Şimdi Ara

Server Kiralama ACIL YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun zaman sonra l2 uğraşı geldi birden içime.

500 600 kişilik bir java server için gereken rahat bir makine nasıl olmalı sizce kesin bilgi verirseniz cok sevinirim

• Bu mesaj silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 24 Haziran 2020; 4:15:34 >
  • Her şey içinde kaç paraya bitiririm bu işi usta ?
  • 1 milyon dalırs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eRcn.

1 milyon dalırs.

bişe değilmiş
  • Bu mesaj silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 24 Haziran 2020; 4:15:46 >
  • zaman reklam pack her şeyi halloldu bilin bana sorduğum şeyler kaldı :D
  • Bu mesaj silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 24 Haziran 2020; 4:15:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hostagexx

zaman reklam pack her şeyi halloldu bilin bana sorduğum şeyler kaldı :D

Para hazır mı?
  • Bu mesaj silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 24 Haziran 2020; 4:14:59 >
  • Benim zamanında kullandıklarım. Rasgele yazdım hepsine bakmanızı öneririm. Java için konuşmam doğru olmaz ama official için 16 gb ram , min 64GB SSD ve XEON E5 serisi bir işlemci öneririm.

Avrupada:
    ovh.fr (yaklaşık 2 yıl kullandım, en iyilerden biri diyebilirim fiyat/performans en iyisidir, Allah işinizi support'a düşürmesin tam 14 gün cevap vermediler) (serverin sitesini bu serverlara koyarsanız lisans ile ilgili problem çıkartabiliyorlar)
    ngz-server.de ( yaklaşık 2 yıl kullandım fiyatlar biraz yüksek, 2 defa yedek hard diskimiz yandı ücret karşılığı değiştirdiler :( )
    www.velia.net (gayet iyiydi son oyun sunucumuz oradaydı)
    www.leaseweb.com (pek memnun olduğumu söyleyemem ama fiyatları çok uygun)
    www.swedendedicated.com ( önceden çok iyiydi son durumunu bilmiyorum, ama Türkiye için almanya veya fransada server bulundurmak daha iyi gibi, yinede tracert ve pinglere bakmak lazım)

Amerikada:
    softlayer.com (kullandığım en iyi host, hizmet ve sunucu kalitesi olarak fiyatıda en yüksek olandır. Sanırım Amsterdam'da da veri merkezi kurmuşlar)

Saygılarımla,

• ek bir bilgi olarakda offical sunuculardan birisi olan innova systeminde domain ni almanya da bulunmakta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.