Param oluyor İphone alıyorum kredi kartı borcu artıyor satıyorum.Sonra tekrar paralanıyorum alıyorum.Para sıkıntısı başlıyor satıyorum...Öğrenci hali
anlıyorum seni öğrencilik işte
quote:
Orjinalden alıntı: MrtPlt
quote:
Orjinalden alıntı: sylargray
quote:
Orjinalden alıntı: SiNaN33
abi 3g deki ses açma kapama tuşu gerçekten çok dandikmiş ya bu kadarda dandik yapılmaz be kardeşim
2g'min gözünü seveyim, 1 yıldır kullanıyorum şimdiye kadar hiçbir sorun çıkartmadı
aynen
böyle sorunların olması 3g için çok eksi aslında...adamlar iyi ce abartmış kalite konusunda ucuz olsunda aman bi şey olunca hemen yenisi ile değişim...varmı böyle bi şe tamamen imaj zedeleyici...
25 kasımda götürdüm yani geçen salı servise.. hala değişim cihazı bekleniyor yazıyor... inşallah cumaya kadar gelir de bayramda kavuşurum telefonuma:(
hocamnaısl oldu cihazı değiştirdilermi acaba
Ben amerikadan almıştım 11 temmuzda ve 4 gun kullandıktan sonra benimkide koptu gittim apple store a anında yenisini verdiler. o tuşta gerçekten bir dandiklik var.
yok hala alamadım yeni cihazı.. arıyorum sürekli sipariş verdik bekliyoruz diyorlar.. bayramdan sonraki hafta yuksek ihtimal gelirmiş.. beklemekteyiz..
quote:
Orjinalden alıntı: barisp
yok hala alamadım yeni cihazı.. arıyorum sürekli sipariş verdik bekliyoruz diyorlar.. bayramdan sonraki hafta yuksek ihtimal gelirmiş.. beklemekteyiz..
yani cihazi degisecekler oylemi iyi o zaman bende bayramdan sonra yoluyayim hangi servis tam olarak adresini verebilirmisin kargoyla yollayacagim
tuş koptu diye yenisiylemiş değişiyolar ? Ozaman süper garanti olayı. 50 takla attırırlar benim bildiğim
bnde koşesini vurdum :( tuş tam çalışmıyor.. yanlız bnmki sizinki gibi dandik 3G deilde 2G olduğu için düğmem kopmadııı
hocam nasil oldu senin cihazi degistirdilermi yoksa onarip vereceklermi
daha hala bekliyoruz bayram girdi araya
bende bekliyorum hala bayramdan sonraki hafta muhtemelen gelir demişlerdi bakalım.. seninkide etilerdeki servistemi DuKabey?
Valla çok üzüldüm. O kadar para ver sonra ses tuşu kopsun Ben 1 yıldır 2G kullanıyorum üzerinde çizik bulamazsınız. Çizilmesin diye kılıf kullanıyorum
3G de malzemeden çalındığı apaçık ortada...
Umarım biran önce değişimi yaparlar, geçmiş olsun.
quote:
Orjinalden alıntı: barisp
bende bekliyorum hala bayramdan sonraki hafta muhtemelen gelir demişlerdi bakalım.. seninkide etilerdeki servistemi DuKabey?
evet etilerdeki servste benmkide
Arkadaşlar hiçbir GENPA da 8 Gb yok maalesef bende sizin gibi bekliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: TuVNeRa
O düğmeyi koparmayı nasıl başardın?
Merkez serviste Islemler tamamlanmistir, subemize henüz geri gelmemistir. yeni telefon gelmiş sanırım bakalım şubeye ne zaman gelecek ama 2-3 günden fazla sürmez heralde..
Yetkili Teknik Servisimizdeki ürününüzle ilgili bilgiler Telefon iPhone 3G, 8GB Black Cep Te Teknik servis kayit tarihi 25/11/2008 Şube Teknik Servis ( Kadiköy ) Durum Islemler tamamlanarak ,kayit alinan subeye Kargo ile gönderilmistir. (Henüz subeye ulasmamistir.) Son işlem tarihi 18/12/2008
bende dün itibari ile 3. iphone umu aldım biraz sana benzer durumlardan dolayı ama işte illa iphone alıyor insan hastalık
quote:
Orjinalden alıntı: guneyonur
quote:
peki neden 3 tane kullandın merak ettim
Param oluyor İphone alıyorum kredi kartı borcu artıyor satıyorum.Sonra tekrar paralanıyorum alıyorum.Para sıkıntısı başlıyor satıyorum...Öğrenci hali
size çelikten yapılmıs iphone versem pestilini çıkarırsınız valla az kibar kullanın su aleti yaw töbe töbe .. adam yandaki tusu koparıyor yaw varmı böle bişi nasıl başarmıssınız sastım kaldım pisikolar sizi