Şimdi Ara

Sert granit ve anti rez çamaşır makinası altlığı:Yeniden. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
383
Cevap
11
Favori
35.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rdegerli
    Peki merak ettigim bir nokta var.Bilmedigim icin souryorum; benim bahsettigim parcalar ile sizin bahsettiginiz parcalari kullanmak arasinda 9.6 larda alacagim fark hangi noktada olur?

Yarin alyan takimini alip , icerinin resmini cekip paylasacagim.Onun uzerine daha net parca tercihi yapabiliriz sanirim.

Değerli yoldaşım,
    zorlama yok.
    soruna gelince
    sizin bahsettiğiniz parçalarla benim bahsettiğim parçalar arasında 9.6 da çok fazla fark olmaz diye düşünüyorum. emin değilim ama önerdiğimiz malzeme ile 9.6 nın limitine yaklaşmış oluruz diye varsayıyorum kendi anlayışımda. bu limite ulaştıktan sonra sizin bahsettiğiniz malz. bence 9.6 ya fazla bir şey katmayacaktır. çünkü drivers ın kaliteside belli. üst seviye olsa Quad ESL, planar hop. o zaman 300 avroluk mod.nin 1000 dolarlık kablolamadan çok daha yararlı olacağına emin olabilirdiniz.
    ama mod. işe yarar bu konuda şüphem yok diyorum kendime; ezber iş yapmıyoruz zira...
    zaten bu işte bence en son nokta HI-END artı DIY, modifiye birlikteliği.

• alttaki resim sonus faber guarneri memento hoparlörün resmidir. stand ise orjinal standı olup altındaki taş yapı sonradan koyulmuş veya ilave edilmiş değildir. metal kısım ile bütünleşiktir. ayrıca granit değil öğütülmüş taş ve mermer karışımının reçine ile sıkıştırılması ile elde edilir....
    granit iyidir kötüdür diye değil sadece bilgi için yazdım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdundar -- 6 Mayıs 2012; 16:17:43 >
  • Fuarda yapildigina gore konunun tartisilacak bir tarafi kalmamistir arkadaslar benim hic aklimama gelmemisti, fuar fotograflarini karistirip bunlardan granit kullanilmis olan varmi, hatta esin dostun kullandigi hoparlorler icin kullanilmis olani var mi diye aramak. sn. Teknika isterseniz buyrun gelin yaninda fotograf cektirin siz seversiniz oyle seyleri
  • Amerika'da granit pahalılandı galiba 2012 New York Hi-End fuarında kimse alamamış

Sert granit ve anti rez çamaşır makinası altlığı:Yeniden.

• Bazı üreticilerin tercih ettiği doğru ancak ben Otel süitlerinin halılarında kalıcı yuvarlak delikler bırakmamak için kullandıklarını düşünüyorum. Teyit etmek gerekir tabiki...

• pisi pisi pisi kedi kaçmasın
  • Forumda sürüleşme oluşmuş...ne uğruna???

Teknika zaten hoparlör sistemini satlığa çıkararak yenilgiyi kabul etmiş durumda

www.audiophile.org
    Audiophile | Sayfa Bulunamadı
    http://www.audiophile.org/ContentDetails.php?CID=10&ID=15185&arc=0

pes etmiş kişiye bu kadar yüklenilmezki tam tersi destek verilmeli doğru yolu bulması için (plağı kastetmedim )

artı hayatımda bir tweakten bu kadar nefret edeceğimi bilmiyordum,evdeki tüm granitleri laminat kaplatacağım hay granitine...

neyse geçen sormuştum Sn altanpsx cevap vermekten kaçınmıştı....

yukardaki yazılarından dynaudio sapphire kullanıcısı olduğu ortaya çıktı çok güzel hoparlör,başka tartışmalarda çıksada amfiyi vs diğer şeyleride öğrensek

• quote:

Orijinalden alıntı: Asefik

Forumda sürüleşme oluşmuş...ne uğruna???

Teknika zaten hoparlör sistemini satlığa çıkararak yenilgiyi kabul etmiş durumda

http://www.audiophile.org/ContentDetails.php?CID=10&ID=15185&arc=0

pes etmiş kişiye bu kadar yüklenilmezki tam tersi destek verilmeli doğru yolu bulması için (plağı kastetmedim )

artı hayatımda bir tweakten bu kadar nefret edeceğimi bilmiyordum,evdeki tüm granitleri laminat kaplatacağım hay granitine...

neyse geçen sormuştum Sn altanpsx cevap vermekten kaçınmıştı....

yukardaki yazılarından dynaudio sapphire kullanıcısı olduğu ortaya çıktı çok güzel hoparlör,başka tartışmalarda çıksada amfiyi vs diğer şeyleride öğrensek

Neyin yenilgisi Asefik?

• Pozitif olmaya çabalıyacam...

deftecleri satarak dünyanın bu hoparlörden ibaret olmadığı gerçeğini kabul etmenin anlamı açısından.

sonuçta yanlıştan dönme her ne kadar doğru yolu bulmaya adım atmak olsada bir yenilgidir...
  • quote:

Pozitif olmaya çabalıyacam...

deftecleri satarak dünyanın bu hoparlörden ibaret olmadığı gerçeğini kabul etmenin anlamı açısından.

sonuçta yanlıştan dönme her ne kadar doğru yolu bulmaya adım atmak olsada bir yenilgidir...

Desene o zaman Nuri hep yeniliyor.

Ayrıca ben dünyanın o hoparlörlerden ibaret olmadığını zaten çok çok iyi biliyorum. Ama verilen parayla doğru orantılı olarak özellikle de benim aldığım 2005 yılın daha iyi seçenek neredeyse yoktu. Kaldı ki, benim kullandığım kolonlar o markanın referans serisi kolonları. Kullandığınız kolonlarla ve Bp10'la karıştırmayın.

Ayrıca ben Samsunda değil, İstanbul'dayım. Sadece geçen hafta bile dinleti gezilerinde bir çok farklı kombinasyon kolon ve amfi diletisi yaptık arkadaşlarla. Gerçi ben buraya ne yazarsam yazayım gelen cevaplar hiç değişmeyecek. Ama neyse. Benim açımdan kafaya takacak bir şey yok. Çünkü kompleksim yok!

• quote:

Yanlış anlaşılmasın ben kullanıyorum graniti ama altına antirezonans malzeme yerine keçe tabanlık yapıştırdım.

ve hoparlör spikelerinin temas ettiği bölgeyede yine keçe tabanlık yapıştırdım ben bu halinden memnunum...

nefret edilen bu konunun bu hale getirilmesi...forumda kullananlar var kullanmayanlarda ama sanki ak kara

hesabı kesin bir cevabı varmış gibi taraflaşmanın hiç anlamı yok...
  • quote:

quote:

Yanlış anlaşılmasın ben kullanıyorum graniti ama altına antirezonans malzeme yerine keçe tabanlık yapıştırdım.

ve hoparlör spikelerinin temas ettiği bölgeyede yine keçe tabanlık yapıştırdım ben bu halinden memnunum...

nefret edilen bu konunun bu hale getirilmesi...forumda kullananlar var kullanmayanlarda ama sanki ak kara

hesabı kesin bir cevabı varmış gibi taraflaşmanın hiç anlamı yok...

Ortada yanlış anlaşılacak bir durum yok ki zaten.

Yukarıdaki yazılarımda hangi durumlarda hangi materyallerin ne gibi etkileri olduğunu 100 kere yazdım. Gösterseni ya. Heryere granit mi? Sokuşturun. Her şeyin altına Granit mi? Koyun demişim. Ahşaptan bahsetmemiş miyim? Diğer materyallerden bahsetmemiş miyim?

Konuyu sakız haline getirenler kimse onlara sorun bunu. Nefret edilen konu değil aslında. Nefret edilen ve çekilemeyen benim. Daha iyi şeylere sahip olmak, daha çok şeylere sahip olmak, daha zengin olmak kıskançlığa ve çekememezliğe engel değil. Her şey nasıl ki para ile satın alınamıyorsa, tatmin ve doyum da bazen para ile satın alınamıyor.

Emeğe saygı olmayınca, zaten insana da saygı olmaması, nankörlüğün had safhaya çıkmış olması normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknika -- 6 Mayıs 2012; 22:26:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: teknika

quote:

Ayrıca ben dünyanın o hoparlörlerden ibaret olmadığını zaten çok çok iyi biliyorum. Ama verilen parayla doğru orantılı olarak özellikle de benim aldığım 2005 yılın daha iyi seçenek neredeyse yoktu. Kaldı ki, benim kullandığım kolonlar o markanın referans serisi kolonları. Kullandığınız kolonlarla ve Bp10'la karıştırmayın.

Benim sizdeki hoparlörle ilgili forum geçmişimde negatif bir yorumum olmamıştır o yüzden savunma yada eleştiri yapmanıza gerek yok.

Bp10 larla yada şu an kullandığım MA Rx lerle sizin hoparlörleri karşılaştırdığımda yok.Benim eleştirim bir temenni aslında...ve samimi olarak buna inanın ben hoparlör setini satlığa çıkarmanıza forum adına ve sizin adınıza çok sevindim...

• Bir ek daha.

Bugün Sn. Aticus3 ziyaretindeydik. Onda Accuphase'yi Monitor Audio Rs8'le uzunca test edip dinledikten sonra üşenmedik Accuphase'yi getirip benim kolonlara bağladık. Zaten kendisi de bahsedecektir ki, Monitor Audio Rs8'den sonra Accuphase benim kolonlarda resmen coştu. Coştu. Aticus3'ün bile ilk söylediği cümleler; Sahne müthiş büyüdü. Detaylar müthiş arttı! Sakın bu kolonları değiştirme. Son derece detaylı, açık ve müthiş sahneli kolonlar bunlar sözleri oldu. En az 5 saat plak da dahil dinleti yaptık.

Ona da bir sorun bakalım ne diyecek. Çünkü Accuphase'yi almadan önce son 2 aydır herhafta dinlemediği sistem kalmadıydı.
  • quote:

quote:

quote:

Benim sizdeki hoparlörle ilgili forum geçmişimde negatif bir yorumum olmamıştır o yüzden savunma yada eleştiri yapmanıza gerek yok.

Bp10 larla yada şu an kullandığım MA Rx lerle sizin hoparlörleri karşılaştırdığımda yok.Benim eleştirim bir temenni aslında...ve samimi olarak buna inanın ben hoparlör setini satlığa çıkarmanıza forum adına ve sizin adınıza çok sevindim...

Kolonlar benim umrumda değil. Sistem de. Severim o ayrı. Çünkü ben uygun fiyata iyi şeyler sunan ürünleri severim ve bu da son derece doğal heralde.

Kolonları satılığa çıkarmamın sebebi bambaşka bir sebep. Nasip olursa, zamanı geldiğinde onun da neden olduğunu açıklarım.

Ama çok büyük sürprizler olabilir. Olmayabilir de. Belli mi? Olur. Ama kesinlikle sıradan değil. Sadece o kadarını söyliyeyim. Meriç bunları sana ile söylemedim bilesin.

• referans hoparlöre yorum yapmak bu kadar düştümü

siz yukarda ne güzel özetlediniz 2005 yılında piyasada alınacak en iyi hoparlörlerden birini aldınız ama yedi yıl olmuş,zamanında forumda çoğu insana ben dahil sisteminiz örnek oldu ama kusura bakmayın örnek sistem açısından sisteminiz artık demode oldu...

klasik ama güçlü amerikan arabaları misali bir tutumda bulunun artık...
  • Bağlantı çok yavaş cevap senkronizasyonu tutmuyor...

neyse size kolay gelsin hayırlı satışlar deftecçiler öksüz kalacak

olsun çıkar yeni biri... kral öldü yaşasın yeni kral
  • quote:

referans hoparlöre yorum yapmak bu kadar düştümü

siz yukarda ne güzel özetlediniz 2005 yılında piyasada alınacak en iyi hoparlörlerden birini aldınız ama yedi yıl olmuş,zamanında forumda çoğu insana ben dahil sisteminiz örnek oldu ama kusura bakmayın örnek sistem açısından sisteminiz artık demode oldu...

klasik ama güçlü amerikan arabaları misali bir tutumda bulunun artık...

Tabi yaa kusura bakmayın. Her sene kolon değiştirmek gerekir.

İsterseniz bir de Lx 85 alayım hemen Ya da yeni çıkan Lx86. Olur mu? Yanına bir de Monitor Audio. Nasıl?

Vah vah. Ne hale gelmiş forumlar.

Bu bu aşağıdaki kolonlar da neredeyse sizle yaşıt. Ama halen süperler ve şu anki fiyatlarıyla bile kullandığınız kolon takımından 4 takım alır heralde. Boş ver. Tartışmayalım. Anlaşamayacağız çünkü. Yani ben anlatamayacağım. Siz de zaten anlamayacaksınız. Siz bildiğinizi yapın. Ben de bildiğimi yapayım.

Bunlar da bugünkü dinletiden 1-2 foto. Cepten çekmiştim idare edin.

Neyse... Sİz yine de sürprizlere hazır olun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknika -- 6 Mayıs 2012; 23:14:22 >

• quote:

Bir ek daha.

Bugün Sn. Aticus3 ziyaretindeydik. Onda Accuphase'yi Monitor Audio Rs8'le uzunca test edip dinledikten sonra üşenmedik Accuphase'yi getirip benim kolonlara bağladık. Zaten kendisi de bahsedecektir ki, Monitor Audio Rs8'den sonra Accuphase benim kolonlarda resmen coştu. Coştu. Aticus3'ün bile ilk söylediği cümleler; Sahne müthiş büyüdü. Detaylar müthiş arttı! Sakın bu kolonları değiştirme. Son derece detaylı, açık ve müthiş sahneli kolonlar bunlar sözleri oldu. En az 5 saat plak da dahil dinleti yaptık.

Ona da bir sorun bakalım ne diyecek. Çünkü Accuphase'yi almadan önce son 2 aydır herhafta dinlemediği sistem kalmadıydı.

definitive hoplarına teknika sormuş çocuklar sizi satlığa çıkardım son isteğiniz nedir?

deftecler hepbir ağızdan stereo amfi stereo amfi demişler babalarıda kırmamış Accuphase yi getirmiş

hoparlörler coşmuş...satma bizi satma bizi bak stereo amfi bağlayınca neler yapıyormuşuz

burdan sormak lazım dinleti yapan kişiye Pioneer AX10 ile Accuphase stereo amfi arasındaki farkları...hani AX10 çok övülüyordu nedir accuphase karşısındaki durumu

• Bence bütün tartışmalar boşuna. Orkestra gelse definitive' den daha iyi çalamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.