arkadaşlar server 2003 yüklü ana bilgisayarıma uzakmasa üstü ile baglaanbiliyorum fakat yerel agdan bagladığım pc ve yazarkasalardan bağlanamıyorum. guest hesabı ile ilgili bütün ayarları yaptım ve bilgisayarı 2 defa yeniden kurdum
cok acil bir sekilde sorunu cözmem gerekiyor. yardımlarınızı bekliyorum
Diğer PClerdeki TCP / IP ayarlarından default gateway adresinin doğru girildiğinden emin ol (yazarkasadan server 2003 e nasıl bağlanıyorsun o kısma takıldım :) ) Ayrıca bütün cihazların aynı subnette olduklarına ve aynı sınıf IP lerin atandığına emin ol. Eğer bir DHCP server kullanıyorsan DHCP serverının ayarlarından default gateway ve dns ayarlarını bir kez daha kontrol edip boş olmadığına emin ol. Guest hesabı değil de farklı bir hesap açıp gerekli hakları vermeyi dene.
interpos olacaktı :DD IP ile baglantı sağlıyor cihazlar.ip degerleri dogru. guest hesabı kullanarak baglanıyordu interposlar. 2 hafta önce baglantı hataları vermeye basladı .server i yeniden kurdum.simidi de baglanmıyor interposlar. dogal olarakta veri transferi yapamıyoruz. fiyat güncellemeleri ,yeni ürün vs.
bence bi kulllanıcı belirleyin ve ona haklar tanıyım onun üzerinden dosyalara erişmeye calısın.Konuyu tam anlayamadım ama yardımcı olmaya calısırım.
kullanıcıda tanımlasam da olmuyor.Administrator olarak yerel ağdan baglanmaya calıstıgım anda bile yetkili izne sahip degilsiniz diye hata veriyor.
Administrator hesabınız domain admin mi yoksa local admin mi? domain admin istemesi gerekiyor olabilir. bir de default gate way ve dns tanımlamalarını da tekrar kontrol etmeni tavsiye ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme