Şimdi Ara

Ehliyet Sertifika Süresi Varmı Yokmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuanda 2010 girdim sertifika 2011elime geçti 4 5 ay sonra yani 93lüyüm direk 18 girdim aldım malesef bazı işlerim düzgün gitmedive sertifikayı aldım duruyor ama çıkartmadım geçerlilik süresi varmı yok die biliyorum ama bazıları korkuduyor var diyor

• Klavyenizdeki nokta basmiyor sanirim.

Sure yok diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süre yok ne zaman alırsan olur.
  • Sağlık raporu ve sabıka kaydınızı yenileyin yeni fotorafda istiyebilirler. bu gerekli evrakları yenileyerek giderseniz Serfitikanızı ehliyete çevirebilirsiniz. Zamanı yoktur bu arada 7 sene önce alınan serfitikayı kendi ellerimle ehliyete çevirdim (serfitika komşumundu) benden yardım istemişti
  • Süre yok.
  • Sertifika için süre yok ama ehliyet alırken vereceğiniz evrakların 1 yıllık süresi var
  • cevaplar için teşşkürler için rahatladı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim de 1 seneyi çoktan geçti. Korkuyordum açıkcası yeniden sınava gireceksiniz gibi söylentiler duydum. Yazdıklarınızı okuyunca rahatladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noktape

Benim de 1 seneyi çoktan geçti. Korkuyordum açıkcası yeniden sınava gireceksiniz gibi söylentiler duydum. Yazdıklarınızı okuyunca rahatladım.

daha ben almadım hiç birin sorun olmaz dediler
  • ya ben ehliyetimi alıcam ama şöyle bi sıkıntım var direksiyon sınavına girdikten sonra memleketime gidicem ama kursumdan dosyamı alamicam tc kimlikle işlem yapabilirimiyim illaki dosya lazım mı ?
    hemen cevaplarsanız sevirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: deliçoçuk

ya ben ehliyetimi alıcam ama şöyle bi sıkıntım var direksiyon sınavına girdikten sonra memleketime gidicem ama kursumdan dosyamı alamicam tc kimlikle işlem yapabilirimiyim illaki dosya lazım mı ?
    hemen cevaplarsanız sevirim

dosya lazım tabi emniyete ne götürcen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.