Şimdi Ara

server got maintenance ...Banlandımmı acaba ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kendi charımla login olureken bu yazı çıkıor...
    Başka charla login oluorum...
    C&B yüzünden banlandıımı sanıorum ..Aptal şirket ne yazıkki kredi karımdan odenmemiş bi faturayı günlerce e-mail atmama rağmen hesabımdan çekmedi neyse hayırlısı olsun

• Lanmıssın G.Olsun.
  • Neyse..vardır bundada bi hayır..
  • Geçmiş Olsun Banlanmışsın
  • ama hesabıma girdiiimde ko nun sitesinde 999 gün veya 30 gün demiyor...Tekrar açılma şansı warmıdır?
  • geçmiş olsun banlanmışsın
  • Peki tekrar accountun açılma şansı warmı beyler 30 gün veya 999 gün die bişey yazmıo hesabıma login olduumda siteden..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    server not responding
    11 yıl önce açıldı
    wow private server önerisi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • g.olsun ben çok gördüm c&b yüzünden o yazıyı artık banlanmaktan korktuğum için pre almıyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YiyosaKillME -- 6 Temmuz 2007; 14:32:17 >
  • gecmıs olsun
  • GEÇMİŞ OLSUN
  • premıum yuzunden hesapları kapatılanları parayı odıyınce gerı acılıyo dıye bılıyorum tam emın degılım
  • ban gecmiş olsun
  • şaka ama gercek
  • yemişsin kardeşş soğuk su iç üzerine charının
  • g.olsun ama c&b yüzünden banlar acılıyo diye biliyorum.
  • ödeme hatası yüzündense açılır banada oldu aynı şey şu an oynuyorum tavsiyem kesn kullan pre alırken bi daha click and buy kullanma
  • quote:

Orjinalden alıntı: indestructible

ödeme hatası yüzündense açılır banada oldu aynı şey şu an oynuyorum tavsiyem kesn kullan pre alırken bi daha click and buy kullanma

Sana kattılıorum kardeş....C&B gibi sorumsuz bi şirket gormedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interperez -- 6 Temmuz 2007; 14:43:04 >
  • yemişin
  • ne yazıkkı ban
  • Geçmiş olsun. Programlar yüzünden yediysen açmaları zor. Ama kredi kartı hesabı ise ödersen açarlar.(Bizimkinide kapattılar daha ödeyecez ama bakalım ne zaman ).
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.