Şimdi Ara

SERVERDEN SERVERE GEÇİŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER ARANIZDA BİLEN VARSA BENİM ARESTE 55 LVL MAGE VAR BEN ONU DİESE GEÇİRMEK İSTİYORUM NASIL YAPABİLİRİM YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ

BUNUN İÇİN TOPİÇ AÇILMISSA ŞİMİDDEN ÖZÜR DİLERİM

• bastıracan parayı deiştirecen server i
  • hoca sen baya iyi kasıyosn :) senin civcivlik günlerini bilirm ben :)

serverlar arası geçiş mümkün değil diye biliyorm. ama tabi gm lerin yapabilecekleri arasında da olabilir.
    ama bunun için gm ile enseye tokat ... ... bi adam bulman lazım. direkt gm ye gidersen sana yapabileceği bişeydir belki ama , sakata gelmemek için yapmayabilir. o yüzden hiç kasmadan gidiyosun, diesde bi char daha açıyosn :)
  • OK BEYLER SAOLUN YA ŞİMDİ BÜTÜN ARKADAŞLAR DİESTE OYNUYO BENİM ARESTE CANIM SIKILDI
  • beyler be bana bir 50 üstü yada altı olsunda bir pelerinli adamınız varsa rica etsem verirmisiniz bizim cafede bütün insanlar benle dalga geçiyor hepsi pelerinli clan bense boktan bir charecter 28 lewel yardımlarınızı bekliyorum
  • aga be sen bana bir pelerinli adam verebilirmisin be serverlerde ezig kaldım be ne olur yada pelerinli olmassa 50 üstü yada 45 üstü olsun be aga

• Abi bana 60 lvl werirmsin
  • bence geçemessin
  • öle bişi gercekten varsa bende geceyimm

server:xigenon
    Clan:yok
    lwl:62/arch mage
    ırk:human
  • Bence olmaz öyle bi durum... Yeni açılan bi servarda rahatca Level kasar adam sonra eski serverleren birine transfer olur... Fayda var ortada anlıcagınız...
  • Nation transfer scroll var da server transfer daha çıkmadı :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_danger_boy

beyler be bana bir 50 üstü yada altı olsunda bir pelerinli adamınız varsa rica etsem verirmisiniz bizim cafede bütün insanlar benle dalga geçiyor hepsi pelerinli clan bense boktan bir charecter 28 lewel yardımlarınızı bekliyorum

yaf kardesim sen hangi serverdasın gel xgenon a el morad ol seni 45-50 yaparız hafta sonu ama boyle direkt char istersen olmaz
    hem madem arkadasların var (ki pelerenli clanlar genelde 55+ dır) onlar seni kassa ya ne die gelip burada tanımadığın insanlardan char istiyorsun ¿ (foruma guvenim sonsuz ama sonuçta buradaki insanlarda kastıkları chara emek veriolar dimi )
  • Serverlar arası geçiş olcaksa 60+ bir charla geç edanaya Görsünler ..... [8D

Not:Böyle birşey duydum ama yapan görmedim olmasıda mümkün deil siz 000000 yada F9DeviL in edanaya geçtiğini bi düşünsenize

Not:Edena yada edanaydı serverın adını unuttum
  • İMPOSSİBLE
  • quote:

Orjinalden alıntı: Se®CaN

Bence olmaz öyle bi durum... Yeni açılan bi servarda rahatca Level kasar adam sonra eski serverleren birine transfer olur... Fayda var ortada anlıcagınız...

tam tersi değilmi
  • bu oyunda olmıcak diye bi şey yoq eğer paran varsa yaparsın ama yoqsa yapcak bi şey yoq bu oyunun gm leri paraya yapmacağı şey yoq

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guilty90 -- 31 Mart 2006; 19:11:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.