Şimdi Ara

SERVERLER GELMİYOR! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
4.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben sabah oyuna giriom pre yazısı gelio server gelmiodu şimdi x trap bozuldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeZaKeMaLLl

ben sabah oyuna giriom pre yazısı gelio server gelmiodu şimdi x trap bozuldu

aynen benimde step-1 de takılıyo....neyse sorun etmeye gerek yok sanırım sorun herkeste varsa..elbet halledicekler
  • bnde konu açtım bununla ilgili ama sizdede varmış aynı sorun pc de siteye girişi engelleyen bişimi war yoksa virüs mü bulaştı falan kafayı sıyırdım 2 saattir. Sabah oyuna girdim 2 dakka durdum dc oldum sonra bi daha girdim pres ok gelmiyo. pc ye format atcaktım sinirden. Daha öncede olmuştu bi pazar günü gene ama düzelmişti kendi kendine baqalım bu sefer ne olcak.
  • Oyunda olmak süper
  • az once oyundaydımbbenim sansizlik larla dolu hayatım pcyi kapattı

pc kapanıp duruo bir çözumu olan öm yada pm(ayni sey:D)
  • Hala yok bende
  • Ben Hiç Bişey Yapmadım Oyundayım Serverde Dolu
  • quote:

Orjinalden alıntı: bayrtr

az once oyundaydımbbenim sansizlik larla dolu hayatım pcyi kapattı

sanırsam pc kasıyor fazla açık kalmaktan yada ekran kartın kaldırmıyor fazla ısınmaktan çalışmak yerine pc ye res atıyor bendede oluyordu ekran kartımı yükselttim oldu
  • aynen bu ne yaw boşu boşuna pre gidio
  • quote:

Orjinalden alıntı: bayrtr

az once oyundaydımbbenim sansizlik larla dolu hayatım pcyi kapattı

İşlemcin veya ekran kartın ısınmıştır kapalı dursun bi süre PC
  • kardeşim evde oyunda mis gibi oynuyo bn cafedeyim bu sorun war ttnet i aradım yurt dışı hatlarda sorun olduğunu sölediler (kendilerinden deilmiş lafta) burda bikaç kafede de aynı problem war + msn bile açılmıyomuş qiminde.sanırsam ewlerde bu sorunu olan nadir kişiler war
  • Walla Yaf Bnde de Girmio Oyuna ID Şifre Yazıom Ama Serverlar Gelmio
  • x trap ı sildim 2 dkka önce step-1 de takılmayıp x trap ı yuklemeye qeçti hemen...şimdi oyundaym emc de turluyom..
  • Ben Xtrap'ı sildim geri yüklemiyo!
  • xtrap göçmüş :S
  • ya 2 gündür dc den oyun oynanmıyo .. bide bu serverların gelmemesi tuz biber oldu
  • xtrapı sildim denedm ama olmuor olmuor olmuor sizde nasıl oluosa
  • gerçekten bu ülkede bir tek olur böyle şeyler nedir yaptıkları iş değilkii adam gibi iş yapsalar hadi neyse birgün platium boşa gitti
  • Ticket atan var mı bu sorunla ilgili?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B4r0n -- 29 Haziran 2008; 14:32:56 >
  • Knightın sitesine girebilen var mı ?
    Oda kapalı galiba?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.