kocakarı ilaçları bunlar..nette değil sorun.öyle olsa nasıl gireriz bu siteye.sorun serverlarda.
Chatlak Cafe'de sorunsuz giriyor.
Nasıl giriyor bilemicem ama oynayan oynuyor dc siz...
Bilginize
chatlak-cafe@hotmail.com
quote:
Orjinalden alıntı: zod
kocakarı ilaçları bunlar..nette değil sorun.öyle olsa nasıl gireriz bu siteye.sorun serverlarda.
öyle olsa kiimse giremezdi oyunda kaç kişi olduğunu biliyormusun?
yahu oyuna giren ttnet bağlantısı kullanmayanlardır muhtemelen.yurtdışındandır.az insaf.yok girdim yok çıktım abaza palavrası bunlar
quote:
yahu oyuna giren ttnet bağlantısı kullanmayanlardır muhtemelen.yurtdışındandır.az insaf.yok girdim yok çıktım abaza palavrası bunlar
Hani sorun serverlardaydı
quote:
benim ttnet
ben girdim server yerleri var ama içinde server isimleri yazmıyorr!
ya site açılmıs biriniz ticket gönderin belki işe yarar
samuray kardeşim sorun ttnette demedim ki. öyle olsa nasıl yazışacağız burda.sorun serverlarda.adamlar Türkiyeye kapattı şöyle ağız tadıyla oynayabilmek için.
tamam sorun ttnette dielim ozman neden ko'nun sitesi açılmıyo ticket atıcam ama site açılmıyoki atayım biliolar açsalar büyük tepki görceklerini
quote:
Orjinalden alıntı: breakercobra
tamam sorun ttnette dielim ozman neden ko'nun sitesi açılmıyo ticket atıcam ama site açılmıyoki atayım biliolar açsalar büyük tepki görceklerini
kanka site açık
Aynı bende hala düzelen veya düzelten varmı ?
beyler 83 lvl patchi yazın gelicekti. Acaba 83 patchi mi geliyo ?
evt 83 pachı gelıyor mordonda yerler deısmıdı ben oyundayken yazılar kuculmusdu
quote:
Orjinalden alıntı: CeZaKeMaLLl
quote:
Orjinalden alıntı: breakercobra
kanka site açık
walla bilmiyorum bnde hala girmio ne oyuna ne siteye
ya step1 de takılıyorr yaww sorun herkmde ise ttnet veya ko ikisinede
az önce arkadaşımın kini de yaptık onun ki step1 de takılıodu xtrap içindeki dosyalrı sildik ve modemin fişini çıkarıp taktık oyuna girdi sizin niye olmuyor anlamıyorum ki
Serverler gelmiyor hacı X-Trapla ilgili bi sorunumuz yokki , yani en azından benim yok .
girebilen varsa çözümünü buraya yazsın lütfen hatta yeni topic açsın
x-trap step 1 de bekleme hatası alan arkadaşlara bi tavsiye biliyorsunuzdur ama bilmeyenler de vardır belki. x-trap dondukdan sonra ctrl+alt+del > işlemler > knightonline.exe yi sonlandırıp tekrar girmeyi deneyin tekrar tekrar deneyin elbet girer en fazla 2 dk ya giriyor bende