Şimdi Ara

ses açıp kapatma tuşu koptu?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
5.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: guneyonur

quote:

peki neden 3 tane kullandın merak ettim

Param oluyor İphone alıyorum kredi kartı borcu artıyor satıyorum.Sonra tekrar paralanıyorum alıyorum.Para sıkıntısı başlıyor satıyorum...Öğrenci hali

anlıyorum seni öğrencilik işte

• quote:

Orjinalden alıntı: MrtPlt

quote:

Orjinalden alıntı: sylargray

quote:

Orjinalden alıntı: SiNaN33

abi 3g deki ses açma kapama tuşu gerçekten çok dandikmiş ya bu kadarda dandik yapılmaz be kardeşim

2g'min gözünü seveyim, 1 yıldır kullanıyorum şimdiye kadar hiçbir sorun çıkartmadı

aynen

böyle sorunların olması 3g için çok eksi aslında...adamlar iyi ce abartmış kalite konusunda ucuz olsunda aman bi şey olunca hemen yenisi ile değişim...varmı böyle bi şe tamamen imaj zedeleyici...

• 25 kasımda götürdüm yani geçen salı servise.. hala değişim cihazı bekleniyor yazıyor... inşallah cumaya kadar gelir de bayramda kavuşurum telefonuma:(
  • hocamnaısl oldu cihazı değiştirdilermi acaba
  • Ben amerikadan almıştım 11 temmuzda ve 4 gun kullandıktan sonra benimkide koptu gittim apple store a anında yenisini verdiler. o tuşta gerçekten bir dandiklik var.
  • yok hala alamadım yeni cihazı.. arıyorum sürekli sipariş verdik bekliyoruz diyorlar.. bayramdan sonraki hafta yuksek ihtimal gelirmiş.. beklemekteyiz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: barisp

yok hala alamadım yeni cihazı.. arıyorum sürekli sipariş verdik bekliyoruz diyorlar.. bayramdan sonraki hafta yuksek ihtimal gelirmiş.. beklemekteyiz..
    yani cihazi degisecekler oylemi iyi o zaman bende bayramdan sonra yoluyayim hangi servis tam olarak adresini verebilirmisin kargoyla yollayacagim
  • tuş koptu diye yenisiylemiş değişiyolar ? Ozaman süper garanti olayı. 50 takla attırırlar benim bildiğim
  • bnde koşesini vurdum :( tuş tam çalışmıyor..
    yanlız bnmki sizinki gibi dandik 3G deilde 2G olduğu için düğmem kopmadııı
  • hocam nasil oldu senin cihazi degistirdilermi yoksa onarip vereceklermi
  • daha hala bekliyoruz bayram girdi araya
  • bende bekliyorum hala bayramdan sonraki hafta muhtemelen gelir demişlerdi bakalım.. seninkide etilerdeki servistemi DuKabey?
  • Valla çok üzüldüm. O kadar para ver sonra ses tuşu kopsun
    Ben 1 yıldır 2G kullanıyorum üzerinde çizik bulamazsınız. Çizilmesin diye kılıf kullanıyorum

3G de malzemeden çalındığı apaçık ortada...

Umarım biran önce değişimi yaparlar, geçmiş olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: barisp

bende bekliyorum hala bayramdan sonraki hafta muhtemelen gelir demişlerdi bakalım.. seninkide etilerdeki servistemi DuKabey?

evet etilerdeki servste benmkide
  • Arkadaşlar hiçbir GENPA da 8 Gb yok maalesef bende sizin gibi bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

O düğmeyi koparmayı nasıl başardın?

• Merkez serviste Islemler tamamlanmistir, subemize henüz geri gelmemistir.
    yeni telefon gelmiş sanırım bakalım şubeye ne zaman gelecek ama 2-3 günden fazla sürmez heralde..
  • Yetkili Teknik Servisimizdeki ürününüzle ilgili bilgiler
    Telefon iPhone 3G, 8GB Black Cep Te
    Teknik servis kayit tarihi 25/11/2008
    Şube Teknik Servis ( Kadiköy )
    Durum Islemler tamamlanarak ,kayit alinan subeye Kargo ile gönderilmistir. (Henüz subeye ulasmamistir.)
    Son işlem tarihi 18/12/2008
  • bende dün itibari ile 3. iphone umu aldım biraz sana benzer durumlardan dolayı ama işte illa iphone alıyor insan hastalık
    quote:

Orjinalden alıntı: guneyonur

quote:

peki neden 3 tane kullandın merak ettim

Param oluyor İphone alıyorum kredi kartı borcu artıyor satıyorum.Sonra tekrar paralanıyorum alıyorum.Para sıkıntısı başlıyor satıyorum...Öğrenci hali

• size çelikten yapılmıs iphone versem pestilini çıkarırsınız valla az kibar kullanın su aleti yaw töbe töbe .. adam yandaki tusu koparıyor yaw varmı böle bişi nasıl başarmıssınız sastım kaldım pisikolar sizi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.