Arkadaslar ben windowsXP prof. service pack 2 'yi yuklemek istiyorum ancak yukleme esnasında gecersiz urun anahtarı diye hata veriyo acaba aranızda sp2'yi yukleyen bı arkadas gecerli bi urun anahtarı yazabılır mı? yardımcı olursanız cok sevinirim.
Anahtarı nasıl değiştiricen benim bildiğim bununiçinde prg lazım
quote:
Orijinalden alıntı: webche
Anahtarı nasıl değiştiricen benim bildiğim bununiçinde prg lazım
Hem o anahtar dediği orijinal cd key istemesi E buda burada verilmesi yasak
kardeş eğer yazılımım korSANsa güncellemeyle işin zor bi de yazılım sürümü sorunu war tüm güncellermeleri almamıştır sen bir bilgisayarcıya gidip sp2 li bir cd al yükle onu bak keyfine
quote:
Orijinalden alıntı: no orijinal
kardeş eğer yazılımım korSANsa güncellemeyle işin zor bi de yazılım sürümü sorunu war tüm güncellermeleri almamıştır sen bir bilgisayarcıya gidip sp2 li bir cd al yükle onu bak keyfine
Walla sakarya universitesi için yapılmıs orjinal bi windowsXp profesional cd'si.ve onla gelen ürün anahtarıyla yukledim bilgisayara diger butun guncellemeleri yaptım.ama service pack2 olmuyo napabilirim?
quote:
Orijinalden alıntı: WoRsT
Walla sakarya universitesi için yapılmıs orjinal bi windowsXp profesional cd'si.ve onla gelen ürün anahtarıyla yukledim bilgisayara diger butun guncellemeleri yaptım.ama service pack2 olmuyo napabilirim?
Alıntıları Göster
gidin tanıdığınız bilgisayarcıya alın bi no orijinal sp2li cd tamam ya
quote:
Alıntıları Göster
Gecerli bi ürün anahtarı bilen varsa mail bana yollayabilir mi? oguz333@hotmail.com
quote:
Alıntıları Göster
bilgisayarcılar çakıyo o işten tanıdığınızsa beleşe alırsınız babalar gibi de kurarsınız keyifle sonradan kurma sorun çıkarabiliyor ondan diyom yani
quote:
bilgisayarcılar çakıyo o işten tanıdığınızsa beleşe alırsınız babalar gibi de kurarsınız keyifle sonradan kurma sorun çıkarabiliyor ondan diyom yani
Alıntıları Göster
ole bi bilgisayarcı malesef mevcut degil.
quote:
ole bi bilgisayarcı malesef mevcut degil.
Alıntıları Göster
Yolladık ya
quote:
Yolladık ya
Alıntıları Göster
İNŞALLAH İŞİNE YARAR
quote:
İNŞALLAH İŞİNE YARAR
Alıntıları Göster
sagolun denicem webchi2nin gonderdigi programları pek anlamadım ama ugrasıcam.
quote:
sagolun denicem webchi2nin gonderdigi programları pek anlamadım ama ugrasıcam.
Alıntıları Göster
ya bide bisey diycem bu sp2 gercekten ise yarıyomu guvenlık falan acısından? bu kadar kastırıyoruz yanı yuklıcez diye
quote:
ya bide bisey diycem bu sp2 gercekten ise yarıyomu guvenlık falan acısından? bu kadar kastırıyoruz yanı yuklıcez diye
Alıntıları Göster
ayrıca webche'ye tesekkurler yardımlarından dolayı !
quote:
ayrıca webche'ye tesekkurler yardımlarından dolayı !
Alıntıları Göster
bizim ki işe yaramdımı kardeş teşekkür etmionda :(((( şaka şaka canın saolsun valla sorun çıkanı da var çıkmayanıda internet alışkanlıklarına bağlı bu ama iidir
quote:
bizim ki işe yaramdımı kardeş teşekkür etmionda :(((( şaka şaka canın saolsun valla sorun çıkanı da var çıkmayanıda internet alışkanlıklarına bağlı bu ama iidir
Alıntıları Göster
Sp2 oldukça yararlı bir yama ama sen beğenirmisin bilmem.
Kimine sorarsan sorunlu kimine göre sorunsuz.. Bizim cafede 30pcde sp2 var ve no sorun hepside şıkır şıkır
quote:
Sp2 oldukça yararlı bir yama ama sen beğenirmisin bilmem.
Kimine sorarsan sorunlu kimine göre sorunsuz.. Bizim cafede 30pcde sp2 var ve no sorun hepside şıkır şıkır
Alıntıları Göster
Merhaba dostum sen bana mail adresini ver ben sana bi key changer gönderiyim. Onla halledersin..
hallettim saolun !!
quote:
hallettim saolun !!
Bende Service Pack 2 yi yükledim ancak Tekrar etkinleştirme anahtarı çıktı, Crack yaptım, yine soruyor anlamadım. Yardım edecek var mı acaba. Yada elinizde ürün etkinleştirme şifresi varmı. Saygılar
quote:
Orijinalden alıntı: eDDiè
Bende Service Pack 2 yi yükledim ancak Tekrar etkinleştirme anahtarı çıktı, Crack yaptım, yine soruyor anlamadım. Yardım edecek var mı acaba. Yada elinizde ürün etkinleştirme şifresi varmı. Saygılar
Alıntıları Göster
Sp2 sorunluydu, güncellemeleri çıktı, şimdi daha iyi