yaa arkadaşlar ben 1 - 1.5 saat dir serverlerin hiç birine giremiom giren varmı şimdilerde cevapp pls
bende uğraşıyom hala giremedim oyunu iiiice premiumleştirdiler k.o
arkadaşlar KO artık herkesi premium lu yapmayi istiyor adamların doymuyolar ne para kazanıyolar hey gidi... AMA DOYMUYOLAR AÇLAR
ulan ben xtrabı geemiom
4 den beri ortalama 15 dk da bir deniyorum almıor oyuna girebilsem premium alacam
yok abi ben pre mre almam para ver ver bunun sonu yok nasıl olsa oyun bir gün bitecek ve siz giden o paralara yanacaksınız ayrıca oyun paralı olduysa oynamam olur biter K2 nin açgözlü patronunu besleyecek halim yok
quote:
Orjinalden alıntı: spawn24
yok abi ben pre mre almam para ver ver bunun sonu yok nasıl olsa oyun bir gün bitecek ve siz giden o paralara yanacaksınız ayrıca oyun paralı olduysa oynamam olur biter K2 nin açgözlü patronunu besleyecek halim yok
Pre mre.ve de sen diyelim ki fuara gidip oyuncaklara biniyorsun bundan zevk alıyorsun dimi?ve bu zevk için para veriyorsun....umarım açıklayıcı olmuşumdur.
BENDE GİREMİOM KAMİL2
size bi taktik ama soru sormayın cz koxp 2 enter en fazla 3 dakka fazla yogunlarsırsanız 1 dakka anlayan anlar ark lar acıklama yapamam forum kurallarına aykırı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme