Tamamen açılınca haber verin o zamana kadar biras cs takıliim
saat 12 oldu hala girilmiyor....giren nasıl girdi onuda anlamadım.
bu nası bişe yaaaaaa pre günü yazıyor oyuna girmiyor pazar günü olcak işmi şimdi bu...para almasını biliyolar hem tt hem k2 için diyorum oyuna girmek para nete girmek para HANİ HİZMET...İKİSİNEDE KÜFÜR EDERDİM DE SADACE DİYİM
yhw bu ne ya neden olduğunu bilen biri varsa söylesin sadece türkiye'de olanlar için mi bu
DONANIM HABERE SELAMLAR
s.kayim bole oyuna ya!
Geldi geldi
sende geldi kardeşim bizde daha gelme yok[simage][/simage]
quote:
Orjinalden alıntı: SoNSaMuR4Y
Geldi geldi
Nası geldi ya bende hala tık yok nasıl girdiğini söylermisin yoksa kafayı yiycem
quote:
Orjinalden alıntı: SoNSaMuR4Y
Geldi geldi
nerde geldi yhw
girebilenler varmış ama ben de giremiyorum hala
Girdi benim ki Şöyle yaptım oldu önce xtrapın içindeki dosyalrı sildim sonra modem ve pc birlikte res attım. Ve sonuç oyundayım
wallaha beyler bilenler söylesin
TTNET herzamanki gibi formunda, insanın pazar gününü anca bu kadar rezil edebilirdiniz bi öğlen savaşına gidip stress atalım dedik oyuna giremiyoz vdsl 2 gelicek diye bangır bangır reklam verip cem yılmaza dünya para dökeceğinize elinizdeki hizmeti düzgün yapın önce , sonra bi kademe yukarıya adım atarsınız sizin gibi şirketi allah düşmanımın başına vermesin daha ne diyim küfür edicem şimdi ciğeri 5 para etmezler için ban yemek istemiyorum. dünyanın en hızlı internetinide verseniz her zaman yazıklar olsun size
quote:
Orjinalden alıntı: UncheckeD_PoweR
TTNET herzamanki gibi formunda, insanın pazar gününü anca bu kadar rezil edebilirdiniz bi öğlen savaşına gidip stress atalım dedik oyuna giremiyoz vdsl 2 gelicek diye bangır bangır reklam verip cem yılmaza dünya para dökeceğinize elinizdeki hizmeti düzgün yapın önce , sonra bi kademe yukarıya adım atarsınız sizin gibi şirketi allah düşmanımın başına vermesin daha ne diyim küfür edicem şimdi ciğeri 5 para etmezler için ban yemek istemiyorum. dünyanın en hızlı internetinide verseniz her zaman yazıklar olsun size
sana katılıorum kardeşim adamlar hizmetten çok reklam peşinde
Ayriyetten Siteyede Giremiyorm:S
arkadaşlar aynı sorun bende de var ıd şifre yazıorum gerisi gelmio ne dediyseniz yaptım hiçbiri olmadı lütfen bilen biri varsa yardım pls
quote:
Orjinalden alıntı: N!ghTM@sTeR
Bilmiyorum çözüm olur mu ama benimde başıma geldiğinde böyle bir öntem uyguluyorum.