Şimdi Ara

ses açıp kapatma tuşu koptu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
5.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1 ayı geçti iphonu kullandığım ama nazar mı değdi nedir ses açıp kapatmaya yarayan telefonun sol üstündeki kaydırmalı tuş koptu..

yapışkanındanmıdır nedir anlamadım neyseki parçayı kaybetmedim sağda solda düşmedi yani..

bunu nasıl yaptırabilirim garantiye wermek gerekirmi..
    yapabilecek yerler varmıdır istanbulda oturuyorum anadolu yakasında..

cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim..

• yaw bişi sorcam biri cevap vermedi ...settings>sound>ordan Tower bell (can sesi) 'ni calıp hısırdı-cızırtı war mı bi bakar mısın ?! ....cok merak ettim ?!
  • O düğmeyi koparmayı nasıl başardın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: barisp

arkadaşlar merhaba..

1 ayı geçti iphonu kullandığım ama nazar mı değdi nedir ses açıp kapatmaya yarayan telefonun sol üstündeki kaydırmalı tuş koptu..

yapışkanındanmıdır nedir anlamadım neyseki parçayı kaybetmedim sağda solda düşmedi yani..

Dostum senin sorduğun sorumu. Madem garantili, madem tuşun koptu, madem 1 ay oldu hemen fırla GENPA 'ya git. Bende anadolu yakasındayım bende gidicem bugun yarın. Genpa'nın telefon numarası (0212) 359 0 359 hemen ara ve ne yapabileceğine sor. Ama kesin değiştirirler içini ferah tut.

• quote:

Orjinalden alıntı: Ladrub

quote:

arkadaşlar merhaba..

Dostum senin sorduğun sorumu. Madem garantili, madem tuşun koptu, madem 1 ay oldu hemen fırla GENPA 'ya git. Bende anadolu yakasındayım bende gidicem bugun yarın. Genpa'nın telefon numarası (0212) 359 0 359 hemen ara ve ne yapabileceğine sor. Ama kesin değiştirirler içini ferah tut.

Ölü piksel, ışık sızması gibi üretim hatalarında hiçbir sorun çıkarmıyorlar ama bu tarz bir sorun için kullanıcı hatası deyip garanti kapsamında karşılamayabilirler.

• garantiye gönder arkadaşım sen hiç uğraşma.
  • teşekkürler cevaplarınız için inşallah garanti kapsamı içindedir ve kısa süreli iphonesuz kalırım.. uzun sürmesin de:(( gelişmelerden haberdar ederim tekrar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bugün verdim teknik servise bakalım ne zaman geri alabilcem.. garanti kapsamında tamir edilecekmiş öyle dediler.. çizik sayılmayacak kadar küçük birşeye burda çizik war dediler ya baktım telefonun arkasındaki elma işaretinin küçücük biyerinde güneşe doğru tutulunca zar zor görülen bişi.. dedim onu yazın sadece elma işaretinde diye sonra telefon çizik içinde gelmesin bana.. oyle yazdılar hatta az çizik dediler..
    servisten gelince de yazacağım gelişmeleri..
  • benmkide koptu ya bugn anlamadm elimde kaldı cat die
  • abi 3g deki ses açma kapama tuşu gerçekten çok dandikmiş ya bu kadarda dandik yapılmaz be kardeşim
  • quote:

Orjinalden alıntı: SiNaN33

abi 3g deki ses açma kapama tuşu gerçekten çok dandikmiş ya bu kadarda dandik yapılmaz be kardeşim

2g'min gözünü seveyim, 1 yıldır kullanıyorum şimdiye kadar hiçbir sorun çıkartmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: sylargray

quote:

abi 3g deki ses açma kapama tuşu gerçekten çok dandikmiş ya bu kadarda dandik yapılmaz be kardeşim

2g'min gözünü seveyim, 1 yıldır kullanıyorum şimdiye kadar hiçbir sorun çıkartmadı

aynen ya adamlar 3g nin maliyetini düşürmek için herşeyden kısmışlar ortayada böle sorunlar çıkıyo doğal olarak kasa çatlaması tuş dökülmesi 2g nin maşallahı var malzemeleri çok kaliteli

• bugün götürdüm genpaya yenisiyle degistirilicekmis acaba ne zaman gelir yenisi
  • hocam benimkide koptu yapistirayim dedim yapistirdim yine koptu ama icinde yapiskan kaldi acaba servise yollasam problem cikarmi
  • quote:

bugün verdim teknik servise bakalım ne zaman geri alabilcem.. garanti kapsamında tamir edilecekmiş öyle dediler.. çizik sayılmayacak kadar küçük birşeye burda çizik war dediler ya baktım telefonun arkasındaki elma işaretinin küçücük biyerinde güneşe doğru tutulunca zar zor görülen bişi.. dedim onu yazın sadece elma işaretinde diye sonra telefon çizik içinde gelmesin bana.. oyle yazdılar hatta az çizik dediler..

Gecmis olsun da birsey sormak istiyorum, bu cizik meselesinden hicbir sey anlayamadim, tamir sirasinda telefonun herhangi bir yerinde sizin yaptiginizdan daha fazla cizik olur ise diye mi? Ilk okudugumda anlamamistim da simdi anladim olayi.
  • quote:

bugün verdim teknik servise bakalım ne zaman geri alabilcem.. garanti kapsamında tamir edilecekmiş öyle dediler.. çizik sayılmayacak kadar küçük birşeye burda çizik war dediler ya baktım telefonun arkasındaki elma işaretinin küçücük biyerinde güneşe doğru tutulunca zar zor görülen bişi.. dedim onu yazın sadece elma işaretinde diye sonra telefon çizik içinde gelmesin bana.. oyle yazdılar hatta az çizik dediler..
    ocam nasil oldu acaba cihazi degistilermi?
  • quote:

quote:

aynen
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrtPlt

quote:

quote:

aynen

2G İphone ların kesinlikle daha dayanıklı ve kaliteli malzemeden yapıldıkları aşikar2007 eylülden 3 Adet 2G İphone kullandım kesinlikle böyle problemlerle karşılaşmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guneyonur -- 1 Aralık 2008; 21:38:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: guneyonur

quote:

Orjinalden alıntı: MrtPlt

quote:

quote:

aynen

2G İphone ların kesinlikle daha dayanıklı ve kaliteli malzemeden yapıldıkları aşikar2007 eylülden 3 Adet 2G İphone kullandım kesinlikle böyle problemlerle karşılaşmadım.

peki neden 3 tane kullandın merak ettim

• quote:

peki neden 3 tane kullandın merak ettim

Param oluyor İphone alıyorum kredi kartı borcu artıyor satıyorum.Sonra tekrar paralanıyorum alıyorum.Para sıkıntısı başlıyor satıyorum...Öğrenci hali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guneyonur -- 1 Aralık 2008; 22:16:02 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.