Bildirim
Ehliyet Sertifika Süresi Varmı Yokmu
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Klavyenizdeki nokta basmiyor sanirim.
Sure yok diye biliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Süre yok ne zaman alırsan olur. -
Sağlık raporu ve sabıka kaydınızı yenileyin yeni fotorafda istiyebilirler. bu gerekli evrakları yenileyerek giderseniz Serfitikanızı ehliyete çevirebilirsiniz. Zamanı yoktur bu arada 7 sene önce alınan serfitikayı kendi ellerimle ehliyete çevirdim (serfitika komşumundu) benden yardım istemişti -
Süre yok. -
Sertifika için süre yok ama ehliyet alırken vereceğiniz evrakların 1 yıllık süresi var -
cevaplar için teşşkürler için rahatladı -
Benim de 1 seneyi çoktan geçti. Korkuyordum açıkcası yeniden sınava gireceksiniz gibi söylentiler duydum. Yazdıklarınızı okuyunca rahatladım. -
quote:
Orijinalden alıntı: noktape
Benim de 1 seneyi çoktan geçti. Korkuyordum açıkcası yeniden sınava gireceksiniz gibi söylentiler duydum. Yazdıklarınızı okuyunca rahatladım.
daha ben almadım hiç birin sorun olmaz dediler -
ya ben ehliyetimi alıcam ama şöyle bi sıkıntım var direksiyon sınavına girdikten sonra memleketime gidicem ama kursumdan dosyamı alamicam tc kimlikle işlem yapabilirimiyim illaki dosya lazım mı ?
hemen cevaplarsanız sevirim -
quote:
Orijinalden alıntı: deliçoçuk
ya ben ehliyetimi alıcam ama şöyle bi sıkıntım var direksiyon sınavına girdikten sonra memleketime gidicem ama kursumdan dosyamı alamicam tc kimlikle işlem yapabilirimiyim illaki dosya lazım mı ?
hemen cevaplarsanız sevirim
dosya lazım tabi emniyete ne götürcen
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- manuel vitesi otomatiğe çevirme fiyatı
- kablolu carplay kablosuza çevirme
- istanbul antalya yol güzergahı
- miras kalan aracı trafikten çekme
- araç kaloriferi bir sıcak bir soğuk üflüyor
- toyota highlander türkiye fiyatı
- passat üretimi durdu mu
- chery tiggo 9 pro özellikleri
- renault clio 2022 fiyat listesi
- yeni honda accord
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X