Arkadaşlar son patch yüklendiginden beri oyuna giremiyorum sürekli serverlar dolu diyor.Sabahın köründe de kalksam bu durum oluyor.Bende mi bir hata var anlamadım
Hayır kardeşim aynı durum bendede var bot aldım silk aldım fakat premium basmak için oyuna bile giremiyorum !!!!!!
Bu İmage Code sistemini kaldıran Gm in Allah nası biliyorsa öyle yhapsın sözde beleş oyun nah beleş olmadan pre bişey yapamıosun
Joymax ın büyük ihtimalle başka bir düşüncesi var ki image kodu kaldırdı.Son zamanlarda bi sürü bot artık image kodu aşabiliyordu bu yüzden başka bir çözüm bulana kadar kaldırdılar diye düşünüyorum.Ha kaldırmasalarda bot programcıları biraz daha kafa patlatacaktı orası ayrı mesele. Bu olay kısa bir süre için botla kasanların ekmeğine yağ sürdü bir bakıma.
ZAnnedmiorum sro gold botları banned etmek istese zaten eder bu gm gnde 6 saat oyunda kalıyormus her güt gorduunu banned etse serveler easy olur sro bole bi derdi onlar amacı normal playerleri silke yiölendirmek hadi bunuda gectim enden yaz basıdan yapılar
Bu sistem ile oyuna giriş şekil olarak kolaylaştı.Fakat gerçekte pre olmadan oyuna giriş zorlaştı.İmage cod varken oyuna girmek isteyen bir kaç deneme yapar sıkılırdı.Şimdi millet dc olmayan clinetlar ile habire deniyor girmeyi.Kimin tıkı denk gelirse.Sen de denesen 10 defa sıkılırsın.Ama adam 100 defada deniyo.Onun işi bu sıkılmak bıkmak yok.
lanet olsun ya bu GM leri allaha havale ediyorum oyunun azına s..... ya oyunun iyice cıvk ı cıktı yaw :D:D:D