Şimdi Ara

Server Lisansı Satın Alma ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen günlerde server seçimi hakkında forumda araştırmalar yaptım. Forumdaki arkadaşların fikirleri doğrultusunda Windows Server alma kararı aldık. Bu konu hakkında birkaç sorum olacak. Windows sitesine baktığımda 2008 RC2 fiyatı 999 dolara deniyor. 10 Kullanıcılı bir sistem için hangi lisansı satın almam gerekiyor. İkinci el sitelerden 80 Euroya da buldum bir sorun yaratırmı şirkete.. Ayrıca DELL PowerEdge™ T110 lerin en pahalısı 700euro civarında lisans bukadar pahalı iken serverla birlikte lisans nasıl oluyorda 700 euro oluyor...

• Hazır bir server alarak bütün ihtiyaçlarını giderebilirsin sanırım. Sunucu alımlarlarında yanında server işletim sisteminide veriyorlar.
  • Arkadaşlar maleasef İkinci el uygun fiyata temiz bir server aldım Ml 380 tek sorunum windows lisans satını almak bu konuda bana yardımcı olurmusunuz güvenilir lisans nerden satın alınır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLiCoCuK

Arkadaşlar geçen günlerde server seçimi hakkında forumda araştırmalar yaptım. Forumdaki arkadaşların fikirleri doğrultusunda Windows Server alma kararı aldık. Bu konu hakkında birkaç sorum olacak. Windows sitesine baktığımda 2008 RC2 fiyatı 999 dolara deniyor. 10 Kullanıcılı bir sistem için hangi lisansı satın almam gerekiyor. İkinci el sitelerden 80 Euroya da buldum bir sorun yaratırmı şirkete.. Ayrıca DELL PowerEdge™ T110 lerin en pahalısı 700euro civarında lisans bukadar pahalı iken serverla birlikte lisans nasıl oluyorda 700 euro oluyor...

Keske delli alsaydın. Cok iyi bir pcdir.Sadece aynı anda 15 kullanıcıya izin veriyor,tek kısıtlaması o. Hata yapmışşın.
    Ucuza kaçmak istiyorsan ve orjinal kullanacaksan kullanbıcı sayısı sınırlı olan osleri seçmelisin.
  • Malesef onur kardes bende cok istedim Dell ama bulamadim bu aldiklarim 2adet dl380 g4 120euro verdim. 320gb var iclerinde. Cok Temiz kullanilmis. Tek sorunumuz bir switch ve lisanslama. Bazi forumlarda okudugum foundation alirsak cal lisanslarinin icinde oldugunu soyluyorlar. Dogrumudur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KURUMSAL DENEME SATIN ALMA?
    7 yıl önce açıldı
    İsim Hakkı Satın Alma
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.