Bildirim
Ehliyet Sertifika Süresi Varmı Yokmu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Klavyenizdeki nokta basmiyor sanirim.
Sure yok diye biliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Süre yok ne zaman alırsan olur. -
Sağlık raporu ve sabıka kaydınızı yenileyin yeni fotorafda istiyebilirler. bu gerekli evrakları yenileyerek giderseniz Serfitikanızı ehliyete çevirebilirsiniz. Zamanı yoktur bu arada 7 sene önce alınan serfitikayı kendi ellerimle ehliyete çevirdim (serfitika komşumundu) benden yardım istemişti -
Süre yok. -
Sertifika için süre yok ama ehliyet alırken vereceğiniz evrakların 1 yıllık süresi var -
cevaplar için teşşkürler için rahatladı -
Benim de 1 seneyi çoktan geçti. Korkuyordum açıkcası yeniden sınava gireceksiniz gibi söylentiler duydum. Yazdıklarınızı okuyunca rahatladım. -
quote:
Orijinalden alıntı: noktape
Benim de 1 seneyi çoktan geçti. Korkuyordum açıkcası yeniden sınava gireceksiniz gibi söylentiler duydum. Yazdıklarınızı okuyunca rahatladım.
daha ben almadım hiç birin sorun olmaz dediler -
ya ben ehliyetimi alıcam ama şöyle bi sıkıntım var direksiyon sınavına girdikten sonra memleketime gidicem ama kursumdan dosyamı alamicam tc kimlikle işlem yapabilirimiyim illaki dosya lazım mı ?
hemen cevaplarsanız sevirim -
quote:
Orijinalden alıntı: deliçoçuk
ya ben ehliyetimi alıcam ama şöyle bi sıkıntım var direksiyon sınavına girdikten sonra memleketime gidicem ama kursumdan dosyamı alamicam tc kimlikle işlem yapabilirimiyim illaki dosya lazım mı ?
hemen cevaplarsanız sevirim
dosya lazım tabi emniyete ne götürcen
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X