Şimdi Ara

SERVİS 420 LİRA PARA İSTİYOR BEYLER...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung S3 telefonum geçtiğimiz hafta bozuldu arkadaşlar. Telefonu açıyorum . Açılma sesi geliyor fakat ekrana görüntü gelmiyor . Sol üstte yanan uyarı mavi ışıkta yanıyor hatta . Fakat ekranda görüntü sıfır . Telefonu düşürmedim etmedim .Sadece 3 ay önce düşmüştü . Sol üst tarafında kasada çok küçük bir çizik vardı . Acaba bataryada bir sıkıntı mı var dedim . Bataryamı arkadaşın s3 üne taktım ama sıkıntı olmadığını gördüm . Neyse servise verdim telefonu . Telefona mesaj gelmiş . Kullanıcı hatası falan zırvalamışlar . 420 Lira servis ücreti talep etmişler . Telefonun ekranında en ufak bir çizik dahi yok . Telefonun ekranındaki kılıfta bile çizik yok daha . Telefonu temiz kullanmışımdır . Sadece dediğim gibi sol üst kasada çok küçük bir çizik var o da 3 ay önce olmuştu . Telefonun ekranında sıkıntı var sanırım . 1000 liralık telefona 420 lira servis ücreti istiyorlar . Ne yapmam gerekiyor arkadaşlar nereye başvurabilirim ? Telefonu düşürmedim etmedim , düşürsem olan oldu der parayı verir yaptırırdım . Darty den almıştım telefonu . Şimdi Darty ler Bimeks olmuş . Bir akıl verin arkadaşlar bana ne yapabilirim ?

• Yok mu arkadaşlar bu tip durumla karşılaşan daha önce
  • gecmis olsun okafar para vermeyin bence telefoncu varsa tanidik varsa bi baktirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertu2332

gecmis olsun okafar para vermeyin bence telefoncu varsa tanidik varsa bi baktirin
    neymiş ki sıkıntısı 420 tl tutmuş. bence çok ne olduğunu öğrenin buraya yazın. paralel de 850 tl civarına düşmüş bir telefonun 420 tl lik ne sıkıntısı olabilir merak ettik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0z0z

neymiş ki sıkıntısı 420 tl tutmuş. bence çok ne olduğunu öğrenin buraya yazın. paralel de 850 tl civarına düşmüş bir telefonun 420 tl lik ne sıkıntısı olabilir merak ettik.

Alıntıları Göster
    Panel fiyatı 300 tl.İçindeki anten vs bütün herşeyi söker panele takarım dersen al dene...yoksa her türlü servis alır o parayı 6 ayda garanti verir işleme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edition2.3

Panel fiyatı 300 tl.İçindeki anten vs bütün herşeyi söker panele takarım dersen al dene...yoksa her türlü servis alır o parayı 6 ayda garanti verir işleme.

Alıntıları Göster
    garantisi daha devam ediyorsa biraz üstele benim hatam değil, üretim hatası, tüketici hakları mahkemesine başvurcam filan diye. büyük ihtimal hallolur ama garanti süresi dolduysa mahalle arası kaliteli bayilerden fiyat araştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakguney

garantisi daha devam ediyorsa biraz üstele benim hatam değil, üretim hatası, tüketici hakları mahkemesine başvurcam filan diye. büyük ihtimal hallolur ama garanti süresi dolduysa mahalle arası kaliteli bayilerden fiyat araştır

Alıntıları Göster
    Ben Ankara'da oturuyorum teli geçen sene yazın yaptırmıştım ekran değişimi 380 tl ödedim. Teli düşürmüştüm hiç bir sorun yok hata bende... Ama tekrar düşürdüm ve yine ekran gitti.. Bu sefer servise verdim 370 tl istediler ekran değişimi elime kısa sürede para geçmiyecekti. Daha doğrusu tel beklemeliydi başka ödemelerim vardı. Sonra teli yaptırmadan aldım elime para geçince tekrar verdim servise servis teli anakart arızası biz yapamayız diye iade etti... Dedim ben daha önce getirdim ekran değişecek dediniz 370 tl istediniz şimdi de anakart arızası ekranda bir şey yok diyorsunuz ben hiç bir şey anlamadım dedim. Telde soyledim bunları teli servise vermeyede almayada ben gidemedim işlerim vardı. Aynı senin gibi şarj alan açılan cihaz.. servisten aldığımda ne şarj alıyor nede açılıyordu.. Benim aklıma gelen tek mantıklı cevap board(anakartı) başka bir cihazla değiştirdiler elime verdiler. Kötü düşünmek istemesem de verdiğimde şarj alan cihaz aldıgımda almıyorsa burda bir problem var... Yapcak diyecek bir şeyimde yok adamlara anakart değiştirmissiniz desem ispatlıyamam. Ama belki farklı nedenlerden ötürü olmuşta olabilir fikrim yok ama samsungdan ve samsungun bayilik verdiği teknik servislerden bıktım açıkcası.. Hepsiburadan aldığım teli yurtdışı sayıyolar... Anakart tamiri yapmıyorlar... Nasıl bir teknik servis anlamadım bu amaçları direk kara odaklı sadece ekran değiştiren kolay arızaları yapan teknik servisden başka bir şey olmadıklarını düşünüyorum. Bahsetttiğim teknik servis Ankara/Etlik Kasalardaki... Bugün bir telefoncuya verdim ondan yarın haber alıcam ücret fln... Yarın tekrar editlerim... Her teknik servis standart olmak zorunda değilmi seninkine neden 420 istiyorlar ekran fiyatı bana neden 370 fiyat verdiler. Arkadaş yol yakinken androidden samsungdan uzaklaşın... Yada telinizi kaskolatın yıllık 100-200 gibi bir fiyata. Nerde barzolar varsa onlara vermiş bayiliği samsung....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stay With Me

Ben Ankara'da oturuyorum teli geçen sene yazın yaptırmıştım ekran değişimi 380 tl ödedim. Teli düşürmüştüm hiç bir sorun yok hata bende... Ama tekrar düşürdüm ve yine ekran gitti.. Bu sefer servise verdim 370 tl istediler ekran değişimi elime kısa sürede para geçmiyecekti. Daha doğrusu tel beklemeliydi başka ödemelerim vardı. Sonra teli yaptırmadan aldım elime para geçince tekrar verdim servise servis teli anakart arızası biz yapamayız diye iade etti... Dedim ben daha önce getirdim ekran değişecek dediniz 370 tl istediniz şimdi de anakart arızası ekranda bir şey yok diyorsunuz ben hiç bir şey anlamadım dedim. Telde soyledim bunları teli servise vermeyede almayada ben gidemedim işlerim vardı. Aynı senin gibi şarj alan açılan cihaz.. servisten aldığımda ne şarj alıyor nede açılıyordu.. Benim aklıma gelen tek mantıklı cevap board(anakartı) başka bir cihazla değiştirdiler elime verdiler. Kötü düşünmek istemesem de verdiğimde şarj alan cihaz aldıgımda almıyorsa burda bir problem var... Yapcak diyecek bir şeyimde yok adamlara anakart değiştirmissiniz desem ispatlıyamam. Ama belki farklı nedenlerden ötürü olmuşta olabilir fikrim yok ama samsungdan ve samsungun bayilik verdiği teknik servislerden bıktım açıkcası.. Hepsiburadan aldığım teli yurtdışı sayıyolar... Anakart tamiri yapmıyorlar... Nasıl bir teknik servis anlamadım bu amaçları direk kara odaklı sadece ekran değiştiren kolay arızaları yapan teknik servisden başka bir şey olmadıklarını düşünüyorum. Bahsetttiğim teknik servis Ankara/Etlik Kasalardaki... Bugün bir telefoncuya verdim ondan yarın haber alıcam ücret fln... Yarın tekrar editlerim... Her teknik servis standart olmak zorunda değilmi seninkine neden 420 istiyorlar ekran fiyatı bana neden 370 fiyat verdiler. Arkadaş yol yakinken androidden samsungdan uzaklaşın... Yada telinizi kaskolatın yıllık 100-200 gibi bir fiyata. Nerde barzolar varsa onlara vermiş bayiliği samsung....

Alıntıları Göster
    dostum ekranda sıkıntı varsa dokunmatıgınde sıkıntı yoksa sadece on cam degısımı oluyor onlar 100 tl degıstıyorıyor bendede ekranda sorun var sordum dokunmatıgınde sorun yoksa 100 tl degıstırırız dedıler servıs 400 e yakın ıstedı onlar kompe paneli fılanda degıstırıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kurt204

dostum ekranda sıkıntı varsa dokunmatıgınde sıkıntı yoksa sadece on cam degısımı oluyor onlar 100 tl degıstıyorıyor bendede ekranda sorun var sordum dokunmatıgınde sorun yoksa 100 tl degıstırırız dedıler servıs 400 e yakın ıstedı onlar kompe paneli fılanda degıstırıyor

Alıntıları Göster
    kardeşim bende 3 gün önce note 2 yi düşürdüm ekran catladı lcd bozuldu. servise verdim 400 tl istedi. fakat s3 note2 ye oranlar biraz daha eski ve boyut olarakta bakarsan aynı malzeme gitmeyeceği için bana fiyatı pahalı geldi. samsung yetkili servise mi götürdün yoksa herhangi bi yerden aldıgın fiyat mı bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: OverPower

kardeşim bende 3 gün önce note 2 yi düşürdüm ekran catladı lcd bozuldu. servise verdim 400 tl istedi. fakat s3 note2 ye oranlar biraz daha eski ve boyut olarakta bakarsan aynı malzeme gitmeyeceği için bana fiyatı pahalı geldi. samsung yetkili servise mi götürdün yoksa herhangi bi yerden aldıgın fiyat mı bu.

Bimeks'ten aldım işte . Onların anlaşmalı olduğu servis . Ne idüğü belirsiz bir servis zaten bende anlamadım . Servisten geri iadesini istedim telefonun. Başka yerlerden fiyat soracağım . Soyguncu bunlar yemin ederim . Garantisi 2 yıllık telefonu alalı daha 6 ay oldu .
  • Bu©kethead kullanıcısına yanıt
    ben araştırdım kendim için fiyatları çakmalar servisin 400 dediği şeye 250-200 gibi fiyatlar veriyorlar ve kendileride kendi ürününü tavsiye etmiyorlar. git serviste yaptır başın agrımasın diyenler cok oldu. bir daha telefon alınca kasko yaptırıcam diğer türlü olucak gibi değil .
  • Delta Servistir kesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: FireSwords

Delta Servistir kesin.
    ben s3 mini cihazımı düşürmüştüm ekran ve dokunmatik gitmişti iç ekran birsürü çatlak şeklinde kırılmıştı sahibinden den ekran aldım 170 liraya kendim söküp taktım zaten netten tek video izlesen sen de söküp takacak düzeye gelirsin o şekilde ayarladım bence servisten telefonu geri al sonra kendin bir ekran alıp tak ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ustad-kun

Delta Servistir kesin.

Galiba adı buydu kardeşim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobra41

ben s3 mini cihazımı düşürmüştüm ekran ve dokunmatik gitmişti iç ekran birsürü çatlak şeklinde kırılmıştı sahibinden den ekran aldım 170 liraya kendim söküp taktım zaten netten tek video izlesen sen de söküp takacak düzeye gelirsin o şekilde ayarladım bence servisten telefonu geri al sonra kendin bir ekran alıp tak ;)

Hocam Kocaeli ÜNİ. deyim bende . Geleyim yapalım beraber :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bu©kethead

quote:

Hocam Kocaeli ÜNİ. deyim bende . Geleyim yapalım beraber :D

Alıntıları Göster
    dostum sen al parçayı sorunun orada olduğuna eminsek her türlü yaparız sorun değil sen parçayı al yapması kolay ;) tatile falan gitçem ama özel mesaj yoluyla falan bana ulaşırsan ikimizin de müsait olduğu bir günü ayarlayıp takabiliriz sorun yok ;)

• Boşverin garantiyi 200 tl lik bir ekran hadi tamir parası 20-30 lira alsınlar o kadar para verilmez servise.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0z0z

Boşverin garantiyi 200 tl lik bir ekran hadi tamir parası 20-30 lira alsınlar o kadar para verilmez servise.
    kendi yaptır daha iyi
  • quote:

dostum sen al parçayı sorunun orada olduğuna eminsek her türlü yaparız sorun değil sen parçayı al yapması kolay ;) tatile falan gitçem ama özel mesaj yoluyla falan bana ulaşırsan ikimizin de müsait olduğu bir günü ayarlayıp takabiliriz sorun yok ;)

Eyvallah dostum . Ptesi gece İstanbul'a gideceğim . Salı çarşamba bir kaç yere sorup fiyat bakacağım . Haberdar ederim sizi de. Sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bu©kethead

quote:

Eyvallah dostum . Ptesi gece İstanbul'a gideceğim . Salı çarşamba bir kaç yere sorup fiyat bakacağım . Haberdar ederim sizi de. Sağolun

Onemli degil ;-)
    Bu arada ben cogu yere sordum tanidik telefoncular bile 180 lira fiyat cekti ama sahibinden de bi saticidan 170 lira kargo dahil olarak aldim yani en uygun fiyat genelde nette oluyor ama sen bi arastir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.