Şimdi Ara

Server'lar 14:00'da mı açılıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evde değilim şu an kaçta açılıyor acaba bilen ?

• quote:

Orjinalden alıntı: Goldthwait

Evde değilim şu an kaçta açılıyor acaba bilen ?

Galiba o saatte
  • Evet aslında bakım 12 de bitiyordu ama 2 de yeni patch geliyor sezon 4 itemleri falan gelecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarikanarya567

Evet aslında bakım 12 de bitiyordu ama 2 de yeni patch geliyor sezon 4 itemleri falan gelecek.

artı bildiğiniz gibi hunter lar için özel gelen axe ler var onları alıp +20 agy bastıkmı
  • bugün enchanter ve JC arkadaşların günü. Herkese hayırlı olsun :)
  • Benim bütün ench gemler/lw kit hazır. Enchler hazır derken matları yani arkadaş basar nasılsa.
    Heh magele lockların armorları dispellenmiyomuş artık :p
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xecutor

bugün enchanter ve JC arkadaşların günü. Herkese hayırlı olsun :)

Neler var ki enchanterlara? Zaten JC ler her zaman günlerini gün ediyorlar o gemlerle : )) ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7.30 D HAKKINDA
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Update: the maintenace for all realms has been extended to 13:00.

evt saat 2 de açılıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: SINIRYOK

Benim bütün ench gemler/lw kit hazır. Enchler hazır derken matları yani arkadaş basar nasılsa.
    Heh magele lockların armorları dispellenmiyomuş artık :p

Hımm anladım para babında : ) satışlar canlanır diyorsun. Doğrudur ama arena personal rating kasamaz sanırım herkez ilk günden. Bende mesela 5k var ama beklemek zorundayım personal kasmak için s4lere ama 3 parça alırım sanırım. Elbette enchant ve Jc gerekecek ...
  • Ya arada pek öyle fark s3le 4 arasında toplasan 30-40 ap, 500 hp artarmı bilmem. ben 2 item alıp silaha kasıcam ilk hafta olmazsa alırım xd
  • S1'den S2 ye geçecek tonla insan var. Yalnızca bu popülasyonun gemlerini ve Enchantlarını yenilemesi bile ciddi bir harcama hacimi yaratacaktır diye düşünüyorum.
  • quote:

S1'den S2 ye geçecek tonla insan var. Yalnızca bu popülasyonun gemlerini ve Enchantlarını yenilemesi bile ciddi bir harcama hacimi yaratacaktır diye düşünüyorum.

Honorla Gem almayı planlıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: SINIRYOK

Ya arada pek öyle fark s3le 4 arasında toplasan 30-40 ap, 500 hp artarmı bilmem. ben 2 item alıp silaha kasıcam ilk hafta olmazsa alırım xd

Ben hit ratingi için kasacağım zaten ap ve hp değil amacım. 3 hit oynuyor her itemda. Gel gelelim 5k yı öyle kolay harcamam sanırım ilk weapon sonra diğerleri gelir ...
  • Rating kasmamız lazım bakalım nasıl olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeVil_BoZZo

Rating kasmamız lazım bakalım nasıl olacak.

Nasıl olacak her yeni sezon ve genişleme paketi ile daha da fazla oynamak zorunda kalacağız. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galameth -- 25 Haziran 2008; 13:40:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: andzone

quote:

S1'den S2 ye geçecek tonla insan var. Yalnızca bu popülasyonun gemlerini ve Enchantlarını yenilemesi bile ciddi bir harcama hacimi yaratacaktır diye düşünüyorum.

1-2 haftada bir gem alırsın o zaman

600 badge'imi açığa çıkartmanın vakti geldi, 150-225 tanesini sattım bile 10k g oldu :P bu s4'lerle epic gemlerin fiyatları da fırlar, 50k hedefim :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 25 Haziran 2008; 13:41:13 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: DeVil_BoZZo

Rating kasmamız lazım bakalım nasıl olacak.

Nasıl olacak her yeni sezon ve genişleme paketi ile daha da fazla oynamak zorunda kalacağız. :)

Yok benim sürem kısıtlı olduğu için öyle söylüyorum. Askere gideceğim Max 2 Ayda herşeyi almam gerekiyor onu demek istiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oray

quote:

Orjinalden alıntı: andzone

quote:

600 badge'imi açığa çıkartmanın vakti geldi, 150-225 tanesini sattım bile 10k g oldu :P bu s4'lerle epic gemlerin fiyatları da fırlar, 50k hedefim :P

Günde alırım

• saat 2 demıste 2 de acılırsa ii :) valla ben en cok alt charım icin istiyorum bu s4 u. s1 den s2 ye gecicek filan . Allah bilir ratingleride ne zaman yapabilecez.Arena arkadasım dün hack yedi, zamanlama mukemmel. Anlıcanız benim durum cok parlak
  • quote:

Orjinalden alıntı: oray

Bu PvE'cileri çizicem en sonunda

Edit : Konuma bak be tavan yapmış heyt

Goldthwait, andzone, ekucigi, emrebo, Anteos, nightelfgrkm, sulidin, bandits18, Abilazar, TOMEKK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goldthwait -- 25 Haziran 2008; 13:47:12 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.