Şimdi Ara

Ses ayarı simgesi yerinde yok..!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şöyle bir problemle karşıkarşıyayım arkadaşlar;

bilgisayar açıldığı zaman ses ayarı simgesi aktif olmuyor ,sadece antivirin simgesi ve msn geliyor bu durumda msn oturum açamıyor çünkü açılması gereken internet bağlantı durumu(iki ufak monitör)simgesi de ortalarda yok.Bunların hepsi denetim masasından ses ayar simgesine girip aktifleştirdiğim zaman ortaya çıkıyor ve problem kalmıyor tabi ses ayar simgesi açılırken aktif olmadığından win başlangıç müziğini de duyamıyorum.

(Kullanılan makina compaq presario 2710 soundmax ses çipli)

• ses kartının dos driverini yuklerseniz.sorun cozulebilir.
  • dos driverımı nasıl yüklicem?xp sp2 kullanıyorum

Bu arada makina kapanıp açıldığında aynı problemler başgösteriyor
  • İşletim sisteminde problem olabilir. Bilgisayarı Güvenli kipte açıp eski sürücüleri kaldır, yeni sürücüleri tekrar yükle. Ses kartın aygıt çakışmasından dolayı da aktif olamıyor olabilir.
  • başlat/özellikler/görecubuğu/etkin olmayan simgeleri gizle/özellikler oradan ses için gerekli bölümü işaretle
    kolay gelsin
  • başlat özelliklerden girdim ses simgesini herzaman göster dedim kapadım açtım makinayı gene aynı bir de güvenli kipi açıp eski sürücüleri kaldırmayı denicem
  • başlat / ayarlar denetim masası bölümündeki saund kısmındaki mute nin altındaki kutucuğu işaretle

işaretli ise işareti kaldır uygula de sonra tekrar işaretleyip tamam de

network kısmındaki bağlı olduğu ağ bağlantısının sağ tuş özellikler

bağlandığında birim alanında simge göster diye bir seçenek vardır onu işaretle

kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Görüntü var ses yok
    13 yıl önce açıldı
    BSPlayer'da ses var görüntü yok
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • başlat / ayarlar denetim masası bölümündeki saund kısmındaki mute nin altındaki kutucuğu işaretle

işaretli ise işareti kaldır uygula de sonra tekrar işaretleyip tamam de

bunu yaptım işe yaramadı network kısmındaki yer zaten işaretliydi
  • sorun çözüldüyse bildirsen iyi olur
  • şu ana dek ne yaptımsa işe yaramadı,antiviri kaldırdım kurdum bi de virüs taraması yaptım nafile,msn yi kaldırdım kurdum olmadı,soundmax ses driverını kaldırdım kurdum yok,güvenli kipte açtım aygıt yöneticisinden baktım eski driver var mı diye bişey göremedim

makinada baya kasıldı bu arada malumunuz notebookllarda hdd ler genelde 4200rpm açkapa aç kapa artema oldu

neyse çok da önemli değil win başlangıç sesini duymayaveririz ölmeyiz ya...simdi xp yi bir daha kur demeyin saydım en az 50 tane kurulu program var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.