Bildirim
Servis kampanyası
Beurer HR 2000 hassas düzeltici, kaş, burun ve kulak kıllarını düzeltmek ve düzeltmek için, tarak başlığı ve çıkarılabilir kesme başlığı dahil : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B089X93SGD
11 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Mazda'lar Kasım ve Aralık aylarında 2 yıl bakım hediyeli
Mazda, Kasım ayında başlattığı ve 31 Aralık'a kadar devam edecek olan kampanyası ile, model yılına bakılmaksızın, satılan tüm Mazda otomobillerinin 2 yıl / 40.000 Km'ye kadar olan periyodik bakımlarını hediye ediyor. Böylece bu uygulama kapsamında Mazda satış alan otomobil sahipleri, 2014 yılına kadar periyodik bakımlarını ücretsiz olarak yaptırabilecekler.
Mazda modellerinde ayrıca, 2011 model yılı fırsatları da devam ediyor. Kasım ve Aralık ayları boyunca Mazda2'de 3.500 TL'ye, Mazda3'te 4.000 TL'ye, BT-50'de ise 3.500 TL'ye varan indirimler ile Mazda sahibi olabilirsiniz.
Mazda'nın bir diğer benzersiz fırsatı da Mazda6 ve CX-9 modelleri ile ilgili. 2011 model yılı Mazda6 ve CX-9'da, ÖTV artışından kaynaklanan fark Kasım ayı boyunca Mazda tarafından karşılanıyor. Böylece bu iki modelde ÖTV artışı öncesindeki fiyatlar halen geçerliliğini koruyor.
Siz de tüm bu fırsatlardan yararlanmak için en yakın Mazda bayisine uğrayın, 2011'i karlı kapatın.
Kategori: Mazda Genel Haberleri
-
Ayrıca 5 aralığa kadar kışa merhaba kampanyası var, işçilik ve yedek parça %20 indirimli -
quote:
Orijinalden alıntı: WpTürkiye
Ayrıca 5 aralığa kadar kışa merhaba kampanyası var, işçilik ve yedek parça %20 indirimli
Nerede yazıyor acaba ben göremedim? -
0312 291777 mazda Opan, bugün öğlen aradım 8 aralık tarihine randevu almak için, 5 aralığa kadar kampanya var 5 aralıktan önce gelin dediler bende 3 aralığa aldım randevuyu, Türkiye genelinde geçerliymiş kampanya ve 5 aralıkta bitiyormuş, servislerle görüşüp bilgi alabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: WpTürkiye
0312 291777 mazda Opan, bugün öğlen aradım 8 aralık tarihine randevu almak için, 5 aralığa kadar kampanya var 5 aralıktan önce gelin dediler bende 3 aralığa aldım randevuyu, Türkiye genelinde geçerliymiş kampanya ve 5 aralıkta bitiyormuş, servislerle görüşüp bilgi alabilirsiniz.
Bu bahsettiğiniz bakım hediyesiylemi ilgili ? -
Hayır bu tamamen ayrı bir kampanya, kış öncesi bakımlar için kampanya yapmışlar işçilik ve yedek parçada %20 indirim var 5 aralığa kadar. -
Selam, peki servis kampanyasının içeriği tam olarak nedir? Aracın servis kontrolü sırasında yağıydı filtresiydi diğer aşınan parçaları vs değiştirmek gerek dediğinde servis o parça değişikliklerini de kapsayacak mı? Üst sınırı nedir? bilgisi olan var mı? -
Sınır falan yok hocam fatura ne tutuyorsa %20 sini siliyorlar..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X