Şimdi Ara

Servis yanlış LCD panel taktı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dell Inspiron N5010 G74F45 model bilgisayar kullanıcısıyım. An itibari ile garanti süresinin dolmasına 8 gün kalmıştır.
    Kullandığım WLED ekranımda leke oluşması sonucu yaptığım şikayet üzerine 1 ay önce servis tarafından ekran değişimi yapıldı. 4NXKN kodlu LCD panel bilgisayarıma takıldı. Ancak bu ekranın benim önceki ekranım ile aynı olmadığını bir çok şekilde tespit ettim.

Servisi aradığımda bana N5010'ların standart tek ekranı olduğunu, yanlış takılma ihtimalinin olmadığını, benim önceki ekranı yanlış hatırlıyor olabileceğimi söylediler.
    Dell'in online parça satışı için yönlendirdiği dparca.com dan baktığımda da N5010 için 6 farklı kodlu ekran olduğunu gördüm.

http://www.dparca.com/aramamodelgrup.asp?KategoriID2=188&ModelID1=9NaN641&L=1&KD=&title=INSPIRON%20%BB%20Inspiron%20N5010%20%BB%20LCD%20PANEL

sonuç olarak adamlar değiştirmiyor herhangi bir şey ispat etme şansım var mı bilmiyorum. sikayetvar.com a şikayet yazdım ancak bir sonuç alacağımı sanmıyorum.
    Daha önce bana yanlış anakart takmışlardı ispat edene kadar 2 aydan fazla zaman geçti defalarca aradım sonunda haklılığım ortaya çıkmıştı ve tekrar düzgününü taktılar.
    yine yok standart ekran yanlış olması imkansız diyorlar ama öncekiyle aynı olmadığına eminim. Sizce ne yapabilirim. Aklına birşey geleni yardımcı olabilirse sevinirim.
    Teşekkürler, İyi Forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garandiru -- 5 Aralık 2012; 11:12:28 >

• yok mu fikri olan, elimde mi patladı yani
  • Göz göre göre sömürülüyoruz. Kimsenin bir şey yapabileceği yok! Adamlar bu senin önceki ekranınla aynı diyor, seni cahil yerine koyuyor çıkıyor işin içinden. Gerçekten sıkıntılı bir sistem!
  • yok mudur yardımı dokunacak??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.