Şimdi Ara

Servet: Beşiktaş'a çok yakınım! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BJK

Ortaköy'de mi oturuyormuş?

• servet cetin ‏ @servet_cetin76 Reply Retweet Favorite · Open
    Galiba tamam

Beşiktaş haberleri vardı onunla ilgisi olmasın lan..hayali bile güzel
  • Gökhan Zan'ın intikamını alacağız
  • haber doğru. işte servet beşiktaş ile konuşurken:

Servet: Beşiktaş'a çok yakınım!

• gökhan zanın intikamı için servet yanında 2-3 kişi daha alması lazım bjk'nin...

bi de gökhanla 3 sene sözleşme uzattılar arkadaş, akıl almaz bi durum...
  • Gökhan Zan'ı unutmadık.
  •  Servet: Beşiktaş'a çok yakınım!
  • Bu adamı zamanında Marsilya istiyordu ya
  • yolun açık olsun servet. verdiğin emekler ve o bitmek bilmeyen sümkürmelerini asla unutmayacağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Insurrection

Bu adamı zamanında Marsilya istiyordu ya

Servet Barça yolunda mı ?

Galatasaray'da forma şansı bulamayan başarılı kalas Servet Çetin, Shakira ile kırıştırmaktan dolayı formu düşen genç oyuncu Pique'nin yerine Barcelona yolunda olduğu dedikodularının ardı kesilmiyor.

J. Mascherano : "Onun gibi MANEVRA KABİLİYETİ YÜKSEK bir oyuncuyla yanyana oynamaktan zevk duyarım." açıklamasının ardından Servet'in her an Barcelona forması giyebileceği iddia ediliyor.

• Bu kadar eleştirilecek ne var anlamadım doğrusu. Türkiye'de stoperlere verilen eğitimi görseniz bu adamı bi değer olarak görürdünüz. Şahsen kendimden biliyorum Hiçbir şekilde oyun kurma gibi özellikler gösterilmiyor. Servet'in markaj bilgisi gayet iyi. Kafa topları çok iyi. Pozisyon konusunda sıkıntılar yaşasa da as olmasa bile gayet iyi bir yedek olur. Hatta iyi dikiş tutturursa as da olur.
  • quote:

:)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cris

Bu kadar eleştirilecek ne var anlamadım doğrusu. Türkiye'de stoperlere verilen eğitimi görseniz bu adamı bi değer olarak görürdünüz. Şahsen kendimden biliyorum Hiçbir şekilde oyun kurma gibi özellikler gösterilmiyor. Servet'in markaj bilgisi gayet iyi. Kafa topları çok iyi. Pozisyon konusunda sıkıntılar yaşasa da as olmasa bile gayet iyi bir yedek olur. Hatta iyi dikiş tutturursa as da olur.

Tepki, eleştiri, direkt peformansıyla alakalı değil. Esas neden ; kendi kıçını kurtarmak için yaptıkları , Cem Sultan 'la olan kavgası , takım sevinirken uzak durması ( anelka neden gülmüyor olayından ayrıdır bu bahsettiğim ) , huzuru bozmasıdır. Böyle bir oyuncu 100 er gol asist çeksin, gözümde sıfırdır değeri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Macabre

quote:

Bu kadar eleştirilecek ne var anlamadım doğrusu. Türkiye'de stoperlere verilen eğitimi görseniz bu adamı bi değer olarak görürdünüz. Şahsen kendimden biliyorum Hiçbir şekilde oyun kurma gibi özellikler gösterilmiyor. Servet'in markaj bilgisi gayet iyi. Kafa topları çok iyi. Pozisyon konusunda sıkıntılar yaşasa da as olmasa bile gayet iyi bir yedek olur. Hatta iyi dikiş tutturursa as da olur.

Tepki, eleştiri, direkt peformansıyla alakalı değil. Esas neden ; kendi kıçını kurtarmak için yaptıkları , Cem Sultan 'la olan kavgası , takım sevinirken uzak durması ( anelka neden gülmüyor olayından ayrıdır bu bahsettiğim ) , huzuru bozmasıdır. Böyle bir oyuncu 100 er gol asist çeksin, gözümde sıfırdır değeri.

Birden bitti, güzel oldu. Sezon sonu yollanacak hayırlısıyla. Bu adamı övene maalesef saygı duymuyorum. Bugüne kadar yaptıkları bir kenara, sadece çağ dışı stoper olması yeter ve artar... Ne güzel zamanında 8 milyon euro'ya Marsilya'nın yolunu tutacaktı. Ribery'den sonra büyük fırsatı kaçırdık.

• quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

quote:

Orijinalden alıntı: Macabre

quote:

Birden bitti, güzel oldu. Sezon sonu yollanacak hayırlısıyla. Bu adamı övene maalesef saygı duymuyorum. Bugüne kadar yaptıkları bir kenara, sadece çağ dışı stoper olması yeter ve artar... Ne güzel zamanında 8 milyon euro'ya Marsilya'nın yolunu tutacaktı. Ribery'den sonra büyük fırsatı kaçırdık.

hayret maça gelmiş dizi izlemesi lazımdı onun maç sırasında

• Ujfalusi Semih defanssa Servet Gökhan Zan neydi?

Ayrıca Gökhan Zan > Servet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

haber doğru. işte servet beşiktaş ile konuşurken:

Bu nedir yahu , yeni görüyorum

• adamın tipini görünce monitöre kafa atasım geliyor, neyse az kaldı kurtuluyoruz
  • Şimdi onlar düşünsün
  • quote:

(kaliteli)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.