Şimdi Ara

server 2003 kurdum fakat

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • server 2003 kurdum fakat kurmus oldugum sıstemde bi sorun cıkarmı ileride kafamı karısıtırıyor.makınada kasılma oldugunda hata verırmı . makına zorlandıgı zaman asırı yük bindigi zaman çökme hata varme gibi sıkıntılar olursurmmu diye düşündürüyor . serveri aşırı yük ile test ede bilimiyim, bi kaç gün bununla ilgili program filan varmı yanı raid hdd xeon işleci ramlar anakartı aynı anda uzun süre test edebilecem bi program yardım pls

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_selman -- 24 Nisan 2010; 18:25:59 >
  • Öncelikle elektronik sistemlerde herzaman için sorun çıkabilir, aynı şekilde yazılımlarda da.

Windows 2003 işletim sistemini kurmuş olduğunuz sistemin özellikleri nedir ?
    Ne için kullanılacak ?

Bu bilgileri yazarsanız dikkat etmeniz konular hususunda bilgilendirilebilirsiniz.
  • xeon 3,2 çift işlemci 4 gb ram 36 gb sdsı raid1 snc server erp tabanlı wolwox mmuhasebe programı kurulucak
  • Yukarıda da demiş olduğum gibi, bilgisayarlarında her elektronik parça gibi heran bozulma ihtimali vardır. Bizim yaptıklarımız yada yapacaklarımız bu durumu doğrudan etkiler, bu yüzden aşağıdaki hususlara dikkat etmenizde faydar var.

Yazılım tarafında; windows güncelleştirmelerinin yapılması/takip edilmesi, kullanmış olduğunuz erp programıyla problem yaşatmayacak bir antivirüs yazılımı kurulumu yapmanız, cihazın internetle bir işi yoksa internet erişimini kapatmanız yada sınırlandırmanız yazılımsal olarak bazı riskleri azaltacaktır.

Donanımsal olarakta; UPS kullanılarak elektrik kesintilerinden kaynaklanacak problemlerin önüne geçilebilir, cihazın iyi soğutulan bir sistem odasında olması performans ve sistem parçalarının ömrünü etkileyecektir (raid1 yapısında aynalama mantığı olduğu için disklerden birinin çalışır halde olması durumunda sistem çalışmaya devam edecektir ama bu bozulma tamamen donanımsal bir arıza için sözkonusudur, yazılımsal bir arızada iki yada kaç disk varsa hepsi etkilenecektir.)

Son olarakta yine heran herşey olabilir mantığınyla periyodik olarak hem windowsun imajını komple alarak, hemde wolwox muhasebe programının sistem yedeğini alarak olası problemlerde yaşayacağınız sıkıntıyı minimuma indirmiş olursunuz.(Yedekleri tabiki server harici bir diske ye almanız gerekir.)
  • YARDIMLARINIZ DAN DOLAYI COK TESEKKUR EDERIM BU KONULARI DIKKATE ALICAM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.