Beyler Bayanlar bana server soliye bilrmisinz kolay lewel atlanan ve link verirken nerden uye olucaımın linkini ve downloadın linkini verirseniz sevinirim şimdiden teşekkurler
biraz arastırın yaa sonra kısaltma küfür kullanıyoz die ban yiyoz erica ya gell kasmak istemiyosan link ver fln deme onada biraz kendin bak erica icin zaten 10 tane topic acıldı
o zaman sus yeter yardım eden biri cıkar adama bak o banları yazana kadar linki verirdn zaten ne adamsın ii ki bi bak smili koymuslar baska bişe bilmiorsun cok konusma heralde yapa bilsem sormazdım yapamadıım icin soruom simdi sus yardım eden biri cıkar dowload edemiorum uye olamıorum revangede bole oldu uye olamadım o yuzden istiyorum smdi fazla konusma
nacro sen knight'tan mi gelion ?
quote:
Orjinalden alıntı: AkHaiRtr
nacro sen knight'tan mi gelion ?
bencede
Evet nickim ___HuSeYiN____ lwl 69da block yedim 2 3 ay oldu
belli saten ağzın bozuk, arkadas cocuk dogru soyluo biras araştırsan bulursun yapman gereken sadece 1 sayfa geriye gitmek we milyonlarca serwer larla ilgili bilgi war,
we bir dahada insanlarla boyle aşalayıcı bi şekilde konusmahele knight ten geliosan hic konusma
belli saten ağzın bozuk, arkadas cocuk dogru soyluo biras araştırsan bulursun yapman gereken sadece 1 sayfa geriye gitmek we milyonlarca serwer larla ilgili bilgi war,
we bir dahada insanlarla boyle aşalayıcı bi şekilde konusmahele knight ten geliosan hic konusma
ne alaka bozuk olduunu nerden bilion adam kufur edince bn yiyoz dio belli heralde kardeşsinz heaah banlanma nedenimde koxp ayrıca knighttan geldimdiede ezmeye hakkınz yok seviyesiz konusmayın
kardeş falan değiliz arkadaşı tanımıyorum bile sadece hak verdim senin ilk yazına bakınca knightta kafayı sıyırmışlardan olduğun belli zaten knighttan geldin diye ezmiyoruz başkalarına hakaret ettin diye (ezmiyoruz genede)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme