Şimdi Ara

Servis desteği olmayan marka=Acer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aspire 5100 sahibiyim.geçen sene satın aldım bilgisayarımı.Geçen hafta adaptör çalışmamaya başladı.sanırım bir çeşit temas sorunu var elimde hareket ettirince bazı durumlarda temas oluyor ve çalışmaya başlıyor.2 sene garantisi olduğu için kendi kendine bozulan adaptörümün olasılıkla değiştirileceğini düşünerek infronic'i aradım.beni teknik destek olarak başka bir firmanın telefonunu vererek başka bir numaraya yönlendirdiler.aradım ve bırakın sorun çözmeyi muhatap bile bulamıyorum.Kocaeli'de oturuyorum ve bir adaptör için İstanbul'a direk servise gitmek te pek mantıklı gelmiyor( özellikle de şu anda zaman kıtlığı içindeyken).telefona yanıt yok.destek yok!!
    Acer piyasada nispeten diğer markalara göre daha ucuz aynı özelliklere sahip bilgisayarı satmasına karşın servis desteği olmayan bir marka olarak görünüyor.Daha önce de benzer başka bir sorunu yine acer amd sempron bilgisayarımda da yaşamıştım.sorun giderilene kadar akla karayı seçtim.ancak 1 ay sonra elime bilgisayar geçti.
    Benzer sorunları olan da kimse varmıdır bu konuda? yada acaba ben acer Türkiye'nin sitesine girdiğimde teknik destek olarak görülen numarayı yanlış görüyorum da başka birilerini mi arıyorum? (yine de acer teknik servise hoşgeldiniz diyen bir ses var o kadar fazlası yok).

Not: Acer'in İstanbul dışında teknik servisi yok.Acer sahibi olmayı düşünenlere bilgi olsun..Sorununuz olduğunda yalnızsınız.Ben adaptörümün yenisini satın almak üzereyim.Birazdan sipariş vereceğim.

• infronic servis ve satış olmak üzere ikiye ayrıldı yanılmıyorsam.servis kısmı tpm teknoloji.oraya başvurman gerekiyor.
    istanbul dışında servisleri var yalnız bazı problemler yalnızca istanbulda giderilebiliyor.
    ben bilgisayarımı antalya servisine verdim oradan istanbula gönderildi.aradığımda gayet kibar çalışanlar çıktı karşıma bir de mail attım hemen arayıp ilgilendiler hatta bayağı şaşırdım.

tpm teknolojinin numarısını öğrenip orayı ararsan yardımcı olurlar.infronic e ulaştığında tpm den başka yere yönlendirdilerse belki de bilgisayarın resmi dağıtıcı tarafından ithal edilmemiştir.
  • infronic'i aradım.tpm'in numarasını verdiler lakin orayı da arayın ki bulun.Acer'ın resmi internet sitesinde istanbul dışında acer servislerinin nedense adreslerinin hiçbiri verilmemiş.infonic dediğim gibi tpm'in tel nosunu veriyor.orayı arayınca ulaşılamıyor.böyle servis anlayışı nerde görülmüş.ben eğer bu kişilere telefonla ulaşamayacaksam nasıl ulaşacağım merak ediyorum.
    Ürününün arkasında durmayan firmaya benden ban..
  • Asc Bilgisayar Merkez Kocaeli (262) 331-8780
    Netbil Bilgi İşlem Bilgisayar Dağıtım Pazarlama Tic.Ltd.Şti. Gebze Kocaeli (262) 642-8140

acerin kocaeli servisleri bence banlamadan önce araştırma yapalım.
  • ben size birşey söyliyeyim arkadaşlar benim düşüncem bu servis rezaletinin sadece Türkiye deolduğu başka ülkelerde yoktur bu olay
  • Arkadaşım anlamadığım bir şey var Daha öncede bu marka ile sorun yaşamış ve sıkıntı çekmiş birisi olarak tekrar aynı marka bir bilgisayar almana bir anlam vermedim hani bile bile LADES denir bence
    Olaya sadece bilgisayr almak olarak bakmak bence yanlış teknik destek ve geri dönüş de her zaman düşünülmesi gerekn en önemli etken olmalı diye düşünüyorum
  • forum.donanimhaber.com/register.asp

16.madde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer güvenilir bir marka mı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.