Bildirim
Serverlar çöktü...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
dün değil evvelsi günde raidler garrison felan çöktü var bu aralar bi iş -
6.1.2 iyi gelmedi oyuna
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1-2 saat oynayayım dıye gırdım cogu server yok olanlarada gıremıyoruz duzelır herhalde ama ne kadar zamadır cokmus durumda acaba -
konuyu açmadan 5 dk önce çöktü -
yenı gıtmıs hemen hemen düzelitirler diye dusunuyorum bakalım.. -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 27 Mart 2015; 13:48:05 > -
benim ah de ucuz bidden item vardı en son süreside azdı itemi geri çekecektim kaldı öle... -
quote:
Orijinalden alıntı: QuelTaLas
benim ah de ucuz bidden item vardı en son süreside azdı itemi geri çekecektim kaldı öle...
server çöktü kim alacak o itemi -
quote:
benim ah de ucuz bidden item vardı en son süreside azdı itemi geri çekecektim kaldı öle...
Armoryden ahye gir, o da mı çökmüş? -
malesef -
1 patch geldi ya klasik blizz. avrupa serverları cöküyor -
elimizde olmayan sebeplerden ötürü oldu yazıyo -
serverlar hollandadaymış, hollanda genelinde elektrik kesintisi varmış. ben öyle anladım yani
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşım Hollandada, ülkede elektrik yok diyor. 56 tane sunucusu Hollanda üzerinde Blizzardın şuanda hepsi kapalı, metro, otobüs,trafik her şey durmuş. Uydu telefonundan konuştum bu arada çıkıpta birisi seni nasıl arıyor demesin :). -
yapma hollanda yarın mac var :D -
Haber sitelerinde kademeli olarak elektirik verildigi soyleniyor heralde prime time dedigimiz saatlere kadar geri gelmis olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ulan bi keyif yapalım dedik şansa bak arkadaş -
yıllık ıznımın bıtımıne 4 gun kaldı :D ınsan bır ıkı saate gelır yaw
ahanda haber
http://www.hizlihaber.com/10878-koca-ulkede-elektrik-kesildi-hayat-durdu.html
bakmadım ben blızzın sıtesıne falan ama arkadaslar hollanda dıyınce habr okurken denk geldım :D
bu arada bızım serverlarında jenaratörü yokmuymus yaw :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahasonra455 -- 27 Mart 2015; 16:43:53 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kolonyalı
quote:
server çöktü kim alacak o itemi
biri bid vermişti
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X