Şimdi Ara

SERVİSCİ KOPYA PROFOSYONEL FORMATLAMIŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pc servise verdim bende orijinali varken kopya yazılım yüklemişler profosyonel.. bende home edition var, format atmasını biliyorum ancak profosyoneli silip home editionu kurucam öğrenmek istediğim başka bişi yapmam gerekiyormu formatlarken tekrar c ve d olarak çıkarmı? c yi formatlıcamda d duruyorsa sorun yapmaz değilmi arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum formata başlıcam da şimdiden teşekkürler.

• sorun olmazda bence ne gerek var dursun illa orjinal istersen orjinal yapma yollarıda var ama sen bilirsin tabi..
  • sorun olmas ama orijinali var kardeş ne gerek var. lisanslı yazılımların illa bi artısı vardır
  • sen formatı at atarken hard dıskını ıkıye böle bence dıger halli mantıksız gelıyor abna
  • daha önce c ve d ye bölmemiştim kısaca bi yazarmısın kardeş
  • forumda arat varrr
  • Böyle servise

Kardeş forumda arat bulursun + zaten sen formata başlayınca yönergeler sana yol gösterir yaparsın.
  • buldum arkadaşlar saolun fakat c ve d yi bölüyoruz ya c ye kaç mg yapayım orda takıldım sadece
  • hdd ne kadar
    ben xp ye 20 gb ayırdım yetiyor.
  • pentium 4 cpu 2,80 ghz 256 ram kardeş
  • hdd ne kadar dedı
  • quote:

Orjinalden alıntı: srkn_aty

pentium 4 cpu 2,80 ghz 256 ram kardeş

yok sistem değil harddisk in boyutu ne kadar

ben 160 sata kullanıyorum 20 gb xp - 10 gb pardus - 100 gb depo geri kalan 23 gb da geçici depo
  • 80 gb arkadaşlar özür
  • Bunun için formata gerek yok.
  • quote:

80 gb arkadaşlar özür

eğer oyun yukluyorsan yarısı bile yetmeyebiliyor bazen benim tavsiyem 50+30 olabilir bir çökmeye karşı d-30 da saklarsın ama o kadar alana saladığım müzik film vs sığmaz diyorsan sen ayarlıcan tabi...
  • 80 GB diski
    C: 15
    D: 65
    olarak bölersen, C bölümüne WinXP ve kullanacağın programları kurarsın. Ortalama bir kullanıcı isen yaklaşık %30 gibi bir boş alanın kalır işletim için.
    D bölümü de depo alanı olarak fevkalade yeterlidir.
    Yok eğer ağır oyun oyuncusu isen, 40 + 40 yapman iyi olur.
    Bilgisayarı oyun amaçlı kullanıyorsan fazla program da yükleme derim.
  • quote:

sorun olmas ama orijinali var kardeş ne gerek var. lisanslı yazılımların illa bi artısı vardır

Lisanslı yazılımın çok matah bi artısı yok, emin ol.
    Ve xp pro; home sürümünden kat kat iyidir (özellikle sistem servisleri açısından).

xp lisansın sana sadece sorunsuz windows update yaptırır, ki elindeki korsan proyu lisanslı gibi göstermek için de yöntem mevcut.
    İnternette "legitcheckcontrol patch" diye aratırsan sorun çözülür ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fuzz

quote:

sorun olmas ama orijinali var kardeş ne gerek var. lisanslı yazılımların illa bi artısı vardır

Lisanslı yazılımın çok matah bi artısı yok, emin ol.
    Ve xp pro; home sürümünden kat kat iyidir (özellikle sistem servisleri açısından).

xp lisansın sana sadece sorunsuz windows update yaptırır, ki elindeki korsan proyu lisanslı gibi göstermek için de yöntem mevcut.
    İnternette "legitcheckcontrol patch" diye aratırsan sorun çözülür ;)

• quote:

lisansli yazilim kullanmak tabiki onemli bende lisansli kullaniorum fakat yazilim olarak hic bir artisi yok
    eksisi para veriosun :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.