Şimdi Ara

Server Sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar Benim Bir Sorum Olacaktı,Bir PC'ye Bütün Oyunları Yükleyip Onun Üstünden Oynatmak İstiyorum...
    Ne Yapmam Lazım...

• onun üstünden oynatmak istiyorum derken tam olarak neyi kastediosun?Şöle yapablrsin bir oyunun imajını alırsın ve deamon tools ile tek imajı ağdaki bilgisayarlara dağıtarak oynayablirsin.Ya da server üzerindeki cd romu paylaştırabilirsin ama bunlar ciddi performans kayıplarına neden olacaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: thispotkey

onun üstünden oynatmak istiyorum derken tam olarak neyi kastediosun?Şöle yapablrsin bir oyunun imajını alırsın ve deamon tools ile tek imajı ağdaki bilgisayarlara dağıtarak oynayablirsin.Ya da server üzerindeki cd romu paylaştırabilirsin ama bunlar ciddi performans kayıplarına neden olacaktır

İmzanda Ssitem Uzmanı Yazıyor Ama Boşuna Hocam..Oynatanlarda Ssitem Kaybı Olmuyorda Biz Yapıncamı Kayıp Oluyor...

Server 2003 Sisstemi Olacak Ve Oyunlar Bunun Üstünde Olacak Ve Oynanacak Ama Nasıl Ypabailirim Demiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kambocyali -- 28 Eylül 2007; 10:54:01 >
  • server üzerinde çalışan bir cd romu sende ağda paylaştırır ve ağdaki kullanıcılarda bu cd rom üzerinden oyun açar ve oynarlarlarsa sistemin yawaşlar ve yakın zamanda kilitlenmelere sebep olur.Senin sorduğun sorunun alternatifi çok ayrıca ben yazmışım sen olmaz demişsin bir tane daha yazıorum remote desktop ile bağlanırsın server a ki kişi sınırlaması fazladır ve server kendi ekranını kaybetmez oyunu açarsın
  • Yok arkadaşın dediği farklı bir konu. Benim anladığım kadarıyla int. cafelerde falan counter strike server lari olurdu. Sen onlara bağlanıp oynardın. O server lar sürekli açık host olarak çalışırdı. Böyle birşey mi yapmak istiyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.