Arkadaşlar merhaba bu benim ilk konu açışım o yüzden yardımcı olursanız sevinirim. (Yaşım 17 küçük değilim bilgisayardan da baya bir anlarım). Öncelikle bende 1 tane 2+1 ses sistemi var (piyasadan kalktı creative a300 ama ses kalitesi falan süper) ama sol hoparlörü yok. Windows 10 ayarlarından da mono sesi aç kapat yapmak güzel oluyor ama ben kulaklık (james donkey 711) ve hoparlör arası çok geçiş yapıyorum. Sürekli ayarı açıp kapatmak istemiyorum. Ama denge ayarından da yapmak istemiyorum tam olarak tüm sesler gelmiyor yani ayarlardan mono ayarını açıp kapamaktan başka seçenek kalmıyor. Bunun için ne yapabilirim görev çubuğunun sağ tarafındaki ses işaretinden hoparlörü seçince mono özelliği ayarlardan kendi kendine açılsın, kulaklığı seçince mono özelliği ayarlardan kendi kendine kapansın istiyorum. Görev zamanlayıcıdan bakayım belki yaparım dedim ama bir şey bulamadım. Bir el atar mısınız? (Yazarken kural ihlali yaptıysam kusura bakmayın bu forumda yeniyim) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfeVarol -- 13 Eylül 2020; 16:24:51 > |
Bildirim