Su an premium olmayıpta oyuna girmeyi başaran varmı ya 1. serverlar bile cok yavas giren nasıl girio anlamıyom!
ewt seri seri non premuım dedıgı zaman alıo genelıkle ama suan non pre. demıo gibi bi$e
Çok deniyince giriyo ama biraz sabır dıyorumm
bence uğraşmaya değmez şu an neredeyse imkansız gece girin bence bende oyle yapıcam
Cumartesi Ve pazar Vede Cuma Akşamından itibaren Çok dolu oluor serverlar.Bununla birlikte Premiumsuzlar için girmek nerdeyse Mucizelere kalmıştır.Server Restart gibi
2 saat uğraştım girdi punk buster attı
soyle bos serverlara gırın edana 3 gıbı oraya en fazla 3 dk da gırıo ondan sonra ordan charıcter select yapıp back a basıyorsunuz sonra ıstedıgın servera gırıyorsun
1 saatır ugrasıom hala gıremedım dıez e son care olark tavsıyem ya premıum alıcaz ya da oyunu bırakıcaz
ya sc kım kaldırdıysa
quote:
Orjinalden alıntı: Mazu
Su an premium olmayıpta oyuna girmeyi başaran varmı ya 1. serverlar bile cok yavas giren nasıl girio anlamıyom!
bugun akşamki ezik savaşına benim yan carla girem dedim. 1. servera girdim. savaşa 5 dakka kala dc oldum. sonra bi daha giremedim deli oldum preminyumda yok. biraz zorldım aldı nasıl aldıysa.
Muhaha bir buçuk saattir cyphera tıkolıom girmior bi kere Edana 1 e tıkladım girdim
Ya serverlara girmek işkence oldu artık... üff kasıosun kasıosun girmio deliricem
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme