Şimdi Ara

ses çıkartmayan bir kalem ariyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba benim şu anki kalemim faber tri click ama okula deneme olurken altlarını çizmem gerektiğinde çok ses çıkarıyor, sınıf da sessiz olduğu için hâliyle rahatsızlık vermek istemiyorum. bildiğiniz yumuşak ve sessiz kalemler var mı acaba?ses çıkartmayan bir kalem ariyorum 

• Bir seçenek olarak hi-polymer uçlar işinizi görecektir. Kağıtta kolay eridiği kaydığı için diğer uçlara göre daha az ses çıkarır. Tombow öneririm.ses çıkartmayan bir kalem ariyorum

Daha pahalı bir seçenek olarak olarak pentel hi-polymer uçları da alabilirsiniz. Kalem olarak 2.0 uçlu sınav kalemi işinizi görecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiglera Beta -- 10 Aralık 2023; 22:4:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Deren ilk okulu nerde okudun birine benzetiyorumda kusura bakma cevaplamak zorunda degilsin

• Tiglera Beta T kullanıcısına yanıt

çok teşekkür ederim ses çıkartmayan bir kalem ariyorum bende o uçtan vardı da şu an yeni kalem aldım rotring tikky 0.5.

bu işime yarar değil mi?

veya kalemimi tekrardan değiştirmeme gerek var mı?

• deren22 D kullanıcısına yanıt

En kalitesiz kalemlerden biridir kendisi. Rotring markasından soğutan kalemdir. Ne mekanizması sağlamdır ne de tutma yerindeki kauçuklar. Çok fazla dayanmaz zaten.

Uç tavsiyesine gelecek olursam H değerleri sertliği ifade eder. B değerleri yumuşaklığı ifade eder. Yanlarındaki sayılar da derecesini ifade eder. 2B-3B-4B şeklinde gittikçe daha yumuşak ve daha az ses çıkaran uçlar karşına çıkar. Tabi burada marka da önemli. Örneğin alltaki ucu alıp keyfine bakabilirsin. Hem kaliteli markadır hem 4b olması ile çok yumuşak bir uçtur. Dolayısıyla kağıt üzerinde sürtünmesi daha az olacağından ses az olacaktır ve daha kolay kayacaktır. Ama bunun da dezavantajı olarak yazı yazarken kullanıslı olmaz. Çünkü ucu sivri olmayan kurşun kalemle yazı yazmaya benzer. Yazı yazarken hb ya da 2b daha iyidir.

https://www.hepsiburada.com/pentel-ain-stein-uc-0-5-mm-4b-p-HBV0000080S6X?magaza=K%C4%B1smet%20K%C4%B1rtasiye

Ha bu kadar para vermek istemiyorsan 3B-4B değerlerinde tombow da bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BF.Skinner -- 10 Aralık 2023; 23:12:27 >

• BF.Skinner kullanıcısına yanıt

rotringi daha denemedim de tutuş olarak bana da pek rahat gelmedi ama alışırım diye düşünmüştüm ya daha dün aldımses çıkartmayan bir kalem ariyorum  bu arada tombowun ucuna bakarken kalemlerine de denk geldim çok tatlıymış ya aliyim ben onu rotringden sonrases çıkartmayan bir kalem ariyorum 

4b bana çok kalın gelebilir bir de 3b'ye bakarım... zaten sadece soru çözerken kullanmak için ariyordum.

tombow alayım ben!!

bende de 0.5 için bu uçtan varmış ama kalemimdeki hangi uç bilmiyorum şu anda, değiştirmedim çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: deren22

rotringi daha denemedim de tutuş olarak bana da pek rahat gelmedi ama alışırım diye düşünmüştüm ya daha dün aldımses çıkartmayan bir kalem ariyorum  bu arada tombowun ucuna bakarken kalemlerine de denk geldim çok tatlıymış ya aliyim ben onu rotringden sonrases çıkartmayan bir kalem ariyorum 

4b bana çok kalın gelebilir bir de 3b'ye bakarım... zaten sadece soru çözerken kullanmak için ariyordum.

tombow alayım ben!!

bende de 0.5 için bu uçtan varmış ama kalemimdeki hangi uç bilmiyorum şu anda, değiştirmedim çünkü

Tombowun kalemler güzeldir. Örneğin:

www.trendyol.com
    Tombow Mono Graph Limited Edition Dusty Color 0.5mm Mekanik Kurşun Kalem - Ash Brown- Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/tombow/mono-graph-limited-edition-dusty-color-0-5mm-mekanik-kursun-kalem-ash-brown-p-647689567

Bende bunun yesili var. Daha pahalı kalemlerim olmasina ragmen kullanmaktan en keyif aldigim kalemlerden biridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BF.Skinner -- 11 Aralık 2023; 0:32:15 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Paran varsa uç budur tek geçerim. Özel teknolojisi ile yazı yazarken kırılmaz. 70 80 uca denk. Kayması filan iyi

Pentel aim Stein

www.hepsiburada.com
    Pentel Ain Stein 0.5 mm 2b 40'lı Min -Uç Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/pentel-ain-stein-0-5-mm-2b-40-li-min-uc-pm-HBC00000BR12L

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BF.Skinner kullanıcısına yanıt
    uzun sure kullanilir mi peki siz ne zamandir kullaniyosunuz?

• kadir_150 kullanıcısına yanıt
    40 tane uc icin o kadar para verir miyim bilmiyorum ama bir bakarim belki tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: deren22

uzun sure kullanilir mi peki siz ne zamandir kullaniyosunuz?
    Uzun sure gider. Kirmadigin sürece ömürlüktür. Kirman icin de bayağı ugrasman lazım. Ayrica shaker ozelligine sahiptir. Uc cikarmak icin sallamak yeterlidir. Icindeki mekanizmayi kitleyedebiliyorsun. Kitlediginde sallasan da uc cikarmaz. Bu kalemden al keyfine bak. Bu fiyatta alabilecegin en güzel kalemlerden biridir. :)

• Milletin derdine bak ya

• StalkerReborn kullanıcısına yanıt
    Kucuk dertlerimden birisi...

• StalkerReborn kullanıcısına yanıt

ses çıkartmayan bir kalem ariyorum ayni tepkiyi verdim yalnız benim çok hoşuma gitti tebrik ederim bu kadar düşünceli olman biraz fazla da olsa güzel. Demek ki bu kadar düşünenler de oluyormuş dedim içimden, bilsem bu kadar düşünebilecek insanlar olduğunu uslu bi öğrenci olurdum

• berkan 197 kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkur ederim, herkes boyle dusunceli olsa dunya daha yasanabilecek bir yer olur :). Ben de cok duyuyorum cok dusuncelisin sozlerini, her ne kadar cok iyi bir sey olsa da elbette bir o kadar da zarari var psikolojik acidan maalesef... Gec yazdigim icin kusura bakmayin buraya girmiyorum

• deren22 D kullanıcısına yanıt

Zararı..

Belki insanlara gereğinden daha iyi davranıyorsun.Bunun da aslında farkında olduğundan içten içe kırmak istemediğin insanlar için belki kendini kırıyorsun..

• Öğrenci değilim fakat Pentel Smash al click sesi cıkartmaz sessiz kalemdir fiyatı kalem icin pahalı dersen Platinum Pro Use 500 de alabilirsin ondan biraz ses cıkıyor fakat güzel kalem fakat pro use'u daha cok seviyorum nedense daha ergonomik sanki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 23 Nisan 2024; 23:24:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.