Bildirim
### SERVET CAREY İSİMLİ YOUTUBERİN HESABI HACKLENDİ ###
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bu adamı tanımayan bir ben miyim -
.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: fokof
.
Bunu bir mesaj olarak algılayabilir miyiz?
Noktayı koydum mu demek istiyorsunuz? Siz mi banladınız?
Sebebi neydi ki? -
quote:
.
BLOK -
İnşallah iyice tanınıp abone sayısını patlatıp "yaw ben 300 teraflop hard diskimde hepsini saklıyorum yea" diyip yoluna devam etmez
Yalnız her şeye art niyetle bakmaya başlamışım bunu yazıyı yazdıktan sonra farkettim ama silmicem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alex Higgins -- 10 Nisan 2015; 0:56:03 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Bahce Cini
quote:
.
BLOK
hocam hala 35 kisi gozukuyor bir daha deneyin
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Bahce Cini
quote:
.
BLOK
hocam hala 35 kisi gozukuyor bir daha deneyin
Bloklamadim
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lester Nygaard
İnşallah iyice tanınıp abone sayısını patlatıp "yaw ben 300 teraflop hard diskimde hepsini saklıyorum yea" diyip yoluna devam etmez
Yalnız her şeye art niyetle bakmaya başlamışım bunu yazıyı yazdıktan sonra farkettim ama silmicem
Bildiğim kadarıyla çok eski bir youtuber ve kendi halinde videolar vs çeken birisi. Hatta radyocuydu sanırım bir videosunu izlemiştim aklımda kalmış. Şuan izleyenler daha çok minecraft hastası çocuklar filan. Aboneyle botla boostla uğraşcak bir adam değil yani
Hep aklima Jim Carrey gelir
quote:
Orijinalden alıntı: Le Citoyen
quote:
Orijinalden alıntı: Lester Nygaard
Bildiğim kadarıyla çok eski bir youtuber ve kendi halinde videolar vs çeken birisi. Hatta radyocuydu sanırım bir videosunu izlemiştim aklımda kalmış. Şuan izleyenler daha çok minecraft hastası çocuklar filan. Aboneyle botla boostla uğraşcak bir adam değil yani
Aynen hiç bot falan kasmazdı. 35 yaşında radyocuydu. 760 videosu vardı youtubede hackleyen hepsini silmiş. Yazık oldu :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bahce Cini -- 10 Nisan 2015; 13:36:34 >
-
.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bide polat resmi koymuş ne aptal bu suriyeliler adamın emeklerini mahvettiler. Ymarım servet abi geri alır videoları bi şekilde.
-
.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X