. BU KONUDA GAYET CİDDİYİM, KONUYU TABİRİ CAİZSE SULANDIRMAYALIM..
    CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM..

internette sosyal paylasimla ilgili projem var. gunluk 400/500den fazla kazandirir. ciddi misin ama acaba?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.