Şimdi Ara

Servis kitlendi. Ben bu işi biliyorum diyen ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valliant vcw282. 2 servise gösterdim, çözen olmadı. Kombi normal ısıtma durumunda açılıyor. Yanma gerçekleşiyor. Alev ilk kademeden 2. kademe ye geçiyor. Veeee
    Üstteki yanma hanesinden, önce tak ardından su gideri sesine benzer bir ses (holollolop) yakmayı kesiyor. Alev sönüyor. Kombi basıncı yükseliyor. Hararet süratle çıkıyor. Buhar çıkıyor. Her yanışta bunu yapıyor.
    Genleşme tankı kontrol edildi.
    Motor yetersiz kalıyor düşüncesiyle yeni motorla test edildi.
    Kalarifer gidiş ve dönüş test edildi.
    Filtreler temizlendi.
    Kombi açılmadan önce havalar alındı. Hava var demeyin. Ama hava sanki bir yerden emiliyor.
    Genleşme tankındanmı hava geliyor diye; Basıncın çıkması kabul edilerek imbisat havası boşaltıldı ve subop tıkanarakta denendi.
    Tek yanma hanesi sıcakta bir açılma yapıyor, düşüncesi kaldı. Oda normal şartlarda içindeki basınçlı suyu dışarı atması gerekir hava emmek yerine.
    Kaldık ortada, varmı fikri olan ?

• Gerçekten ilginç olmuş eminimki saçma sapan bir hadise çıkacak yardımcı olamıyorum ama merakla sonucu takıp edıyor olacagım şimdilik geçmiş olsun
  • bu kombiye servisin baktığına hiç inanmıyorum arkadaşım onu söyliyim senin sorunun 3 yollu vana yön verniyor kombi hararete düşüyor
     Servis kitlendi. Ben bu işi biliyorum diyen ?
  • Özel servis çağırmıştır arkadaş belki zaten mantıkende siz haklısınız valiat merkez servisten çalışıyor diye biliyorumyani cözümsüz bırakmalarıımkansız gıbı
    Özel servislerde valiant konusunda yetersız kalıyor buyuk ıhtımal ozeldır
  • bende özel servisim vaillantın şimdiki elemanları haklı adam nerden bilsin wcw serisini onlar bile açıp bana soruyorlar bu kombileri bu kombi vaillantın şimdiki genç elemanlarından yaşlı asgari ücretle teknik eleman çalışırmı çalışırsa kaliteside bu kadar olur merkezden adresler gelince seçiyorlar vck ve vcw serilerinde işlem zor olduğu için zorlanıyorlar haliyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: abd1984

bende özel servisim vaillantın şimdiki elemanları haklı adam nerden bilsin wcw serisini onlar bile açıp bana soruyorlar bu kombileri bu kombi vaillantın şimdiki genç elemanlarından yaşlı asgari ücretle teknik eleman çalışırmı çalışırsa kaliteside bu kadar olur merkezden adresler gelince seçiyorlar vck ve vcw serilerinde işlem zor olduğu için zorlanıyorlar haliyle

Bilgilendirme için tşkler vailant aklımda farklı kalmış zaman her şeyi değiştiriyor demmekki

Bir bilgi edinebilirmiyim vailant yedek para bulunabılıyormu pıyasada istanbuldayım kombımın 3 yollusunda sorun var içindeki kauçuk top sorunlu takılma yapıyor sanırım bi seride sorun vardı v.s dediler ama piyasada 3 yollu hatta olsa içindeki kağuçuk top gerekli

• hangi modelin üç yollusu vck .vwc.vuw hangisi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar
    Evet çağrılanlar özel servis. Valliant servis artık bu tip kombilerle tahminen uğraşmak istemediğinden, yıllık bakım sözleşme bedellerini çok yukarılara çektiğinden 2 yıl önce ilişkimizi dondurduk. Ancak gelen servislerden biri abd1984 arkadaşımızın dediği gibi bu işi bilenlerden destek almak için yanımızda aradı. Tabi bu konuda parçada sorun. Belkide bu sebeple olmuyor deniyor. abd1984 öneriniz doğrultusunda 3 yollu vana ile kendim uğraşacağım.
  • quote:

hangi modelin üç yollusu vck .vwc.vuw hangisi

Üstad VUW modelin ki motor saglam 3 yolludaki kauçuk top sorunlu sanırım 2002-2003 model hatta bir ara bu modellerde bu sorun kronık dıye duydum ama alanım degıl anlamam :)
  • quote:

hangi modelin üç yollusu vck .vwc.vuw hangisi

Üstad sanrım yogunsunuz ama parça hakkında bilgi gerçekten makbule geçer vailant da var ama astronomık
  • komple var motoru üstünde 200 tl tamir takımı full sıfır her şeyi
  • quote:

komple var motoru üstünde 200 tl tamir takımı full sıfır her şeyi

Hemen hemen vailantla aynı geliyor gibi avantajımız olmuyor neredeyse hatta vailantın parça garantisi olayınıda hesaplarsak hiç avantaj yok tek + sı motor üstünde olması ama oda ihtiyaç degil daha ekonomik bir şekli varmıdır ?
  • vaillant tan ne farkımız var oda aynı parçayı kullanıyor bende garanti bizde veriyoruz motorsuz 150 tl olur normalde kullanıcıya parça vermem ağzımdan çıktı bi kere daha ekonomik dersen hurdalığı gez derim karar senin işte forumuda bu yüzden sevmiyorum herkes işini bedavaya kapatmaya bakıyor karşı tarafı düşünen az biz bu işe herkes kafelerde avm lerde orda bu gezerken yıllarımızı verdik öyle pis evlere girdikki köpeği bağlasan durmaz kolay değil bu işler
  • quote:

vaillant tan ne farkımız var oda aynı parçayı kullanıyor bende garanti bizde veriyoruz motorsuz 150 tl olur normalde kullanıcıya parça vermem ağzımdan çıktı bi kere daha ekonomik dersen hurdalığı gez derim karar senin işte forumuda bu yüzden sevmiyorum herkes işini bedavaya kapatmaya bakıyor karşı tarafı düşünen az biz bu işe herkes kafelerde avm lerde orda bu gezerken yıllarımızı verdik öyle pis evlere girdikki köpeği bağlasan durmaz kolay değil bu işler

karar senin işte forumuda bu yüzden sevmiyorum herkes işini bedavaya kapatmaya bakıyor karşı tarafı düşünen az biz bu işe herkes kafelerde avm lerde orda bu gezerken yıllarımızı verdik öyle pis evlere girdikki köpeği bağlasan durmaz kolay değil bu işler

Kimsenin bir şeyi bedava istediği felan yok ,elimdeki neredeyse 10 yıllık cihaz satsam 250 tl etmez üstünde sorunlu bir parça var sizinle bunu paylaştım forum anlayışına uygun olarakda bir ricada bulundum hepsi bu kadar gereksiz bir tepki olmuş .

Bende yıllarca teknik servis işlettim neyin ne oldugunu bilmeyen biri degilim size bana parça hediye edin demedim .

Üstelik tüm kombiicler vailant teknik serviste çok kazıkçı bizden ne farkları var derken aynı rakkam a çok yakın bir rakkam teleffuz ettiniz bende bunu dile getirdim .

Vaillantla ne farkımız var derseniz bir suru fark olacagı muhtemeldir hiç bir zaman bir teknik servis bir distiribitorle kendini bir tuttamaz
    Neyin ne kadar zor kolay oldugu konusunda ise konu teknikservis hizmetleri ise bu forumdaki bir çok üyenin yaşı yetmez benim tecrübeme

Bende forumların bu yanını sevmiyorum birisine bir şey sordugunuzda birden kendini padişah sanıp ferman vermeye kalkıyor hemde karşıısndaki kim hç bilmeden

• forumda olmamız ticaret kurallarını geçersiz saymaz ..parça fiyatı motoru üstünde 80 lira alışı ama bu fiyata almayı beklemeyin dimi
  • quote:

forumda olmamız ticaret kurallarını geçersiz saymaz ..parça fiyatı motoru üstünde 80 lira alışı ama bu fiyata almayı beklemeyin dimi

hocam bu işlemi siz yapsanız işçilikle kaç lira olur:))
  • 220 TL İŞÇİLİK DAHİL 2 YIL GARANTİLİ WUW SIFIR ÜÇ YOLLU
  • quote:

forumda olmamız ticaret kurallarını geçersiz saymaz ..parça fiyatı motoru üstünde 80 lira alışı ama bu fiyata almayı beklemeyin dimi

Haklısınız tabiki ticaretinizi yapacaksınız ama parça bazında sordum sanırım doğru cevap maliyetide göze aldığınızda
    Eğer parcayı elden alacaksanız 120 tl montajı bizim ekibimiz yaparsa 200veya 220 tl olabilirdi
    Sizin ilk yazdıgınızdan çıkan sonuç parça bedeli 200 tl şeklinde bu şekilde oluca adı ticaret olmuyor ve bunu doğru buluyor iseniz malesef ticareti yanlış ögrenmişsiniz diyeceğim Ama yok kastınız parça dahil degişim dahil ücret ise yanlış ifade etmişsiniz benimde tepkim bu yönde
    Umarım meramımı anlatabilmişimdir
  • 500 de derim bedavada o bana kalmış herkes özgür tepkiye falan gerek yok
  • quote:

500 de derim bedavada o bana kalmış herkes özgür tepkiye falan gerek yok

Pardon haklısınız kabahat sizde degil.
    Yoruma gerek yok mesajlar ortada herkeze açık okuyan yorumlar hayırlı işler size
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.