Şimdi Ara

SERVERE GİRİŞ TEKTİKLERİİ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR PRE. SİZ Bİ OYUNCU ÇİFT ENTERE SÜREKLİ BASARAK GİREN ARKADAŞLARA DAHA KOLAY Bİ TAKTİK VAR MI ?VARSA LÜTFEN PAYLAŞALIM.

• çift entera 2 saat basıyosun character seçmeyerinde connectin pleas wait yazısı kalıor sonra atıyo
  • oyunu bırakmak. yada her ay kredi kartın varsa 15 yoksa 20 ytl yi gozden cikart..
  • Çift Entre dışında bişey yok şimdilik boşwerin parmak kaslarınız güçlenmişi oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: raoncamp

oyunu bırakmak. yada her ay kredi kartın varsa 15 yoksa 20 ytl yi gozden cikart..

+1
  • Koxp+Tektık =XIGENON 1
  • En kısa çözüm istisnasız her sabah 6-7 gibi serverlara res gelir özel durumlar hariç ortalama 1 günde 3 kere falan dc gelio. Eğer zamanı tutturursan girebilirsin. Bir de sana tavsiyem 5 dk da bir 2. servera dene connecting pls wait yazısı gelmeden diren non pre geliosa çık 5 dk sora yine 2 e dene olmuosa yine yine dene 2. servera connecting vermee başlıınca 5 dk da 2 enterla alıo zatn 2. serverın connect vermesi demek servera giriş yapma olanağı var demek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyuna giriş yapamıyorum
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: selcuk_13

Koxp+Tektık =XIGENON 1

SONRA HACKLENDİM DİYE BAĞIRIMMI ?
  • Paralı Koxp bu
  • beyler çift entre basarken connect yazısı çıkıp bide yapraklar donarsa girdi demektir
  • size şu aralar işleyen süper bi taktik vereyim

millet dc yiyo ya bire ve siz tek tık 1. serverlara bile girebilrisiniz

sora gene dc.

gene girersiniz

bu böle sürerrrr giderr
  • beyler çift entre basarken connect yazısı çıkıp bide yapraklar donarsa girdi demektir

katılıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.