Bildirim
server got maintenance ...Banlandımmı acaba ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Lanmıssın G.Olsun. -
Neyse..vardır bundada bi hayır.. -
Geçmiş Olsun Banlanmışsın -
ama hesabıma girdiiimde ko nun sitesinde 999 gün veya 30 gün demiyor...Tekrar açılma şansı warmıdır? -
geçmiş olsun banlanmışsın -
Peki tekrar accountun açılma şansı warmı beyler 30 gün veya 999 gün die bişey yazmıo hesabıma login olduumda siteden.. -
g.olsun ben çok gördüm c&b yüzünden o yazıyı artık banlanmaktan korktuğum için pre almıyom
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YiyosaKillME -- 6 Temmuz 2007; 14:32:17 > -
gecmıs olsun -
GEÇMİŞ OLSUN -
premıum yuzunden hesapları kapatılanları parayı odıyınce gerı acılıyo dıye bılıyorum tam emın degılım -
ban gecmiş olsun -
şaka ama gercek -
yemişsin kardeşş soğuk su iç üzerine charının -
g.olsun ama c&b yüzünden banlar acılıyo diye biliyorum. -
ödeme hatası yüzündense açılır banada oldu aynı şey şu an oynuyorum tavsiyem kesn kullan pre alırken bi daha click and buy kullanma -
quote:
Orjinalden alıntı: indestructible
ödeme hatası yüzündense açılır banada oldu aynı şey şu an oynuyorum tavsiyem kesn kullan pre alırken bi daha click and buy kullanma
Sana kattılıorum kardeş....C&B gibi sorumsuz bi şirket gormedim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interperez -- 6 Temmuz 2007; 14:43:04 > -
yemişin -
ne yazıkkı ban -
Geçmiş olsun. Programlar yüzünden yediysen açmaları zor. Ama kredi kartı hesabı ise ödersen açarlar.(Bizimkinide kapattılar daha ödeyecez ama bakalım ne zaman ).
Benzer içerikler
- knight online skill sıfırlama
- transformation totem nerden düşer
- knight online item kodları
- komik kullanıcı adları
- komik klan isimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X