servet cetin @servet_cetin76 Reply Retweet Favorite · Open Galiba tamam
Beşiktaş haberleri vardı onunla ilgisi olmasın lan..hayali bile güzel
Gökhan Zan'ın intikamını alacağız
haber doğru. işte servet beşiktaş ile konuşurken:
gökhan zanın intikamı için servet yanında 2-3 kişi daha alması lazım bjk'nin...
bi de gökhanla 3 sene sözleşme uzattılar arkadaş, akıl almaz bi durum...
Gökhan Zan'ı unutmadık.
Bu adamı zamanında Marsilya istiyordu ya
yolun açık olsun servet. verdiğin emekler ve o bitmek bilmeyen sümkürmelerini asla unutmayacağız
quote:
Orijinalden alıntı: Insurrection
Bu adamı zamanında Marsilya istiyordu ya
Servet Barça yolunda mı ?
Galatasaray'da forma şansı bulamayan başarılı kalas Servet Çetin, Shakira ile kırıştırmaktan dolayı formu düşen genç oyuncu Pique'nin yerine Barcelona yolunda olduğu dedikodularının ardı kesilmiyor.
J. Mascherano : "Onun gibi MANEVRA KABİLİYETİ YÜKSEK bir oyuncuyla yanyana oynamaktan zevk duyarım." açıklamasının ardından Servet'in her an Barcelona forması giyebileceği iddia ediliyor.
Bu kadar eleştirilecek ne var anlamadım doğrusu. Türkiye'de stoperlere verilen eğitimi görseniz bu adamı bi değer olarak görürdünüz. Şahsen kendimden biliyorum Hiçbir şekilde oyun kurma gibi özellikler gösterilmiyor. Servet'in markaj bilgisi gayet iyi. Kafa topları çok iyi. Pozisyon konusunda sıkıntılar yaşasa da as olmasa bile gayet iyi bir yedek olur. Hatta iyi dikiş tutturursa as da olur.
quote:
Orijinalden alıntı: BJK
Ortaköy'de mi oturuyormuş?
:)))
quote:
Orijinalden alıntı: Cris
Bu kadar eleştirilecek ne var anlamadım doğrusu. Türkiye'de stoperlere verilen eğitimi görseniz bu adamı bi değer olarak görürdünüz. Şahsen kendimden biliyorum Hiçbir şekilde oyun kurma gibi özellikler gösterilmiyor. Servet'in markaj bilgisi gayet iyi. Kafa topları çok iyi. Pozisyon konusunda sıkıntılar yaşasa da as olmasa bile gayet iyi bir yedek olur. Hatta iyi dikiş tutturursa as da olur.
Tepki, eleştiri, direkt peformansıyla alakalı değil. Esas neden ; kendi kıçını kurtarmak için yaptıkları , Cem Sultan 'la olan kavgası , takım sevinirken uzak durması ( anelka neden gülmüyor olayından ayrıdır bu bahsettiğim ) , huzuru bozmasıdır. Böyle bir oyuncu 100 er gol asist çeksin, gözümde sıfırdır değeri.
quote:
Orijinalden alıntı: Macabre
quote:
Tepki, eleştiri, direkt peformansıyla alakalı değil. Esas neden ; kendi kıçını kurtarmak için yaptıkları , Cem Sultan 'la olan kavgası , takım sevinirken uzak durması ( anelka neden gülmüyor olayından ayrıdır bu bahsettiğim ) , huzuru bozmasıdır. Böyle bir oyuncu 100 er gol asist çeksin, gözümde sıfırdır değeri.
Birden bitti, güzel oldu. Sezon sonu yollanacak hayırlısıyla. Bu adamı övene maalesef saygı duymuyorum. Bugüne kadar yaptıkları bir kenara, sadece çağ dışı stoper olması yeter ve artar... Ne güzel zamanında 8 milyon euro'ya Marsilya'nın yolunu tutacaktı. Ribery'den sonra büyük fırsatı kaçırdık.
quote:
Orijinalden alıntı: smyrna
quote:
Orijinalden alıntı: Macabre
quote:
Birden bitti, güzel oldu. Sezon sonu yollanacak hayırlısıyla. Bu adamı övene maalesef saygı duymuyorum. Bugüne kadar yaptıkları bir kenara, sadece çağ dışı stoper olması yeter ve artar... Ne güzel zamanında 8 milyon euro'ya Marsilya'nın yolunu tutacaktı. Ribery'den sonra büyük fırsatı kaçırdık.
hayret maça gelmiş dizi izlemesi lazımdı onun maç sırasında
Ujfalusi Semih defanssa Servet Gökhan Zan neydi?
Ayrıca Gökhan Zan > Servet.
quote:
Orijinalden alıntı: captain_turkiye
haber doğru. işte servet beşiktaş ile konuşurken:
Bu nedir yahu , yeni görüyorum
adamın tipini görünce monitöre kafa atasım geliyor, neyse az kaldı kurtuluyoruz