ASLINDA SERVER KURMAYI BİLEN ULKEMİZDE ÇOK AZ KİŞİ VAR BEN CE BUNLAR BİRLİK OLUP ADAM GİBİ BİR KARAR ALIPDA ÇOOK İYİ BİR SERVER KURSALAR CANAVAR GİBİ OLUR SERVER HEM LOW RATE HEMDE HIGHT RATE SERVER OZMAN BELİRLİ BİR OYUNCU SAYISINA ULASMIŞ OLUNUR HEMDE OYUN TURKİYEYE TANITILMIŞ DA OLUR BERNCE DENEYİN DERİM ARKADAŞLAR
gercekten çok ii bi düşünce katılıyorum eger böyle bi sv yapılırsa gercekten mükemmel olur.
ben varım!
eyw. varsında sv yi kuracak adamlar nerde :)
işte server kurmaya varım, belki lineage2 nin tüm java kütüphanelerini bilmiyorum ama temel konularda yapamayacağım şey yok
Maddi Destekci Olabilirim Duruma Göre Kurmak İsteyen Ortaklar Ve Netten Bi Sözleşme Yaparız :D
Bende varım her türlü off dosyalar ve java dosyalar mevcud maddi manevi ortak olabilirim herzaman istediğim şey paraya değer vermeyen ortak yapısı ne yani her ay bir 100 ytl cepten cıksa ne olur :D L2goldenage acicagımız hafta ki bitmişti server bir kaç düzenleme yapıyorduk l2hazard ile birleştik cok derinlere girmeyeceğim belki yanlış kişilerle çalıstım desecrate ninde dediği gibi belkide başından beri hep yanlış kişiler tanıdım aslında aramız kötü olsada 2.5 senedir server kurup kapatmakla meşgulüm ama birisinin sözünü asla unutmuyorum bak mami bu cocuklar iyidir hoştur ama seni her anlamda sömürürler farkında olmazsin bu diyen kişi ile kavgalıyım l2-criminal l2-goldenage l2-darkice ( interlude/gracia final part2/3) her türlü dosya paylaşımı yaparız gerekrise gazi üni. bil.böl yardımcı öğretmenlik yapan arkadaşım var aklınıza gelebilecek her türlü oynamayı yapabiliyor dosyalar içinde isterseniz süpermen bile koyarız sorun dürüst emek vericek verdiği paranın karşılıgını beklemeyecek insanların birlikte olmasıdır sonrası zaten çok cabuk gelir serveri yada serverleri kimin alacagi değil önemli olan temiz insanalrı nerden bulacagiz en son 300 ytl vermiştim oda sadece 2 günlük makineyi denemek icin criminal ismi için kim kaybetti tabiki playerlar oynasiki ben goldenage oalyı fiyasko ile sonuçlanmasa idi bir event yapıp para ile katılım bile istemeden event de 1. olana ps3 verecektim reklamsa reklamın agababası bu bence herhangi bir topliste birinci sıra reklam değil onlar değilmiydi toplistlere reklam veripte server kapatan bir cok server sahibi ?
Bu konuda herkese tek tek pm atmakla uğraşmak istemiyorum,
15 kasımda orjinal ayarlarla low rate olarak sancak.gen.tr ye wipe atarak yeni serverı kurduk! Server maliyetimiz yok, lag çok çok az, 1-2 haftaya bulabileceğiniz en iyi server donanımına sahip sunucuya geçeceğiz, kodlama vs. herşeyi yaparız ama en önemli şey reklam ve yabancı oyuncuları çekmek!
Gelin bizim sunucuda birleşelim... Lineage2 kütüphanesi oluşturalım... tabi bunları daha önce de dedik kimseden yorum bile gelmedi, tüm forumlara konu açalım reklam yapalım dedik spam oldu, yabancıları çekelim dedik adamların hepsi türk düşmanı .tr yi görünce kaçıyor sanki! Sadece lineage2 yi bilen şurdaki Türkler gelse online sayısı 200ü 300ü geçer ama herkes dağılmış o serverda oynuyorum bunda oynuyorum... gelin diyor ee kardeşim türkçe oyun var elimizde buna gel!
Yok yabancı seviciyiz ya herkes yabancı serverda oynuyor!
yani bu iş zor ama dediğim gibi ben varım... lark her ay cebinden 100tl çıksa ne olur demiş benden her ay 250tl çıkıyor bişey olmuyor merak etmeyin yani çıksada aynı çıkmasada!
O iş yaş iş:) internetten bir araya gelipte server açmak.. Khadia açılıyo yakında hem pvp hem low rate olarak .. :) iyi oyunlar
Arkadaşlar herkesin kafasında farklı serverler var ama şu şekilde yapabiliriz bi oyunda bi kaç tane server olabilir normal olarak. low rateyi bi gurup üstlenir pwp serverini bir gurup blue&red team serverinide başka bi gurup mantıklı değilmi sizcede herkes istediği serverde oynar ama hepsi bir isim altında toplanır
quote:
Orijinalden alıntı: TheLastRide
O iş yaş iş:) internetten bir araya gelipte server açmak.. Khadia açılıyo yakında hem pvp hem low rate olarak .. :) iyi oyunlar
herkesin bildiği şeyi söylemek hiç hoş değil
quote:
Orijinalden alıntı: TheLastRide
Yakında yakında :D Açın artık da başlayalım ya =)
Kardeşim 4 ay oldu l2 oynamayalı khadia yı bekliyom acılsında oynayalım
Server Closed beta arkadaşlar..
ya bncede böyle bi server yapsalar çok iyi olur. Türk olan çok yetenekli gmler developerlar var bunlar birleşiğ neden bi server açmasınlarki?
sorun onları nasıl birleştirecegimiz ! bi şekilde bunalra güzel bi sv actırıp ister maddi ister manevi her türlü destegi biz playerler olarak vermemiz lazım. Ben burdan gm lere sesleniyorum. ve oynayıpta zevk aldıgım cv lerin gm lerine
1. saitx ; sait senden güzel gm daha tanımadım. Loyal (c4 olan) çok mükemmel di ki mükemmelinde ötesinde bi sv idi gel tekrardan bir kaç gm'in de yardımı olacaktır. bekliyoruz 2.RaMaZaN : Appeal cok güzel hazırlanmış bi sv idi ve loyalden sonra oynadıgım en güzel sv idi de. Senide bekliyoruz. appeal in diger gmlerini tanımıyorum.tanıyordurumda hatırlamıyorum. sizde çok ii idiniz. 3: Ve daha tanımadıgım bütün Gm lere
Yeter artık canımıza tak etti bi sv ye giriyoruz eyw ii güzel tam oturmuş derken tak kapatılıyo. Artık insanın oynayası gelmiyo. Yapın bi sv adımızı duyuralım türklerin sv si şöyle böyle diye yoqsa bu böle olmaz.
önemli olan gm'lerin bir araya gelmesinden çok oyuncuların bir araya gelip tek bir servera girmesi olabilirmi? Farklı bir bakış açısı, bu GM'i de şevklendirecektir.
Oyun daha iyiye gidecektir, neden? gerçek 50+ ppl 'ın üstündeki bir servera gelen orda kalır. Başka server aramaz
Dost acı söylermiş arkadaşlar alınmaca gücenmece yok bizim insanımız iyilikten anlamıyo ne yaparsan yap beğenmiyo o yüzden bu söyledikleriniz sadece hayal olarak kalıyo.Bir arkadaşın dediği gibi yabancı özentisi çok milletimizde.Anca yabancı serverlara girip ezilmeyi biliyolar.Son söz olarak bütün Türk serverlarının sonu karanlık çünkü Türk oyuncularında iş yok.Napalım hayırlısı emek harcayan tüm arkadaşlara selamlar.