Şimdi Ara

serverlar cok yavas..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Su an premium olmayıpta oyuna girmeyi başaran varmı ya 1. serverlar bile cok yavas giren nasıl girio anlamıyom!

• ewt seri seri non premuım dedıgı zaman alıo genelıkle ama suan non pre. demıo gibi bi$e
  • Çok deniyince giriyo ama biraz sabır dıyorumm
  • bence uğraşmaya değmez şu an neredeyse imkansız gece girin bence bende oyle yapıcam
  • Cumartesi Ve pazar Vede Cuma Akşamından itibaren Çok dolu oluor serverlar.Bununla birlikte Premiumsuzlar için girmek nerdeyse Mucizelere kalmıştır.Server Restart gibi
  • 2 saat uğraştım girdi punk buster attı
  • soyle bos serverlara gırın edana 3 gıbı oraya en fazla 3 dk da gırıo ondan sonra ordan charıcter select yapıp back a basıyorsunuz sonra ıstedıgın servera gırıyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macbook cok gec sarj oluyor?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: 7050F

2 saat uğraştım girdi punk buster attı

su punk buster işte bu işe yarıyo galiba sadece
    o kadar ovuyolardı hani nerde...
  • o1 e girdim
  • arkadaşlar biraz sabredip yüklenirseniz giriyo.haa bide şu punkbuster olayını anlayamadım haala.bi anlatın yaaaaaaaaawwww
  • ewt sc(select) kaldırdılar savaslara gıremıorum walla
  • 1 saatır ugrasıom hala gıremedım dıez e son care olark tavsıyem ya premıum alıcaz ya da oyunu bırakıcaz
  • ya sc kım kaldırdıysa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mazu

Su an premium olmayıpta oyuna girmeyi başaran varmı ya 1. serverlar bile cok yavas giren nasıl girio anlamıyom!

bugun akşamki ezik savaşına benim yan carla girem dedim. 1. servera girdim. savaşa 5 dakka kala dc oldum. sonra bi daha giremedim deli oldum preminyumda yok. biraz zorldım aldı nasıl aldıysa.
  • Muhaha bir buçuk saattir cyphera tıkolıom girmior bi kere Edana 1 e tıkladım girdim
  • Ya serverlara girmek işkence oldu artık... üff kasıosun kasıosun girmio deliricem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.