bu adam emre aşıkla felan kavgalı gelirse takım içinde ayrılıklar yaşanmazmı?
valla arkadaşın duyumu gerçek mi değil mi bilmiyorum ama,haldun üstünel'in dünkü açıklamalarından sonra lugano bile gelebilir.
adam basında çıkan zibilyon tane isme rağmen hala hiç beklenmedik bir anda hiç beklenmedik bir oyuncuyla karşınıza çıkabiliriz diyor yaw
quote:
Orjinalden alıntı: Özgür Can
bu adam emre aşıkla felan kavgalı gelirse takım içinde ayrılıklar yaşanmazmı?
hah arda semihe yumruk attı,milli takım kampında sarmaş dolaştılar
İkince thomas vakası olurmu olur..
Gelmesi imkansız , duyum değil , kesin...
Bekleyin görün.
Hadi herkes atsın tutsun.
Lugano ve volkan bu kulübün kapısından içeri giremez
gs luganoya ne verse aziz yıldırım 1 fazlsını verir yine alır,mümkün değil böyle bir şey.
Beşiktaş’a gitmesinin sözkonusu olmadığını dile getiren Diego Lugano, "Fenerbahçe ile tekrar masaya oturacağım. Anlaşamazsak, en büyük dileğim İtalya’da oynamak" dedi.
Fenerbahçe ile yollarını ayırma noktasına gelen Diego Lugano, "Türkiye’de futbol oynamayı sürdürürsem, bu takım sadece Fenerbahçe olur" diyerek net konuştu.
Uruguaylı yıldız, Beşiktaş’a gitmek istediğine dair çıkan haberleri yalanlayarak, "Ben böyle bir şeyi aklımdan bile geçirmedim. Ayrıca menajerimin de benim onayımı almadan Beşiktaş ile görüşmesi mümkün değil" dedi. Tek hedefinin İtalya’da futbol oynamak olduğunu da dile getiren Lugano, şöyle devam etti:
"Bu yüzden bu güne kadar Fenerbahçe’nin teklifini kabul etmedim. Forma giydiğim üç yılda çok mutlu günler geçirdim. Taraftarın beni ne kadar çok sevdiğini iyi biliyorum. Ailevi nedenlerden dolayı İtalya hevesim var. Çok kısa süre içinde bunu belirleyeceğiz. Yöneticilerle bir kez daha masaya oturacağız."
mümkün olmayan birşey yok futbolda herşey mümkündür. herşey paraya bakar...
aziz yıldırım birkere rest çekti şukadardan fazla vermem diye şimdi gs ye gitmesin diyede gs nın verdiğinin üzerine çıkmaz...
diger daha fazla verir daha iyisini alır
O değil de Bjk ya da Gs'a falan giderse çatlarım valla
Emre görürse döver bunu
Lugano transferi mümkün değil. Bizim değil almak ilgilendiğimizi de sanmıyorum. Ama Hıncal Uluç, bugün ki Fotomaç'ta ki yazısında Servet'den gelen para ile çok büyük transferlerin yapılacağı duyumunu geçmiş. Osman Tanburacı'da sporx'te Haldun Üstünel ile yaptığı röportajda bazı isimler dile getirmiş.