ses çıkartmayan bir kalem ariyorum
-
-
-
Deren ilk okulu nerde okudun birine benzetiyorumda kusura bakma cevaplamak zorunda degilsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çok teşekkür ederim bende o uçtan vardı da şu an yeni kalem aldım rotring tikky 0.5.
bu işime yarar değil mi?
veya kalemimi tekrardan değiştirmeme gerek var mı?
-
En kalitesiz kalemlerden biridir kendisi. Rotring markasından soğutan kalemdir. Ne mekanizması sağlamdır ne de tutma yerindeki kauçuklar. Çok fazla dayanmaz zaten.
Uç tavsiyesine gelecek olursam H değerleri sertliği ifade eder. B değerleri yumuşaklığı ifade eder. Yanlarındaki sayılar da derecesini ifade eder. 2B-3B-4B şeklinde gittikçe daha yumuşak ve daha az ses çıkaran uçlar karşına çıkar. Tabi burada marka da önemli. Örneğin alltaki ucu alıp keyfine bakabilirsin. Hem kaliteli markadır hem 4b olması ile çok yumuşak bir uçtur. Dolayısıyla kağıt üzerinde sürtünmesi daha az olacağından ses az olacaktır ve daha kolay kayacaktır. Ama bunun da dezavantajı olarak yazı yazarken kullanıslı olmaz. Çünkü ucu sivri olmayan kurşun kalemle yazı yazmaya benzer. Yazı yazarken hb ya da 2b daha iyidir.
Ha bu kadar para vermek istemiyorsan 3B-4B değerlerinde tombow da bakabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BF.Skinner -- 10 Aralık 2023; 23:12:27 >
-
rotringi daha denemedim de tutuş olarak bana da pek rahat gelmedi ama alışırım diye düşünmüştüm ya daha dün aldım bu arada tombowun ucuna bakarken kalemlerine de denk geldim çok tatlıymış ya aliyim ben onu rotringden sonra
4b bana çok kalın gelebilir bir de 3b'ye bakarım... zaten sadece soru çözerken kullanmak için ariyordum.
tombow alayım ben!!
bende de 0.5 için bu uçtan varmış ama kalemimdeki hangi uç bilmiyorum şu anda, değiştirmedim çünkü
-
Tombowun kalemler güzeldir. Örneğin:quote:
Orijinalden alıntı: deren22rotringi daha denemedim de tutuş olarak bana da pek rahat gelmedi ama alışırım diye düşünmüştüm ya daha dün aldım bu arada tombowun ucuna bakarken kalemlerine de denk geldim çok tatlıymış ya aliyim ben onu rotringden sonra
4b bana çok kalın gelebilir bir de 3b'ye bakarım... zaten sadece soru çözerken kullanmak için ariyordum.
tombow alayım ben!!
bende de 0.5 için bu uçtan varmış ama kalemimdeki hangi uç bilmiyorum şu anda, değiştirmedim çünkü
www.trendyol.comTombow Mono Graph Limited Edition Dusty Color 0.5mm Mekanik Kurşun Kalem - Ash Brown- Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/tombow/mono-graph-limited-edition-dusty-color-0-5mm-mekanik-kursun-kalem-ash-brown-p-647689567
Bende bunun yesili var. Daha pahalı kalemlerim olmasina ragmen kullanmaktan en keyif aldigim kalemlerden biridir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BF.Skinner -- 11 Aralık 2023; 0:32:15 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Paran varsa uç budur tek geçerim. Özel teknolojisi ile yazı yazarken kırılmaz. 70 80 uca denk. Kayması filan iyi
Pentel aim Stein
www.hepsiburada.comPentel Ain Stein 0.5 mm 2b 40'lı Min -Uç Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/pentel-ain-stein-0-5-mm-2b-40-li-min-uc-pm-HBC00000BR12L
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
uzun sure kullanilir mi peki siz ne zamandir kullaniyosunuz?
40 tane uc icin o kadar para verir miyim bilmiyorum ama bir bakarim belki tesekkurler
Uzun sure gider. Kirmadigin sürece ömürlüktür. Kirman icin de bayağı ugrasman lazım. Ayrica shaker ozelligine sahiptir. Uc cikarmak icin sallamak yeterlidir. Icindeki mekanizmayi kitleyedebiliyorsun. Kitlediginde sallasan da uc cikarmaz. Bu kalemden al keyfine bak. Bu fiyatta alabilecegin en güzel kalemlerden biridir. :)quote:
Orijinalden alıntı: deren22
uzun sure kullanilir mi peki siz ne zamandir kullaniyosunuz?
Milletin derdine bak ya
Kucuk dertlerimden birisi...
ayni tepkiyi verdim yalnız benim çok hoşuma gitti tebrik ederim bu kadar düşünceli olman biraz fazla da olsa güzel. Demek ki bu kadar düşünenler de oluyormuş dedim içimden, bilsem bu kadar düşünebilecek insanlar olduğunu uslu bi öğrenci olurdum
Cok tesekkur ederim, herkes boyle dusunceli olsa dunya daha yasanabilecek bir yer olur :). Ben de cok duyuyorum cok dusuncelisin sozlerini, her ne kadar cok iyi bir sey olsa da elbette bir o kadar da zarari var psikolojik acidan maalesef... Gec yazdigim icin kusura bakmayin buraya girmiyorum
Zararı..
Belki insanlara gereğinden daha iyi davranıyorsun.Bunun da aslında farkında olduğundan içten içe kırmak istemediğin insanlar için belki kendini kırıyorsun..
Öğrenci değilim fakat Pentel Smash al click sesi cıkartmaz sessiz kalemdir fiyatı kalem icin pahalı dersen Platinum Pro Use 500 de alabilirsin ondan biraz ses cıkıyor fakat güzel kalem fakat pro use'u daha cok seviyorum nedense daha ergonomik sanki..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 23 Nisan 2024; 23:24:18 >
Benzer içerikler
- dreame vacuum mop f9 türkçe ses paketi
- titanyum tencere sağlıklı mı
- düdüklü tencere ıslık sesi neden olur
- wifi olmadan robot süpürge kurulumu
- alkali filtre mi mineral filtre mi
- en iyi hava temizleme cihazı
- en ince robot süpürge
- ios 18.3
- katı meyve sıkacağı tavsiye
- en iyi hamur yoğurma makinesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X