Şimdi Ara

Server kurmayı düşünenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Aralık ayı itibariyle askere gideceğim için server'la ilgilenemeyeceğim. Bu yüzden sunucuyu devretmeyi düşünüyorum.
    Server kurmayı düşünen, planlayan arkadaşlar detaylı bilgi için benimle iletişime geçebilirler.

Msn: hellyeahmu@hotmail.com

www.hellyeahmu.com

(Haziran 2013'e kadar sunucu test kalacaktır.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_d -- 4 Aralık 2012; 20:49:55 >

• Ekledim hocam
  • Ekle ekle :D hellyeah mu da ne kadar cok eksik vardı onları düzelttin mi alper_d
  • Vakit bulsaydım yapacaktım. Malesef şu an kurstaki yazılım projem bile yetişmiyor.

Server ile ilgili kısa bilgi vereyim.
    Dosyalar titan tech 11.11.82 version ragezone'dan. Bazı bugları ben o konudan takip ederek fixledim. Şu an s6 ep3 en popüler dosyalar bu version ragezone'da diye biliyorum. Daha da önemlisi şu anda server VPS üzerinde sorunsu çalışıyor. 2 ay kadar aralıksız online bırakmama rağmen bir crash olmadı.

Websitesi mucore 1.0.6, template ve launcher florea tarafından design edildi. Server'dan ayrı olarak hosting üzerinde kurulu website. Autoupdate sistemi de aynı hostingden sağlanmakta ve düzgün çalışmakta. Server'ın bağlantısını kullanıp lag yaratmasın diye ayırdım websitesi ile autoupdate'i sunucudan.

Server'da fixlenmemiş bug olarak summonerin queen seti ve merlin staff muhabbeti var. Bunun fixi yine ragezone'daki konusunda mevcut. 7-8 saat kadar uğraştım ama yapamadım. Kiralayacak arkadaş bu bugu fixlerse kritik başka bir bug bilmiyorum ben. Başka buglar da olabilir.

VPS ve shared hosting ABD lokasyonlu. Server'da lag sorunu vs yok isteyenler oyuna girip deneyebilir.

VPS:
    Windows 2008 Server Standart x32
    Connection: 100 mbps

www.hellyeahmu.com

• başarılar.. Umarım asker dönüşünde para biriktirirde premium dosyalarını alırsın. Hayırlı teskereler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper_d

Vakit bulsaydım yapacaktım. Malesef şu an kurstaki yazılım projem bile yetişmiyor.

Server ile ilgili kısa bilgi vereyim.
    Dosyalar titan tech 11.11.82 version ragezone'dan. Bazı bugları ben o konudan takip ederek fixledim. Şu an s6 ep3 en popüler dosyalar bu version ragezone'da diye biliyorum. Daha da önemlisi şu anda server VPS üzerinde sorunsu çalışıyor. 2 ay kadar aralıksız online bırakmama rağmen bir crash olmadı.

Websitesi mucore 1.0.6, template ve launcher florea tarafından design edildi. Server'dan ayrı olarak hosting üzerinde kurulu website. Autoupdate sistemi de aynı hostingden sağlanmakta ve düzgün çalışmakta. Server'ın bağlantısını kullanıp lag yaratmasın diye ayırdım websitesi ile autoupdate'i sunucudan.

Server'da fixlenmemiş bug olarak summonerin queen seti ve merlin staff muhabbeti var. Bunun fixi yine ragezone'daki konusunda mevcut. 7-8 saat kadar uğraştım ama yapamadım. Kiralayacak arkadaş bu bugu fixlerse kritik başka bir bug bilmiyorum ben. Başka buglar da olabilir.

VPS ve shared hosting ABD lokasyonlu. Server'da lag sorunu vs yok isteyenler oyuna girip deneyebilir.

VPS:
    Windows 2008 Server Standart x32
    Connection: 100 mbps

www.hellyeahmu.com

nekadar online oyuncun var?

• quote:

Orijinalden alıntı: MuWebzen

başarılar.. Umarım asker dönüşünde para biriktirirde premium dosyalarını alırsın. Hayırlı teskereler.

Teşekkürler. Daha önce premium dosyalarla çalıştım. Premium olarak MuEngine öneririm premium düşünen arkadaşlara.
    Mu online benim için hobi. Ben şu aralar piyasadaki free dosyaları yeterli buluyorum. Ama daha büyük hedefleri olan arkadaşlar premium dosyalarla çalışabilirler gayet tabi.

inspiretr. Server 2 ay kadar önce kurdum ve test olarak açtım. test'ten public'e geçirmek için gerekli dropları vs ayarlayacak vaktim olmadı. O yüzden şu anda oyuncu potansiyeli mevcut değil. Ancak facebook grubunda eski kitle mevcut. Sunucuyu kiralayacak olan arkadaş iyi bir sistemle başlatırsa oradan gelecek oyuncular mutlaka olacaktır. Bana da sürekli olarak server nezaman public olacak diyen eski oyuncular da vardı..

• Şu ana kadar kiralayan olmadı sunucuyu. Kiralama sürecindeki işlemler için gerekli zaman kalmadığı için sunucu 2013 Haziran ayına kadar test kalacak. Askerlik dönüşü sunucuyu kendim konfigüre etmeyip kiralamayı düşünürsem bu konu üzerinden tekrar duyuru yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_d -- 4 Aralık 2012; 20:55:15 >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.