Şimdi Ara

SERVERLER GELMİYOR! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
4.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeki bu sorun yüzünden telekomu arayan var mı ?
  • Bence bugun hic oyuna giremicez ben umudumu kestim Allah belalarını versin ne diyim
  • Ya hatırlarmısınız yine bu forumda proxifier ve sokschain adlı programlarla giriş yapılıyodu nasıl yapılıyodu unuttum eğer işe yararsa haber verebilrimisiniz
  • ben xtrap sildim oyuna girmeye çalştım olmadı (bu arada xtrapımn içinde 4 tane dosya var acaba eksilmiş olabilr mi) :/
  • Arkadaşlar xTrapı silersiniz o bi yere kdar cozumdür ID ve passaword yazarsınız sonrası için cozum yok sorun tamamen TTnettte çünkü yabancı ülkelerrde giriliyor TTNET
  • oyunu giren haber werebilirmi
  • saat 11 gibi girdim oyunda Türk yok bende okçu ile deru döndüm sonra baska cra girmk istedim cıktım ckıs o cıkıs
  • Benim Çou ark girdi bi tanesi girememiş 1-2 saaat sora tekrar denedim girdim dio usko da ne sorun olmuşsa bundan önceki sene (mayıs gibi yine böle sorun olmuştu Xtrap la ilgli)... daa var da var hepsini Geçirdim ben, bari bu kez yırtiyim die bekliodm yine giremiyorum
  • dc olunmuş sanırım bunu düzeltiyorlar
  • sizce ne zmn biter bu olay bi pazarimiz war onuda b0k ettiler
  • Sorun halloldumu
  • Girdi bende
  • slmm arkaşadlarr bende girremiyorum mam arkdaşa evdenn yanıma geldii benn cafedeydimm pazarr kurdumm ggeldim mdedii isyanlardayımm :(
  • Bendede aynı sorun var
  • aynı sorun devam edıyo bende poff
  • aynen devam edio yaw bu en böle antreman olmayan son günüm de iice kasiyim dedim olana bak
  • yaa varya hafata içii giremesemm üzülmememde hafta sonuda yapılmazkii buu aslında ttnet ii arayıpp telefonlarınıı kiltlemekk gerek
  • yaff bendede aynı sorun var
  • arkadaşlar banada girmiyor sabah girdi dc yedim o dc son dc oldu ama size iyi bir haberim var galiba oyun tazeleniyor sitesine bile girmiyor
  • kaç saattir girmio siteye sen bilio msn...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuzzyWuzzy -- 29 Haziran 2008; 16:57:27 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.