Şimdi Ara

Servet: Gitmek istiyorum ama..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    20 Kasım 2008 Perşembe 18:36
    Galatasaray'ın başarılı defans oyuncusu Servet Çetin'den Sarı Kırmızılı camiayı çok üzecek bir itiraf geldi. 'Gedeceğim ama bırakmıyorlar..'
    Medyaspor.com'un özel haberine göre Galatasaray'ın başarılı defans oyuncusu Servet Çetin'den Sarı Kırmızılı camiayı çok üzecek bir itiraf geldi. Milli futbolcu transfer haberlerini doğruladı ve bombayı patlattı.

Sezon başında kazandığı, İstanbul Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nda rutin dönem sınavlarına giren Servet Çetin'den Sarı Kırmızılılar'ı üzecek bir haber geldi.

Sınava katılabilmek için takım arkadaşı Aydın Yılmaz ile birlikte İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü'ne giden Servet Çetin, sınav öncesi öğrencilerle ve öğretmenlerle sohbet etti.

Sohbet dönüp dolaşıp Servet'in transfer haberlerine gelince, Milli futbolcu bombayı patlattı ve Marsilya'nın kendisini ısrarla istediğini doğruladı.

"Peki Marsilya'ya gidecek misin?" şeklindeki soruyu, "Bırakmıyorlar ki, bıraksalar bir dakika bile durmam" diyerek cevaplayan Servet, bu açıklamalarından sonra sınava katıldı ve takımının Ankaraspor maçı hazırlıkları için Florya'nın yolunu tuttu.

• bence yalan
  • Beşiktaş kulislerinde “istifa etmiş” ancak istifası yönetim kurulu tarafından işleme konulmamış yöneticisi Numan Ceyhan’la Basketbol Şubesi’nden sorumlu yönetici Şeref Yalçın’ın kavgası konuşuluyor:

Anlatılanlar şu şekilde:

Olay 2 hafta önce Etiler'deki Şamdan gece kulübünde gerçekleşiyor. (7 Kasım Cuma gecesi)

Gece kulübünde Şeref Yalçın'a rastlayan Numan Ceyhan "Beşiktaş'ı bitirdiniz şerefsizler..." şeklinde bir söz sarf edince, iki Beşiktaş yönetim kurulu üyesi tekme tokat birbirlerine giriyorlar.

Araya girenler, alkollü olan Yalçın'ı da, Ceyhan'ı da zor sakinleştiriyorlar. Özellikle Numan Ceyhan'ın dinmek bilmeyen sin kaflı küfürleri, gece kulübünde eğlenen müşterileri rahatsız ediyor.

Olayın ertesi günü ise bazı görgü şahitlerine, olayın medyaya yansımaması için ricalarda bulunuluyor.

(*) Medyaspor özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz!

sitede ki başka bir haber. çok fantastik bir haber sitesi

• durmak yok saçmalamaya devam
  • quote:

Orjinalden alıntı: widuka

"Peki Marsilya'ya gidecek misin?" şeklindeki soruyu, "Bırakmıyorlar ki, bıraksalar bir dakika bile durmam" diyerek cevaplayan Servet, bu açıklamalarından sonra sınava katıldı ve takımının Ankaraspor maçı hazırlıkları için Florya'nın yolunu tuttu.

Bunu diyecek adam takımı için sakat sakat oynamaz,fırsatı varken oynamaktan kaçar.
  • Aması maması yok Servet.Gideceksin işte o kadar.

Futboluna lafım yok bayılıyorum bu adamın oyun stiline ama para iyi para fırsata rövaşata çekmemek lazım.
  • defolsun Allah rızası için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fernando Meira - Emre Güngör ikilisinin oturması için zemin hazırlamış olur....!
  • Yalancı şer.....Adamın yarısı sakat maça çıkıyor daha ne yapsın.
  • git koçum sen ben senin yerine bakarım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.