Şimdi Ara

SERVERLER GELMİYOR! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
4.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gire bilen varı halen giremiyorum
  • Tamamen açılınca haber verin o zamana kadar biras cs takıliim
  • saat 12 oldu hala girilmiyor....giren nasıl girdi onuda anlamadım.
  • bu nası bişe yaaaaaa pre günü yazıyor oyuna girmiyor pazar günü olcak işmi şimdi bu...para almasını biliyolar hem tt hem k2 için diyorum oyuna girmek para nete girmek para HANİ HİZMET...İKİSİNEDE KÜFÜR EDERDİM DE SADACE DİYİM
  • bendede girmiyor rest atcam makineye deniyim bakam
  • yhw bu ne ya neden olduğunu bilen biri varsa söylesin sadece türkiye'de olanlar için mi bu

DONANIM HABERE SELAMLAR
  • s.kayim bole oyuna ya!
  • Geldi geldi
  • sende geldi kardeşim bizde daha gelme yok[simage][/simage]
  • quote:

Orjinalden alıntı: SoNSaMuR4Y

Geldi geldi

Nası geldi ya bende hala tık yok nasıl girdiğini söylermisin yoksa kafayı yiycem
  • quote:

Orjinalden alıntı: SoNSaMuR4Y

Geldi geldi

nerde geldi yhw
  • girebilenler varmış ama ben de giremiyorum hala
  • Girdi benim ki
    Şöyle yaptım oldu önce xtrapın içindeki dosyalrı sildim sonra modem ve pc birlikte res attım.
    Ve sonuç oyundayım
  • wallaha beyler bilenler söylesin
  • TTNET herzamanki gibi formunda, insanın pazar gününü anca bu kadar rezil edebilirdiniz bi öğlen savaşına gidip stress atalım dedik oyuna giremiyoz vdsl 2 gelicek diye bangır bangır reklam verip cem yılmaza dünya para dökeceğinize elinizdeki hizmeti düzgün yapın önce , sonra bi kademe yukarıya adım atarsınız sizin gibi şirketi allah düşmanımın başına vermesin daha ne diyim küfür edicem şimdi ciğeri 5 para etmezler için ban yemek istemiyorum. dünyanın en hızlı internetinide verseniz her zaman yazıklar olsun size

• quote:

Orjinalden alıntı: UncheckeD_PoweR

TTNET herzamanki gibi formunda, insanın pazar gününü anca bu kadar rezil edebilirdiniz bi öğlen savaşına gidip stress atalım dedik oyuna giremiyoz vdsl 2 gelicek diye bangır bangır reklam verip cem yılmaza dünya para dökeceğinize elinizdeki hizmeti düzgün yapın önce , sonra bi kademe yukarıya adım atarsınız sizin gibi şirketi allah düşmanımın başına vermesin daha ne diyim küfür edicem şimdi ciğeri 5 para etmezler için ban yemek istemiyorum. dünyanın en hızlı internetinide verseniz her zaman yazıklar olsun size

sana katılıorum kardeşim adamlar hizmetten çok reklam peşinde

• Ayriyetten Siteyede Giremiyorm:S
  • arkadaşlar aynı sorun bende de var ıd şifre yazıorum gerisi gelmio ne dediyseniz yaptım hiçbiri olmadı lütfen bilen biri varsa yardım pls
  • quote:

Orjinalden alıntı: N!ghTM@sTeR

Bilmiyorum çözüm olur mu ama benimde başıma geldiğinde böyle bir öntem uyguluyorum.

Başlat>Çalıştır>cmd>ipconfig/flushdns

ve ben şuan oyundayım.

oldu saol
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.