Şimdi Ara

Sertifika Meselesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler telefonumu yeni aldım. Program yüklemek istiyorum ama sertifika işi var. Opda gibi bir siteye güvenmeyeceğim. İsterse bana ölümüne garanti yollasınlar genede bu tip bir siteden almayacağım. Bunun bir çaresi var mıdır?

1) Telefon hackleyince garanti dışı kalırmı? (Formatlansa bile bence görebilirler - bir iki tanıdığımda böyle söyledi)
    2) Telefon hacklemeden sertifika olayını telefondan kaldırmak varmıdır?

Eğey bunların cevabı hayırsa birdaha Nokia dükkanının önünden geçmeyeceğim...

• fazla bi program zaten sertifika istemiyorki msn felan yani youtube skype skyfire gerekli digerleride okadar çok gerekli degil okadar kasmana gerek yok yada telefonu oyunla doldurmana hiç gerek yok sıkılırsın zaten bılgısayar var ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

fazla bi program zaten sertifika istemiyorki msn felan yani youtube skype skyfire gerekli digerleride okadar çok gerekli degil okadar kasmana gerek yok yada telefonu oyunla doldurmana hiç gerek yok sıkılırsın zaten bılgısayar var ya

+1
  • bir çok farklı işlevsel program sertifika istiyor ama yada sertifika hatası diyor yüklenmiyor. aynı sorun bendede var telefon 2-3 günlük sıfır garantili ne yapacaz böyle acaba ???
  • Çok geniş kaynaklardan yararlanarak telefonuma çeşitlilik kazandırmak istiyorum derseniz. Ya OPDA Sitesinde Yada Hackte çözümünüz.

Ama ben mülayim bir kullanıcyım NOKIA'nın sertifikaladığı onay verdiği program ve uygulamarından başka birşey kullanmak istemiyorum diyorsanızda.
    Nokia zaten bunu düşünmüş kendi telefonlarına uygun program yapan şirketlerin uygulamalarının hepsini ücretli ücretsiz sunmakta.
    Şimdilik ücretsiz olarak sunduğu programlar çok ilerde bu nasıl olur nokia telefon satışından sonra sunduğu uygulama ve programlardanda gelir elde etmek isterse bu işlemi tamamen ücretlendirebilir.
    NOKIA kendi OVi MAĞZASINDA (Ovi Store sitesi) değişik uygulama ve programlarla çeşitliliği bol bir içerik sunuyor burayı kullanarak sertifika sorunu yaşamazsınız.

Sorularınızın özetle cvplarıda şunlar
    1- Hackli telefon garanti dışı kalmaz ama garanti dışına çıkarılabilecek şekilde sistem dosyalarına erişimi açık setifika koruması bloke edilmiş bir durumda olduğundan bu risk kullanıcının yüklediğin program ve uygulamalara bağlı,zaten telefonunuz SINIRLI GARANTİ KAPSAMINDA herşeyi kapsamıyan bir garantisi var. Bununla ilgili ayrıntıyı telefonunuzla beraber kutusundan çıkan kitapçıktan inceliyebilirsiniz.
    2- Hack yapılmadan sertifika bloke edilmesi mümkün değil. yine bir program ve uygulama kurulması gerek bunuda kurabilmek için zaten hack gerekli.

Cevplar hayır yönünde olumsuz olsada siz yinede nokia shopları ziyaret edin ve sık sık telefonunuzdan ovi store ile uygulama ve program isteklrinize altarnatif ücretsiz hizmetleri kurun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroltr -- 12 Nisan 2010; 15:44:14 >

• Hack'in sertifikadan 2 farkı var;biri ücretsiz N-Gage yükleyebilme diğeri,pyton uygulamaları yükleyebilme bence her ikisinide gerek yok onun için sertifika yeterli gelir

Sertifika,hack ve daha fazlası için imzama bakınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.