Şimdi Ara

Servet: Beşiktaş'a çok yakınım! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Am@deus

quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

haber doğru. işte servet beşiktaş ile konuşurken:

Servet: Beşiktaş'a çok yakınım!

Bu nedir yahu , yeni görüyorum

Adamın tarzı bu, herkesin stili farklı da sanki bujiteri dükkanı soymuş gibi

• yahu ne çabuk sildiniz de ne demek? rijkaard'ın son maçlarını hatırlayan, servet ve tayfasının tavırlarını hatırlayan bu isimlere bir daha hiç kredi vermez, veremez zaten. biz o kadar rahat değiliz, kusura bakmasınlar.
  • gitsin kro yakışmıyordu zaten şu takıma ne futbol olarak ne mantelite olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: recaist

quote:

Orijinalden alıntı: senfield25

sabri servet egemen ismail

sezon başlamadan beşiktaşı ekarte etmiş oluruz

bide Ayhan

Haaah forvetede guizayi koyun direk kumeyegidelim biz
  • marsilyaya satamadık ya zamanında su adamı ah ah 8 m iyi paraydı
  • Hayırlı yolculuklar servet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

yahu ne çabuk sildiniz de ne demek? rijkaard'ın son maçlarını hatırlayan, servet ve tayfasının tavırlarını hatırlayan bu isimlere bir daha hiç kredi vermez, veremez zaten. biz o kadar rahat değiliz, kusura bakmasınlar.

Adam şampiyonlukta bile trip atıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

quote:

Orijinalden alıntı: Macabre

quote:

Orijinalden alıntı: Cris

Bu kadar eleştirilecek ne var anlamadım doğrusu. Türkiye'de stoperlere verilen eğitimi görseniz bu adamı bi değer olarak görürdünüz. Şahsen kendimden biliyorum Hiçbir şekilde oyun kurma gibi özellikler gösterilmiyor. Servet'in markaj bilgisi gayet iyi. Kafa topları çok iyi. Pozisyon konusunda sıkıntılar yaşasa da as olmasa bile gayet iyi bir yedek olur. Hatta iyi dikiş tutturursa as da olur.

Tepki, eleştiri, direkt peformansıyla alakalı değil. Esas neden ; kendi kıçını kurtarmak için yaptıkları , Cem Sultan 'la olan kavgası , takım sevinirken uzak durması ( anelka neden gülmüyor olayından ayrıdır bu bahsettiğim ) , huzuru bozmasıdır. Böyle bir oyuncu 100 er gol asist çeksin, gözümde sıfırdır değeri.

Birden bitti, güzel oldu. Sezon sonu yollanacak hayırlısıyla. Bu adamı övene maalesef saygı duymuyorum. Bugüne kadar yaptıkları bir kenara, sadece çağ dışı stoper olması yeter ve artar... Ne güzel zamanında 8 milyon euro'ya Marsilya'nın yolunu tutacaktı. Ribery'den sonra büyük fırsatı kaçırdık.

şu resime denecek çok şey var da hangisini söylesem sınırsız ceza yerim..

• quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

quote:

Orijinalden alıntı: Macabre

quote:

Orijinalden alıntı: Cris

Bu kadar eleştirilecek ne var anlamadım doğrusu. Türkiye'de stoperlere verilen eğitimi görseniz bu adamı bi değer olarak görürdünüz. Şahsen kendimden biliyorum Hiçbir şekilde oyun kurma gibi özellikler gösterilmiyor. Servet'in markaj bilgisi gayet iyi. Kafa topları çok iyi. Pozisyon konusunda sıkıntılar yaşasa da as olmasa bile gayet iyi bir yedek olur. Hatta iyi dikiş tutturursa as da olur.

Tepki, eleştiri, direkt peformansıyla alakalı değil. Esas neden ; kendi kıçını kurtarmak için yaptıkları , Cem Sultan 'la olan kavgası , takım sevinirken uzak durması ( anelka neden gülmüyor olayından ayrıdır bu bahsettiğim ) , huzuru bozmasıdır. Böyle bir oyuncu 100 er gol asist çeksin, gözümde sıfırdır değeri.

Birden bitti, güzel oldu. Sezon sonu yollanacak hayırlısıyla. Bu adamı övene maalesef saygı duymuyorum. Bugüne kadar yaptıkları bir kenara, sadece çağ dışı stoper olması yeter ve artar... Ne güzel zamanında 8 milyon euro'ya Marsilya'nın yolunu tutacaktı. Ribery'den sonra büyük fırsatı kaçırdık.

Bahsettiğim şeyi özetliyor o görüntü. Keza şu da ,http://i.imgur.com/JMETM.jpg . Hagi futbolculara veda ederken telefonla görüşmesini kesmeyen de aynı Servet.

Dediğin gibi direkt bitti, sezon sonunda yollanacak. Ha Ankaragücü maçının bitiş düdüğünü beklemeden kapı önüne koymak gerekirdi, biraz geç oldu..

• quote:

Orijinalden alıntı: _nick falan yok_

ben emre belözoğlunun da bjk'ye çok yakın olduğunu düşünüyorum. Bence emre belözoğlu küçükken bjk taraftarıydı...

Bugün yarın açıklama yapar zaten :) Anası babası çıkar tv ye BJK liydi der. Mahalleden çocukluk arkadaşları falanda çıkar emre doğuştan BJK liydi der :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.