Bildirim
Server almak fuzulimi sizce
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Server kasa ve sistemeler, bileşenleri bakımından daha dayanıklı daha profesyonel. Standart bir anakartta 4 tane ram yuvası varken server sistemlerinin anakartlarında 8 ve üzeri ram yuvası vardır. Hdd ler erişim süresi daha yüksektir.
düzeltme: imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem -- 30 Kasım 2008; 12:51:01 > -
kesinlikle katılıyorum sana arkadaşım -
Ve elbette zırt-pırt kilitlenme sorunu yok , stabilite had safhada.serveri bir aç doğru config edilmişse aylarca şişme yapmadan çalışır. -
mesela
500 W gücünde, yedekli (redundant) bir iş istasyonu veya sunucu güç kaynağı. Normal işleyiş sırasında iki güç kaynağı yükü eşit olarak paylaşıyor, ancak biri bozulduğunda tüm besleme çalışır durumdaki aygıta aktarılıyor. Kendi has bir özellik de aynı bağlantının iki güç kaynağı tarafından beslenmesi; eğer bir hattaki güç kesilirse donanım diğerinden beslenmeye devam ediyor. I-Star bu tasarımı True DUAL AC Input" (gerçek çift değişken akım girişi) adı altında patentlemiş.
Bir arıza durumunda arızalı aygıtın üzerindeki LED yanıyor ve sesli bir uyarı başlıyor, sesli uyarıyı kapatmak için bir düğme bulunuyor. Tamiri ise çok kolay: Arızalı birimi kapatıp yerinden sökün ve arızasız olan başka birini yuvaya takın ve açın, hepsi bu. Bu işlem sırasında bilgisayarınız diğer güç kaynağı tarafından beslenmeye devam ediyor ve kesinti yaşanmıyor.
500 watt server kasa güç kaynağı
ve içi
normal standart güç kaynaklarına göre çok farklı yapıya sahipler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem -- 30 Kasım 2008; 13:02:21 >
-
Valla SERVER her şeydir normal PC stabil çalışmaz hem çok basit ilk olkul mantığıyla düşünşek bile bi server in sağladığı esnekliği PC den elde etmeye kalksak daha fazla para harcarız...
Bi gazete ismini isteyene özelden atarım.
Cisco Backbone switch lere tanesi 200 BİN USD, iki tane ben sormuştum neden iki tane diye redundant mı dedim yok dedi zaten TenGig dedi hep de fibermiş portlar, diğeride foult tolerance için. Hem bunların tek portunda bile gece backup yaparken 10 GB veri aktığını görmüştük demişti ben yine çok para dedim hocamız da; ama zaten biz dışarı bağlantı için bile neredeyse 40 milyar para veriyoruz demişti aylık. Bu işlerin güzeliği enterprise tareafta adamlar 500 bin USD bayılıryor SUN ın server ına ama işlemcisi RAM i bile makina çalışırken değiştirebiliyorlar yani ortalama 15 milyon USD falan para yatırıyorlar yazılımla birlikte ama yani bomba atıp havaya uçurmadıkça, yedeği var.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X