arkadaşlar neler oluyo cz de hergeçengün koxpçu sayısı katlanarak artıyo adamlar nerelerden wuruyo asasian iki kişi bana köy kapısından ormanlık girişinde wurdu oha dedim ve krize girdim gülmekten aglanacak halime güldüm resmen oha be kardeşim hiç zahmet etmeseydin ben orada canavarlara yatardım dedim kendi kendime
walla millet aldı başını gidiyo aga gm ler uyuyo hatta onlar bile kosp vs... yapıyo allah tn chper de değilim cz de adım atamıyomuş bizim arkadaşlar.....
beramus1 de çok az rastlıyoruz
COME ALL BERAMUS :)
quote:
Orjinalden alıntı: technical_tr
walla millet aldı başını gidiyo aga gm ler uyuyo hatta onlar bile kosp vs... yapıyo allah tn chper de değilim cz de adım atamıyomuş bizim arkadaşlar.....
gm ler nie kosp kullansın ya dün bi topic açıldı ya gm in yazdıklarını aktarmış bi arkadaşımız onun dediklerinin doğruluğu yavaş yavaş çıkıyor.en ii anlayan işten ayrıldı demişti doğru demekki eskiden böyle diildi en azından gördüklerine anında ban ı çakıyorlardı.şimdiki gm lere
humanlarda 2 -3 tane filan kospcu var ama orcların okçularının 5 70 i kospçu (beramus)
quote:
Orjinalden alıntı: S_E_T_H
arkadaşlar neler oluyo cz de hergeçengün koxpçu sayısı katlanarak artıyo adamlar nerelerden wuruyo asasian iki kişi bana köy kapısından ormanlık girişinde wurdu oha dedim ve krize girdim gülmekten aglanacak halime güldüm resmen oha be kardeşim hiç zahmet etmeseydin ben orada canavarlara yatardım dedim kendi kendime
sank1 b1z bilmiyoz serverlar1n hal1n1
sinir oluyom bende kaç metreden 5 li çakıyo yaa. adam koşarak bile atıyo
quote:
Orjinalden alıntı: such_is_life
quote:
Orjinalden alıntı: S_E_T_H
sank1 b1z bilmiyoz serverlar1n hal1n1
Senin bi yerde daha böyle saçma bi mesajını gördüm. Madem biliyosun herşeyi forumda ne işin var, git yat uyu, millete laf yetiştirp durma.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme