Şimdi Ara

Server:Mars Guild:Anadol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler kusura bakmayın ben bir konum varken farklı bir konu açtım bunun için herkesten özür diliyorum niye açtın diye sorarsanız kimsenin ona cevap vereceği yok!

Anadol guild'imiz çok sevencen bi guilddir kessinlikle kimse kimseye ters cevap vermez!

Nick: DarKDeWiLeS [aynen yazdığım gibidir tabi başına ''$'' işaretini koymanız gerekir bunu zaten herkes biliyor aman koyuyum derken PK olmayın :)]

Guild'imizi malesef sadece 3 Kişi kasıyoruz.Bizde bunu değiştirmek için yeni oyuncular arıyoruz!
    Diğer oyuncularımız neredeyse oyuna girmiyor! :(
    Genellikle online olan arkadaşlarımızı Guild'imize bekliyoruz!

Öğlen saat 1.00'de oyunda olurum genelikle Guild başkanlığını ben devraldım Masterimizin sorunları olduğu için giremiyor birileri yetki fealn lazım olduğu zaman ben veriyorum Guil'imiz 2 LvL 70%'dir!

Herkese İyi Günler Herkese Nice Yılbaşılara!YAŞASIN 2008

• ben gelirim 18 lvl' im. Nick : GoldCleric.. Her gün yarın-bir saat kasarım...
  • ONUR KANKA OLM ŞİMDİ 3 LWL OLDUK 4 LWL OLCAZ DAHA NE DEGISTIR SU NICKI
  • guildinize başarılar
  • Kardeş yardima ityacin warsa geleyim chari 3 gün önce actim Marsta premium %100luk sp ticket falan aldim

lvl 38 im rogue guildini ii kasarim :) lvl 6 ken bi guilde girmiştim suan guildde gp im 9000 e yakın..Clanin tek sorunu yabanci

bende türk guildine girmek istiyorum oyunda pm atarsın Nickim : DrFucsh
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.